Pucek Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Majkel, wporządku jak wiadomo na spocie się już nie pojawię, wychodzi na to że pierwszy raz który będziemy się widzieć to bukowina :gwizdanie: Miron, właśnie się obudziłem, więc jak dojdę do siebie to dzwonię do Patryka
krolu Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Ja musze przystopować z forum... mi się dziś śniło, że diman dostał bana bo miał za dużego tego avatara i dymy były masakra :wallbash:
Pucek Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Ja musze przystopować z forum... mi się dziś śniło, że diman dostał bana bo miał za dużego tego avatara i dymy były masakra :wallbash:
miron78 Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 jak wiadomo na spocie się już nie pojawię, wychodzi na to że pierwszy raz który będziemy się widzieć to bukowina Miron, właśnie się obudziłem, więc jak dojdę do siebie to dzwonię do Patryka już ? doszedłeś ? [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 10:20_________________________________________________ Ja musze przystopować z forum... mi się dziś śniło, że diman dostał bana bo miał za dużego tego avatara i dymy były masakra :wallbash: ja Ci się będzie coś o mnie śniło to kasujemy ten wątek [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 10:21_________________________________________________jak tak dalej z pogodą będzie to letnie sobie jeszcze poczekają
miron78 Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 wiecie może kto to jest Darek Paczkowski - bo wyczytałem, że Guru z bratem mają z nim być w pokoju[br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 10:23_________________________________________________ ja już tu dziś nie wchodzę
Pucek Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 taaa Miron, już otwarłem oczy aaa i nie dziw się że mnie nie będzie bo teraz mam na noc, potem na drugą a potem na rano i mogę wpaść... ale do Bukowiny
Pucek Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 wiecie może kto to jest Darek Paczkowski - bo wyczytałem, że Guru z bratem mają z nim być w pokoju[br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 10:23_________________________________________________ ja już tu dziś nie wchodzę Guru, Brat i Prezes? :polew: widzę że Guru się nie pier*oli
miron78 Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 a ja wiem, że i tak jeszcze do Gliwic zawitasz
Pucek Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 to Ci ten marzec przeleci dobrze, przynajmniej kasy zaoszczędzę :> tzn. postaram się Miron, no ja myślę i liczę że wyjadę bardzo zadowolony
miron78 Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 wiecie może kto to jest Darek Paczkowski - bo wyczytałem, że Guru z bratem mają z nim być w pokoju[br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 10:23_________________________________________________ ja już tu dziś nie wchodzę Guru, Brat i Prezes? :polew: widzę że Guru się nie pier*oli widzę, że zagadka szybko rozkminiona - ale to i tak żart był
Patrikos28 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 No właśnie jak z tymi pokojami jest już coś wiadomo kto z kim :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 No właśnie jak z tymi pokojami jest już coś wiadomo kto z kim :gwizdanie: noo przeca mówiłem Ci, Ty, Twoja, Guru i brat
miron78 Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 No właśnie jak z tymi pokojami jest już coś wiadomo kto z kim :gwizdanie: tak[br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 10:29_________________________________________________Patrikos mam dla Ciebie 2 wiadomości - dobrą i złą
miron78 Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 może najpierw przedstawię Ci ta dobrą ?
Pucek Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 może najpierw przedstawię Ci ta dobrą ? ciekawe co wymyśliłeś
Rekomendowane odpowiedzi