Pucek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 chyba na taniec z talerzami, stara Cie pogoniła do zlewu i idziesz, ale cóż, jak chcesz mieć raz w miesiącu sex to musisz myć bajo
Bulik Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 chyba na taniec z talerzami, stara Cie pogoniła do zlewu i idziesz, ale cóż, jak chcesz mieć raz w miesiącu sex to musisz myć bajo ale nie mósze płacic :polew: [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 20:10_________________________________________________poczekam saleta sie buja :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 ja jestem młody więc też płacić nie muszę :gwizdanie: może jak będę w Twoim wieku to będę musiał :>
Bulik Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 No Bulik to już stara pupa jest to miron i diman powinni z balkonikami pełzac może jak będę w Twoim wieku to będę musiał :> tak ale dopłacac
Pucek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Miron i Diman nie muszą nic robić, Diman pokazuje kluczyk a Miron ubiera obcisłą koszulkę a Ty chuderlok + stary = zawsze porażka :polew:
Guregoru Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Miron i Diman nie muszą nic robić, Diman pokazuje kluczyk a Miron ubiera obcisłą koszulkę a Ty chuderlok + stary = zawsze porażka :polew:
Bulik Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 a Ty chuderlok + stary = zawsze porażka :polew: chuderlok ? to tyś jest ruby jak zapałka.a i wiek ci przyjdzie
Pucek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 ja jestem gruby :gwizdanie: wiem o tym doskonale, chciałbym być chudy jak przyjdzie wiek to będę się martwił :>
Bulik Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 ja jestem gruby :gwizdanie: ty ruby :polew: w bukowinie beda laski [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 20:38_________________________________________________to lece do jutra ziomki
Guregoru Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Bulik nie zachowuj się jak Prezes i idź już jak się żegnasz
Pucek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Bulik, to ta Twoja? z Siostrą wpadasz na spoty, a tak na serio wygląda Twoja Żona :> no tak, jestem gruby :gwizdanie:
diman Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Miron i Diman nie muszą nic robić, Diman pokazuje kluczyk a Miron ubiera obcisłą koszulkę a Ty chuderlok + stary = zawsze porażka :polew: ale zes doj**al :polew:
krolu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Miron i Diman nie muszą nic robić, Diman pokazuje kluczyk a Miron ubiera obcisłą koszulkę a Ty chuderlok + stary = zawsze porażka :polew: ale zes doj**al :polew: znów nie masz avatara...
miron78 Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 Ps. Pucek - nie ubieram się w obcisłe koszulki - wręcz ich nie lubię
Pucek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Ps. Pucek - nie ubieram się w obcisłe koszulki - wręcz ich nie lubię improwizowałem
Pucek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 no myślę :> ale obcisłe spodnie za to lubisz
diman Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Miron i Diman nie muszą nic robić, Diman pokazuje kluczyk a Miron ubiera obcisłą koszulkę a Ty chuderlok + stary = zawsze porażka :polew: ale zes doj**al :polew: znów nie masz avatara... no kezor mnie uświadomił ze mam go za duży rozmiarem ;( i nie wiem czy idzie to zmniejszyć rozmiar
Rekomendowane odpowiedzi