Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eeeeeeeeeeee

Rudi rozkręciła spoty w Kędzierzynie :kox:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

ale nie mogę tak po zlocie odrazu do domu przychodzić bo żonka pomyśli, że mam coś na sumieniu - już 3 razy się mnie pytała czy napewno nigdzie dzisiaj nie idziemy :decayed:

:polew: to żeby nie nabrała podejrzeń to za tydzień spiż ? :polew:

:polew:[br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 22:46_________________________________________________

eeeeeeeeeeee

:mysli:

Opublikowano

eeeeeeeeeeee

a jaki Ty masz na ełu nik ? :banned:
Opublikowano

eeeeeeeeeeee

z ełu chyba :gwizdanie:

Opublikowano

eeeeeeeeeeee

krolu :gwizdanie:
Opublikowano

eeeeeeeeeeee

myślałem , że Przystojniak_pozna_jakąś_Młodą_sunie :polew: :polew:
Opublikowano

Mirek, jak tam na spocie?

spokojnie :)[br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 22:43_________________________________________________ale nie mogę tak po zlocie odrazu do domu przychodzić bo żonka pomyśli, że mam coś na sumieniu - już 3 razy się mnie pytała czy napewno nigdzie dzisiaj nie idziemy :decayed:

Mirek, widzisz sam myślisz o sobie non stop, a to może żonka coś ma w zanadrzu i chce cię wygnać i przez to się pyta czy na pewno nigdzie nie wychodzisz :decayed:

Opublikowano

eeeeeeeeeeee

a rudi ma -> młoda sunia pozna przystojniaka ? :mysli:
Opublikowano

Mirek, jak tam na spocie?

spokojnie :)[br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 22:43_________________________________________________ale nie mogę tak po zlocie odrazu do domu przychodzić bo żonka pomyśli, że mam coś na sumieniu - już 3 razy się mnie pytała czy napewno nigdzie dzisiaj nie idziemy :decayed:

Mirek, widzisz sam myślisz o sobie non stop, a to może żonka coś ma w zanadrzu i chce cię wygnać i przez to się pyta czy na pewno nigdzie nie wychodzisz :decayed:

napewno a ten jej pokrzyżował plany :gwizdanie:

Opublikowano

Gregor, wlasnie mi sie wydaje ze u mnie w zeliwniaku mam lekki odchył od pionu kolektora a wejscie/wyjscie chlodzenia jest o 90 stopni obrocone wzgledem laczenia z kolektorem. w najgorszym wypadku, jak okaze sie ze wszystko jest idealnie w pionach poziomach trzeba bedzie zastosowac kolanka gora/ dol - ponoc to tez jest dobre rozwiazanie

ale mam dla Marecka dobre info - ceny garrettow poszly w dol :P pol roku temu za gt28rs zaplacil bym 4500 teraz dalem prawie 1000 mniej. Swoja droga turbine bralem w promotorze mocy - zebym mial blizej - to auto juz by stalo u Kuby - gosc ma za***ista wiedze

Marecek też to miał na żeliwniaku, więc na gotowym kolektorze więc nie ma żadnej możliwości obrócenia turba, chyba że przód do tyłu, ale to bez sensu. A ceny spadły bo $ poszedł w dół, no i dobrze może kupie se jakieś turbo :kox:

przod do tyłu to tez nic nie da bo to chodzi o obrot 5-20%, takze jestem skazany na sposob odlania mojego kolektora - chyba ze pospawie sobie nowy - ale powiem szczerze.... chyba nie stac mnie na to - i tak juz pojechalem max po bandzie. sam nie wiem ile jeszcze chce jezdzic tym autem - dlatego jezeli bedzie sie dalo zrobic to "po bozemu" - a tak mysle ze compsport bedzie chcial to zrobic - to tak robie i mam nadzieje ze nie poniose juz zadnych czterocyfrowych wydatkow zwiazanych z tym autem :]

Opublikowano

qurfa znów mi ktoś usunął wątek o kablu... i nie ma go nawet w koszu... i teraz nie ma listy ludzi.. :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny:

Opublikowano

eeeeeeeeeeee

a rudi ma -> młoda sunia pozna przystojniaka ? :mysli:

a czy ja coś o Rudi pisałem ? a to pies na baby :kox: wyszło szydło z Worka :nabijasie:
Opublikowano
  • Autor

qurfa znów mi ktoś usunął wątek o kablu... i nie ma go nawet w koszu... i teraz nie ma listy ludzi.. :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny:

jakoś Cię nie lubią :decayed:

Opublikowano

nie mam nawet listy ludzi :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Opublikowano

chudineze widzialem go jak sie czaił

Opublikowano

nie lubią czy nie lubię :D:decayed:

Opublikowano

mam nadzieje ze nie poniose juz zadnych czterocyfrowych wydatkow zwiazanych z tym autem :]

spoko, rozłożą Ci na raty 6x999zł :decayed:
Opublikowano
  • Autor

Krolu - może któryś zielony kablami handluje i mu konkurencje robisz :polew:

Opublikowano

I się rozgadali... :no:

:polew:

Opublikowano

Krolu - może któryś zielony kablami handluje i mu konkurencje robisz :polew:

ale ja nie handluje, bo było to dla znajomych, jednorazowa akcja i nic na tym nie mam :wallbash: :wallbash:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.