egon47 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 zresztą zobaczę po programie, co z tego będzie, bo zaczynam mieć dosyć tego auta mówiłem że jak kupię Q to pojadę, więc chciałbym też tego dotrzymać, może być tak że pojadę sam i zapłacę za całe paliwo, to nie przeszkoda dokladnie pucek ja robie tak samo i co z tego ze bena wyniesie gdzies 250zk jak mi wyjdzie mniej koni to wcale nie jadę :gwizdanie: felgi na aucie, właśnie wrzucam foty na kompa, ale raczej ich nie pokaże napisze tylko tyle - JEST za***iście mniej ?? mniej niz chcesz czy mniej od mojej ??:> [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 16:04_________________________________________________ Egon, jak będziesz miał 199 kucy to pokaże to ja ide wkladac kata
Pucek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 za tego esa powinieneś dostać w pysk...spałem po nocnej zmianie
egon47 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 za tego esa powinieneś dostać w pysk...spałem po nocnej zmianie przepraszam
Patrikos28 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 za tego esa powinieneś dostać w pysk...spałem po nocnej zmianie nie ma to jak wyczucie czasu :gwizdanie: Pucek poka foty :kox:
egon47 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Pucek podasz mi ten nr czy masz focha z przytupem
Pucek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 dobra, większość a raczej już chyba wszyscy wiedzą że mam felgi od Wojtka... :gwizdanie: więc tak to wygląda zdjęcia robione aparatem 5mpix tak to wygląda Królu, jednak miałeś rację, fajne są te felgi aaa i Rafał, mam nadzieje że nie zabawisz się w pozera :> [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 16:13_________________________________________________egon, zaraz Ci podam :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Kox Pucek wyglada to jednak dobrze Ci mowilem jak gadalismy jak bylem po bandarz
keżor Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 za tego esa powinieneś dostać w pysk...spałem po nocnej zmianie to jaki Ty masz dzwonek ? http://atian.wrzuta.pl/audio/2hAJGI0DbYw/ no i możesz zawsze se wyciszenie ustawić [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 16:16_________________________________________________Pucek, felgi :jerk: :jerk:
Pucek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 NGK PFR6Q LASER PLATINIUM PREMIUM takie zakładała fabryka, a w NGK robili je specjalnie do 1.8T
Patrikos28 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 dobra, większość a raczej już chyba wszyscy wiedzą że mam felgi od Wojtka... :gwizdanie: więc tak to wygląda zdjęcia robione aparatem 5mpix tak to wygląda Królu, jednak miałeś rację, fajne są te felgi aaa i Rafał, mam nadzieje że nie zabawisz się w pozera :> [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 16:13_________________________________________________egon, zaraz Ci podam :gwizdanie: no Pucek wreszcie Twoja fura zaczęła jako wyglądać
Pucek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 buheheh Keżor, jak Tobie się podoba to Królu oszaleje Patrikos, zawsze wygladała :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 czyli już wiemy - że Pucek na zimowy nie jedzie - bo 200 napewno mu nie wyjdzie a furka na tym felunku wygląda BOSKO
Pucek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Keżorek, fajny dzwonek :> idealny dla SMSa Miron, Ty się nie przychlebiaj :gwizdanie: będzie dobrze, na program jadę na słoneczkach
egon47 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 czyli już wiemy - że Pucek na zimowy nie jedzie - bo 200 napewno mu nie wyjdzie a furka na tym felunku wygląda BOSKO a zes go pocieszyl Pucek jak chcesz to Cie zabiore szybkim 1.8T [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 16:22_________________________________________________ NGK PFR6Q LASER PLATINIUM PREMIUM takie zakładała fabryka, a w NGK robili je specjalnie do 1.8T Pucek to czylu to sa te co wyslalem Linka
Bulczas Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Pucek a już miałem polować na takie :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Rafał, przecież wiadome było że do audi nie założe felg z bmw czy też alfy egon, nie wiem co mi wysłałeś bo nie czytałem sms-a, tylko go odebrałem
egon47 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Numer tego sklepu co Ty kupiles swiece zeby zadzwonil tam bo najtaniej znalazlem za 33zl
Pucek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Numer tego sklepu co Ty kupiles swiece zeby zadzwonil tam bo najtaniej znalazlem za 33zl ej no to jest na wsi u Gregora :gwizdanie: skąd ja to mam wiedzieć? mi się zdawało że jedna świeca kosztowała 28 zł, ale nie jestem pewien, najlepiej napisz PW do Gregora :gwizdanie: aaa i nie cuduj, kup gdzieś w sklepie, dasz trochę więcej a masz blisko jak by coś nie pasowało
miron78 Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 siemacie koksy,dresy i rezacze A ze mną się nie przywitał
Rekomendowane odpowiedzi