miron78 Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 zostawiam Was dziś samych wieczorkiem - na 22.00 na Avatar śmigam do Imaxu - trzeba zobaczyć jak im się udał ten film
bish - kopt Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 wreszcie moje zdobyczne speedlajny wrzuciłem dzisiaj na autko, no i wkońcu to jakoś wygląda Avatar? - mi sie za***iście podobał
Bulik Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 zostawiam Was dziś samych wieczorkiem - na 22.00 na Avatar śmigam do Imaxu - trzeba zobaczyć jak im się udał ten film eee starocie ,jeszcze tak pózno diman opowiedz mu jaki jest film,albo podrzuc CD
diman Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 te mlodziak fikasz na rente a nie grozic mi tu oldboyu :decayed: obaczymy jutro daj mu jutro popalić, bo widzę że się jakoś rozbrykał :gwizdanie: pucek mowie ci ta dzisiejsza młodzież się panoszy ja cholera
miron78 Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 zostawiam Was dziś samych wieczorkiem - na 22.00 na Avatar śmigam do Imaxu - trzeba zobaczyć jak im się udał ten film eee starocie ,jeszcze tak pózno diman opowiedz mu jaki jest film,albo podrzuc CD wiem, że jak rodziców nie ma w domu to też po 22.00 wychodzisz z domu
Pucek Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 wreszcie moje zdobyczne speedlajny wrzuciłem dzisiaj na autko, no i wkońcu to jakoś wygląda Avatar? - mi sie za***iście podobał letnie założyłeś? :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 pucek mowie ci ta dzisiejsza młodzież się panoszy ja cholera no ja Pucek to tez prawie rencista :laghing2: :laghing2:
bish - kopt Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 wreszcie moje zdobyczne speedlajny wrzuciłem dzisiaj na autko, no i wkońcu to jakoś wygląda Avatar? - mi sie za***iście podobał letnie założyłeś? :gwizdanie: nie, no co ty zima właśnie idzie, sytuacja wygląda u mnie teraz tak że mam 2 kpl zimowych
Bulik Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 wiem, że jak rodziców nie ma w domu to też po 22.00 wychodzisz z domu e,e po 22.00 niewychodze bo na necie mozna xxx oglądac :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 zostawiam Was dziś samych wieczorkiem - na 22.00 na Avatar śmigam do Imaxu - trzeba zobaczyć jak im się udał ten film na mnie ten film zrobił ogromne wrażenie, może dlatego że jestem romantykiem więc na bank nie będziesz żałował :> Bulik to taka niby młodzież, niby człowiek na poziomie, ale tępy jak ......
gregory Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 A-rek, qr** skąd ty bierzesz te wszystkie fotki [br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 18:32_________________________________________________ zostawiam Was dziś samych wieczorkiem - na 22.00 na Avatar śmigam do Imaxu - trzeba zobaczyć jak im się udał ten film na mnie ten film zrobił ogromne wrażenie, może dlatego że jestem romantykiem No już tu nie czaruj przy Pani Adrenalinie
diman Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 A-rek, q***wa skąd ty bierzesz te wszystkie fotki [br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 18:32_________________________________________________ zostawiam Was dziś samych wieczorkiem - na 22.00 na Avatar śmigam do Imaxu - trzeba zobaczyć jak im się udał ten film na mnie ten film zrobił ogromne wrażenie, może dlatego że jestem romantykiem No już tu nie czaruj przy Pani Adrenalinie pani aderenalina gdzie :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Bulik to taka niby młodzież, niby człowiek na poziomie, ale tępy jak ...... Pucek
miron78 Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 zostawiam Was dziś samych wieczorkiem - na 22.00 na Avatar śmigam do Imaxu - trzeba zobaczyć jak im się udał ten film na mnie ten film zrobił ogromne wrażenie, może dlatego że jestem romantykiem więc na bank nie będziesz żałował :> Bulik to taka niby młodzież, niby człowiek na poziomie, ale tępy jak ...... wiem, że nie będę - a efekty w Imaxie dopiero dodają uroku film na 22.00 - skończy się pewnie 0.30 - zanim dojadę z SK do domu to będzie 0.38 a jutro rano do roboty [br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 18:37_________________________________________________chyba że sie jeszcze w powrocie jakiś pościg trafi
Guregoru Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Pucek ty i romantyk :polew: dobrze dzisiaj kawałami sadzisz
Rekomendowane odpowiedzi