Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zresztą zobaczę po programie, co z tego będzie, bo zaczynam mieć dosyć tego auta :disgust:

mówiłem że jak kupię Q to pojadę, więc chciałbym też tego dotrzymać, może być tak że pojadę sam i zapłacę za całe paliwo, to nie przeszkoda :wink4:

dokladnie pucek ja robie tak samo i co z tego ze bena wyniesie gdzies 250zk :polew:

jak mi wyjdzie mniej koni to wcale nie jadę :gwizdanie:

felgi na aucie, właśnie wrzucam foty na kompa, ale raczej ich nie pokaże :decayed:

napisze tylko tyle - JEST za***iście :kox:

mniej ?? mniej niz chcesz czy mniej od mojej ??:> [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 16:04_________________________________________________

Egon, jak będziesz miał 199 kucy to pokaże :polew:

to ja ide wkladac kata :polew:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

za tego esa powinieneś dostać w pysk...spałem po nocnej zmianie :wallbash:

Opublikowano

przepraszam :pociesz:

Opublikowano

Pucek podasz mi ten nr czy masz focha z przytupem :polew:

Opublikowano

dobra, większość a raczej już chyba wszyscy wiedzą że mam felgi od Wojtka... :gwizdanie:

więc tak to wygląda :)

zdjęcia robione aparatem 5mpix :wink4:

DbM7r.jpg

DbR6J.jpg

ncYOi.jpg

tak to wygląda :tongue4:

Królu, jednak miałeś rację, fajne są te felgi aaa i Rafał, mam nadzieje że nie zabawisz się w pozera :>

[br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 16:13_________________________________________________egon, zaraz Ci podam :gwizdanie:

Opublikowano

Kox Pucek wyglada to jednak dobrze Ci mowilem jak gadalismy jak bylem po bandarz :bicz:

Opublikowano

to jaki Ty masz dzwonek ? http://atian.wrzuta.pl/audio/2hAJGI0DbYw/ :decayed:

no i możesz zawsze se wyciszenie ustawić :tongue4:[br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 16:16_________________________________________________Pucek, felgi :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk:

Opublikowano

NGK PFR6Q LASER PLATINIUM PREMIUM takie zakładała fabryka, a w NGK robili je specjalnie do 1.8T

Opublikowano

dobra, większość a raczej już chyba wszyscy wiedzą że mam felgi od Wojtka... :gwizdanie:

więc tak to wygląda :)

zdjęcia robione aparatem 5mpix :wink4:

DbM7r.jpg

DbR6J.jpg

ncYOi.jpg

tak to wygląda :tongue4:

Królu, jednak miałeś rację, fajne są te felgi aaa i Rafał, mam nadzieje że nie zabawisz się w pozera :>

[br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 16:13_________________________________________________egon, zaraz Ci podam :gwizdanie:

no Pucek wreszcie Twoja fura zaczęła jako wyglądać :good:

Opublikowano

buheheh Keżor, jak Tobie się podoba to Królu oszaleje :polew:

Patrikos, zawsze wygladała :gwizdanie:

Opublikowano

czyli już wiemy - że Pucek na zimowy nie jedzie - bo 200 napewno mu nie wyjdzie :decayed:

a furka na tym felunku wygląda BOSKO :good:

Opublikowano

Keżorek, fajny dzwonek :> idealny dla SMSa :naughty:

Miron, Ty się nie przychlebiaj :gwizdanie: będzie dobrze, na program jadę na słoneczkach :kox:

Opublikowano

czyli już wiemy - że Pucek na zimowy nie jedzie - bo 200 napewno mu nie wyjdzie :decayed:

a furka na tym felunku wygląda BOSKO :good:

a zes go pocieszyl Pucek jak chcesz to Cie zabiore szybkim 1.8T :polew:[br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 16:22_________________________________________________

NGK PFR6Q LASER PLATINIUM PREMIUM takie zakładała fabryka, a w NGK robili je specjalnie do 1.8T

Pucek to czylu to sa te co wyslalem Linka

Opublikowano
:hi: Pucek a już miałem polować na takie :gwizdanie:
Opublikowano

Rafał, przecież wiadome było że do audi nie założe felg z bmw czy też alfy :decayed:

egon, nie wiem co mi wysłałeś bo nie czytałem sms-a, tylko go odebrałem :tongue4:

Opublikowano

Numer tego sklepu co Ty kupiles swiece zeby zadzwonil tam bo najtaniej znalazlem za 33zl

Opublikowano

Ja tam bym założył :decayed:

Opublikowano

Numer tego sklepu co Ty kupiles swiece zeby zadzwonil tam bo najtaniej znalazlem za 33zl

ej no to jest na wsi u Gregora :gwizdanie:

skąd ja to mam wiedzieć? :)

mi się zdawało że jedna świeca kosztowała 28 zł, ale nie jestem pewien, najlepiej napisz PW do Gregora :gwizdanie:

aaa i nie cuduj, kup gdzieś w sklepie, dasz trochę więcej a masz blisko jak by coś nie pasowało

Opublikowano

siemacie koksy,dresy i rezacze :hi:

:decayed:

A ze mną się nie przywitał :decayed: