miron78 Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 zła - będą w nim jeszcze 2 inne pary
Pucek Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 dobra - masz pokój 2 osobowy łoooo :> a zła że na 4 piętrze [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 10:34_________________________________________________zgadłem? :>
Pucek Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 zła - będą w nim jeszcze 2 inne pary buheheh tego nie przewidziałem
Patrikos28 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 to co Pucek wniesiecie mnie do pokoju :gwizdanie: a ja myślalem ,ze będę miał jakiś pokój grupowy samych par , i jak będę szedł spać to pomylę łóżka i w skoczę do jakiejś fajnej pani
Pucek Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 to co Pucek wniesiecie mnie do pokoju :gwizdanie: a ja myślalem ,ze będę miał jakiś pokój grupowy samych par , i jak będę szedł spać to pomylę łóżka i w skoczę do jakiejś fajnej pani to może zlituj się i bierz 4 os nikt nie chce być z Guru i jego Bratem
miron78 Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 Zarząd dzieląc pkojami postanowił uszczęśliwić wszystkich proszących na PW o pokój 2-os. i nikomu nie odmawia a że pokoi 2 os. jest 16 a proszących o niego par jest 36 to już nie wina zarządu
Pucek Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Zarząd dzieląc pkojami postanowił uszczęśliwić wszystkich proszących na PW o pokój 2-os. i nikomu nie odmawia a że pokoi 2 os. jest 16 a proszących o niego par jest 36 to już nie wina zarządu to kiedy pojawi się jakaś oficjalna rozpiska?
miron78 Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 to co Pucek wniesiecie mnie do pokoju :gwizdanie: a ja myślalem ,ze będę miał jakiś pokój grupowy samych par , i jak będę szedł spać to pomylę łóżka i w skoczę do jakiejś fajnej pani Patrikos - jedyne co udało mi sie załatwić w Twojej sprawie to tyle - że te 2 pary z którymi będziecie w pokoju sa normalne - żadne homo
Patrikos28 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Zarząd dzieląc pkojami postanowił uszczęśliwić wszystkich proszących na PW o pokój 2-os. i nikomu nie odmawia a że pokoi 2 os. jest 16 a proszących o niego par jest 36 to już nie wina zarządu ja nie pisałem o pokój 2 osobowy :gwizdanie: liczyłem na jakąś szóstkę , może ósemkę a w niej same pary zawsze można trafić nie do swojego łóżka dobrze ,że moja tego nie czyta
Pucek Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 to co Pucek wniesiecie mnie do pokoju :gwizdanie: a ja myślalem ,ze będę miał jakiś pokój grupowy samych par , i jak będę szedł spać to pomylę łóżka i w skoczę do jakiejś fajnej pani Patrikos - jedyne co udało mi sie załatwić w Twojej sprawie to tyle - że te 2 pary z którymi będziecie w pokoju sa normalne - żadne homo masz kogoś na myśli ?
miron78 Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 Zarząd dzieląc pkojami postanowił uszczęśliwić wszystkich proszących na PW o pokój 2-os. i nikomu nie odmawia a że pokoi 2 os. jest 16 a proszących o niego par jest 36 to już nie wina zarządu ja nie pisałem o pokój 2 osobowy :gwizdanie: liczyłem na jakąś szóstkę , może ósemkę a w niej same pary zawsze można trafić nie do swojego łóżka dobrze ,że moja tego nie czyta forum może nie czyta ale sms już poleciał
Patrikos28 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Zarząd dzieląc pkojami postanowił uszczęśliwić wszystkich proszących na PW o pokój 2-os. i nikomu nie odmawia a że pokoi 2 os. jest 16 a proszących o niego par jest 36 to już nie wina zarządu ja nie pisałem o pokój 2 osobowy :gwizdanie: liczyłem na jakąś szóstkę , może ósemkę a w niej same pary zawsze można trafić nie do swojego łóżka dobrze ,że moja tego nie czyta forum może nie czyta ale sms już poleciał no to się ucieszy
miron78 Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 z Twojego pomysłu ucieszy sie tylko wtedy jeżeli będzie ze mną w pokoju
Pucek Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Zarząd dzieląc pkojami postanowił uszczęśliwić wszystkich proszących na PW o pokój 2-os. i nikomu nie odmawia a że pokoi 2 os. jest 16 a proszących o niego par jest 36 to już nie wina zarządu ja nie pisałem o pokój 2 osobowy :gwizdanie: liczyłem na jakąś szóstkę , może ósemkę a w niej same pary zawsze można trafić nie do swojego łóżka dobrze ,że moja tego nie czyta forum może nie czyta ale sms już poleciał a ja miałem nie miły sen :gwizdanie: jechałem z ojcem moim APU, jakoś ponad 240 km/h :> czyli po programie :gwizdanie: i wyleciałem z zakrętu w las aucie nic się nie stało :gwizdanie: muszę chyba zacząć uważać
A-rek Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 jak tak dalej z pogodą będzie to letnie sobie jeszcze poczekają najblizsze 2 tyg bedzie taka pogoda
miron78 Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 ..............w sumie to sie wygadałem bo prosiła żeby Ci o tym nie wspominać :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 10:50_________________________________________________ jak tak dalej z pogodą będzie to letnie sobie jeszcze poczekają najblizsze 2 tyg bedzie taka pogoda no właśnie
A-rek Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 a jesli mowa o snach to moj tez dzisiaj byl zwiazany z predkoscia, autostrada i takimi tam..... :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Zarząd dzieląc pkojami postanowił uszczęśliwić wszystkich proszących na PW o pokój 2-os. i nikomu nie odmawia a że pokoi 2 os. jest 16 a proszących o niego par jest 36 to już nie wina zarządu ja nie pisałem o pokój 2 osobowy :gwizdanie: liczyłem na jakąś szóstkę , może ósemkę a w niej same pary zawsze można trafić nie do swojego łóżka dobrze ,że moja tego nie czyta forum może nie czyta ale sms już poleciał a ja miałem nie miły sen :gwizdanie: jechałem z ojcem moim APU, jakoś ponad 240 km/h :> czyli po programie :gwizdanie: i wyleciałem z zakrętu w las aucie nic się nie stało :gwizdanie: muszę chyba zacząć uważać no racja Pucek trzeba uważać :gwizdanie: ja też się złapałem na tym ,że po programie na drodze staram sie nikomu nie odpuszczać - toż to jakiś we mnie wstąpił jak stroiłem gaz z Darkiem to prawie mieliśmy " Malina 210 ... jedziemy ..." prawie przejechaliśmy zjazd :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 a jesli mowa o snach to moj tez dzisiaj byl zwiazany z predkoscia, autostrada i takimi tam..... :gwizdanie: łykłeś Mirona?
Patrikos28 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 jak tak dalej z pogodą będzie to letnie sobie jeszcze poczekają najblizsze 2 tyg bedzie taka pogoda
Rekomendowane odpowiedzi