Pucek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Miron, nie ciś kitu bo nie chciałeś dać upalać B7 na śniegu :gwizdanie: ale dobra, nie będę się kłócił :> mogę być nawet najwolniejszy, lotto mi to lecę...jadę troszkę szybciej bo muszę przetestować zachowanie auta na drodze dobranoc
Bulik Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 siemasz Ale ty groźny... zeby temat dalej ruszył
Guregoru Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 siemasz Tak ciebie to się najbardziej boję
Bulik Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Miron, nie ciś kitu bo nie chciałeś dać upalać B7 na śniegu :gwizdanie ale dobra, nie będę się kłócił :> po nizej 25roku w metryce miron wątpi w upalanie a powyzej no problem ot filozofia
bish - kopt Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 siemasz Tak ciebie to się najbardziej boję ja ci tylko pokazuje jak cie przywitam na spocie
Bulik Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 siemasz Tak ciebie to się najbardziej boję ja ci tylko pokazuje jak cie przywitam na spocie :nabijasie: :nabijasie:...co diman tak ucichł?? tylko nie mówcie że ma fuche?
Guregoru Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 siemasz Tak ciebie to się najbardziej boję ja ci tylko pokazuje jak cie przywitam na spocie No to faktycznie chyba nie przyjadę ze strachu mam się już bać czy poczekać do piątku
Bulik Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 No to faktycznie chyba nie przyjadę ze strachu mam się już bać czy poczekać do piątku weż młodego THE GURU BROTHERS
bish - kopt Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 No to faktycznie chyba nie przyjadę ze strachu mam się już bać czy poczekać do piątku ściągaj gacie :evil: ...co diman tak ucichł?? tylko nie mówcie że ma fuche? Diman po dachach skacze
Guregoru Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 No to faktycznie chyba nie przyjadę ze strachu mam się już bać czy poczekać do piątku weż młodego THE GURU BROTHERS No będzie mnie bronił [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 20:01_________________________________________________ No to faktycznie chyba nie przyjadę ze strachu mam się już bać czy poczekać do piątku ściągaj gacie :evil: :shocked: Dobra pier**le to faktycznie nie przyjeżdżam
bish - kopt Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Gururururuniuniu niu niu, dupuniu dupuniu
Guregoru Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Gururururuniuniu niu niu, dupuniu dupuniu :polew: nie wiem co bierzesz ale bierz połowę albo zmień dealera
Bulik Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Gururururuniuniu niu niu, dupuniu dupuniu :polew: nie wiem co bierzesz ale bierz połowę albo zmień dealera :nabijasie:
bish - kopt Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Dobra! a tera tak na serio - na te moje mody wiosenne przywoże browary na piątek
Bulik Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Dobra! a tera tak na serio - na te moje mody wiosenne przywoże browary na piątek który piątek ??? :slina:
Guregoru Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Dobra! a tera tak na serio - na te moje mody wiosenne przywoże browary na piątek który piątek ??? :slina: Ten w który ciebie nie będzie Dobra! a tera tak na serio - na te moje mody wiosenne przywoże browary na piątek Dla mnie proszę lecha free :gwizdanie:
bish - kopt Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Dobra! a tera tak na serio - na te moje mody wiosenne przywoże browary na piątek który piątek ??? :slina: który? który? - bury! ile masz piątków najbliższej przyszłości ?
Rekomendowane odpowiedzi