Guregoru Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Macie się ku sobie czy co :gwizdanie: zazdrosny
Bulik Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Macie się ku sobie czy co :gwizdanie: zazdrosny az Ci sie oczy świecą :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 czyzby jakas nowa para :gwizdanie: Bulik + Krakers
Bulik Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Bulik + Krakers ==== %%%%%%%%%%%%%%%%%%%% :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Bulik + Krakers ==== %%%%%%%%%%%%%%%%%%%% :gwizdanie: Chyba bardziej :sex: a potem :sexinbed:
Bulik Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 najpierw :baseball: a potem ustawi sie kolejka do Ciebie :seksiasty:
Guregoru Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 najpierw :baseball: a potem ustawi sie kolejka do Ciebie :seksiasty: Tzn najpierw mam wpie*dolić tobie a potem ustawi się kolejka żebym im też wpie*dolić
Bulik Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 najpierw :baseball: a potem ustawi sie kolejka do Ciebie :seksiasty: co Guru juz smaki Ci przyszły [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 21:51_________________________________________________ Tzn najpierw mam wpie*dolić tobie a potem ustawi się kolejka żebym im też wpie*dolić twoja fantazja nie zna granic :>
Guregoru Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 najpierw :baseball: a potem ustawi sie kolejka do Ciebie :seksiasty: co Guru juz smaki Ci przyszły
Bulik Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ...to bye szanownemu gronu ..do jutra choopoki
bish - kopt Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ...to bye szanownemu gronu ..do jutra choopoki wiesz za kogo sie bierzemy bulik w piątek :bicz3:
miron78 Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 Miron, nie ciś kitu bo nie chciałeś dać upalać B7 na śniegu :gwizdanie: ale dobra, nie będę się kłócił :> mogę być nawet najwolniejszy, lotto mi to lecę...jadę troszkę szybciej bo muszę przetestować zachowanie auta na drodze dobranoc kiedy byliśmy na zlocie na śniegu, gdzie ja byłem B7 i nie dałem upalać ? [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 22:28_________________________________________________czy ktoś pamięta zlota gdzie byliśmy na śniegu - ja byłem B7 i nie upalałem fury ? pamiętam tylko 2 zloty na arenie w których brałem udział: 1. Byłem corsą ( którą upalał Pelex ) 2. Byłem razem z Dimanem autem ( bez swojego ) więc jak Pucek kiedy to było
A-rek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 no bylo kilka spotow na ktorych byles B7 a na dworze byl snieg :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 no bylo kilka spotow na ktorych byles B7 a na dworze byl snieg :gwizdanie: no to chyba jestem zmęczony - bo mi się wydaje, że jak na Arene się przenosiliśmy poślizgać to ja tylko 2 razy byłem chyba że z Waszą pamięcią coś nie tak :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 23:00_________________________________________________ no bylo kilka spotow na ktorych byles B7 a na dworze byl snieg :gwizdanie: eeeeeeee Arek -Tobie chodzi ogólnie o zloty ? nie tylko o te gdzie na Arene jechaliśmy ? jak tam to Cie nie zrozumiałem - ale te odpadają bo nikt o upalanie nie prosił :)
A-rek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 eeeeeeee Arek -Tobie chodzi ogólnie o zloty ? nie tylko o te gdzie na Arene jechaliśmy ? dokladnie
miron78 Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 Ostatnio chyba furą śmigał Sysiek jak był - nikogo więcej nie pamietam. I taka mała uwaga - jak ktoś jest chętny pośmigać to chyba zaproszenia nie potrzebuje i lepiej niech się przypomni na kolejnym zlocie bo jak zmienie na letnie to nie daję - na letnich jest starsznie mułowaty
krolu Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Ostatnio chyba furą śmigał Sysiek jak był - nikogo więcej nie pamietam. I taka mała uwaga - jak ktoś jest chętny pośmigać to chyba zaproszenia nie potrzebuje i lepiej niech się przypomni na kolejnym zlocie bo jak zmienie na letnie to nie daję - na letnich jest starsznie mułowaty ja się w końcu muszę zdecydować - mam juz 25 lat
A-rek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ja sobie obiecalem ze jak "lepiej" cie poznam to moze odwaze sie zapytac
miron78 Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 Ostatnio chyba furą śmigał Sysiek jak był - nikogo więcej nie pamietam. I taka mała uwaga - jak ktoś jest chętny pośmigać to chyba zaproszenia nie potrzebuje i lepiej niech się przypomni na kolejnym zlocie bo jak zmienie na letnie to nie daję - na letnich jest starsznie mułowaty ja się w końcu muszę zdecydować - mam juz 25 lat ja sobie obiecalem ze jak "lepiej" cie poznam to moze odwaze sie zapytac ...............ale mnie wnerwiacie....................a potem chodzi taki jeden z drugim i wymyśla, ze ja fury nie daję :gwizdanie: [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 23:13_________________________________________________Ps. Arek - avatar średni
Rekomendowane odpowiedzi