piterra Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 jak mnie wqrwią to wyqrwie jakiemuś ciulowi i sami mnie wy***ią Żeby przypadkiem ci nie oddał zanim cię wywalą ale jak jebne mu kluczem 70'ką to raczej nawet nie kwiknie a co dopiero miałby oddać ty moze wprawadz dykusje lepiej bo jeszcze siedziedz pojdziesz i tyle bedzie z tych twoich czynow :gwizdanie: spoko dzisiaj ciąg dalszy pertraktacji :gwizdanie: a jak się nie dogadam to na bezczela trzeba będzie porzucić ten zakład
diman Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 jak mnie wqrwią to wyqrwie jakiemuś ciulowi i sami mnie wy***ią Żeby przypadkiem ci nie oddał zanim cię wywalą ale jak jebne mu kluczem 70'ką to raczej nawet nie kwiknie a co dopiero miałby oddać ty moze wprawadz dykusje lepiej bo jeszcze siedziedz pojdziesz i tyle bedzie z tych twoich czynow :gwizdanie: spoko dzisiaj ciąg dalszy pertraktacji :gwizdanie: a jak się nie dogadam to na bezczela trzeba będzie porzucić ten zakład pertraktuj rozmowa to podstawa powodzenia
Guregoru Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 A ja spadam do roboty może dostanę podwyżkę Do wieczorka [br]Dopisany: 10 Marzec 2010, 09:47_________________________________________________ pertraktuj rozmowa to podstawa powodzenia A jak rozmowa nic nie da to wtedy możesz im wpie*dolić
A-rek Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Diman ja juz allegro przegladam i jakies B6 szukam spoko dzisiaj ciąg dalszy pertraktacji no to zycze powodzenia* *-nie dziekuj[br]Dopisany: 10 Marzec 2010, 09:49_________________________________________________ A ja spadam do roboty może dostanę podwyżkę nie wszyscy moga miec tak dobrze jak ja
piterra Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 ale to są takie ciule że z nimi nie da się normalnie rozmawiać ale ja ch*jków załatwię a poza tym to rozmawiałem z moim nowym pracodawcą to mi powiedział żebym już jutro do niego przyszedł pracować
diman Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Diman ja juz allegro przegladam i jakies B6 szukam spoko dzisiaj ciąg dalszy pertraktacji no to zycze powodzenia* *-nie dziekuj[br]Dopisany: 10 Marzec 2010, 09:49_________________________________________________ A ja spadam do roboty może dostanę podwyżkę nie wszyscy moga miec tak dobrze jak ja cos slabo szukasz z taka podwyzka to wal w b8 odrazu
Patrikos28 Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 [br]Dopisany: 10 Marzec 2010, 13:22_________________________________________________ Diman ja juz allegro przegladam i jakies B6 szukam spoko dzisiaj ciąg dalszy pertraktacji no to zycze powodzenia* *-nie dziekuj[br]Dopisany: 10 Marzec 2010, 09:49_________________________________________________ A ja spadam do roboty może dostanę podwyżkę nie wszyscy moga miec tak dobrze jak ja cos slabo szukasz z taka podwyzka to wal w b8 odrazu czyżby pierwsze B8 na gliwickich :gwizdanie:
mech15 Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 60 str nadrobiłem :> 3k ładnie wygląda tylko 1 weekend, ale widzę że nie marnujecie czasu: imprezy, pościgi, nowe fele, nowe avatary :decayed: ja bym się bał mirona autem jechać, jak on tak musi namawiać na przejażdżkę to tam musi być jakiś feler!! i później trza będzie płacić :gwizdanie: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Opublikowano 10 Marca 2010 60 str nadrobiłem :> 3k ładnie wygląda tylko 1 weekend, ale widzę że nie marnujecie czasu: imprezy, pościgi, nowe fele, nowe avatary :decayed: ja bym się bał mirona autem jechać, jak on tak musi namawiać na przejażdżkę to tam musi być jakiś feler!! i później trza będzie płacić :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 zawsze jest jakiś haczyk :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Opublikowano 10 Marca 2010 zawsze jest jakiś haczyk :gwizdanie: u mnie przynajmniej nie ma niespodzianek bo jak coś się zepsuje to wiadomo, że koszt to 5 tyś zł ZAPRASZAM NA JAZDY PRÓBNE
Patrikos28 Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 zawsze jest jakiś haczyk :gwizdanie: u mnie przynajmniej nie ma niespodzianek bo jak coś się zepsuje to wiadomo, że koszt to 5 tyś zł ZAPRASZAM NA JAZDY PRÓBNE Doceniamy to
Pucek Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 żegnamy Koleżeństwo - nie znane słowo na Gliwickich
Rekomendowane odpowiedzi