Pucek Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 wróciłem zaczynam doceniać tą moc :gwizdanie: fajnie elastycznie się jeździ no to czemu do mnie nie podjechales sie po knurowie przylansowac lans to będzie jutro jak założę avusy :decayed:
gregory Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 teraz już żadna corsa Cie nie wyprzedzi o litra ze wyprzedzi A założysz się że nie wyprzedzi na mokrym
Pucek Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 teraz już żadna corsa Cie nie wyprzedzi o litra ze wyprzedzi A założysz się że nie wyprzedzi na mokrym shrek... a ja myślę że i tak bym nie miał szans :gwizdanie:
diman Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 wróciłem zaczynam doceniać tą moc :gwizdanie: fajnie elastycznie się jeździ no to czemu do mnie nie podjechales sie po knurowie przylansowac lans to będzie jutro jak założę avusy :decayed: :gwizdanie:
gregory Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 wróciłem zaczynam doceniać tą moc :gwizdanie: fajnie elastycznie się jeździ no to czemu do mnie nie podjechales sie po knurowie przylansowac lans to będzie jutro jak założę avusy :decayed: A co wiosna przyszła już? :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 wróciłem zaczynam doceniać tą moc :gwizdanie: fajnie elastycznie się jeździ no to czemu do mnie nie podjechales sie po knurowie przylansowac lans to będzie jutro jak założę avusy :decayed: A co wiosna przyszła już? :gwizdanie: od weekendu po 15 stopni :gwizdanie:
gregory Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 teraz już żadna corsa Cie nie wyprzedzi o litra ze wyprzedzi A założysz się że nie wyprzedzi na mokrym shrek... a ja myślę że i tak bym nie miał szans :gwizdanie: Na mokrym będzie mielił jak młynek do kawy
diman Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 wróciłem zaczynam doceniać tą moc :gwizdanie: fajnie elastycznie się jeździ no to czemu do mnie nie podjechales sie po knurowie przylansowac lans to będzie jutro jak założę avusy :decayed: A co wiosna przyszła już? :gwizdanie: od weekendu po 15 stopni :gwizdanie: jedziesz na letnich do bukowiny
Pucek Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 wróciłem zaczynam doceniać tą moc :gwizdanie: fajnie elastycznie się jeździ no to czemu do mnie nie podjechales sie po knurowie przylansowac lans to będzie jutro jak założę avusy :decayed: A co wiosna przyszła już? :gwizdanie: od weekendu po 15 stopni :gwizdanie: jedziesz na letnich do bukowiny wiosna idzie :gwizdanie: drogi tam będą czarne zresztą Miron nam powie
gregory Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 wróciłem zaczynam doceniać tą moc :gwizdanie: fajnie elastycznie się jeździ no to czemu do mnie nie podjechales sie po knurowie przylansowac lans to będzie jutro jak założę avusy :decayed: A co wiosna przyszła już? :gwizdanie: od weekendu po 15 stopni :gwizdanie: No też słyszałem...., zajebioza. Polećcie jakiś warsztat co polerkę feli robi? :gwizdanie:
diman Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 wróciłem zaczynam doceniać tą moc :gwizdanie: fajnie elastycznie się jeździ no to czemu do mnie nie podjechales sie po knurowie przylansowac lans to będzie jutro jak założę avusy :decayed: A co wiosna przyszła już? :gwizdanie: od weekendu po 15 stopni :gwizdanie: No też słyszałem...., zajebioza. Polećcie jakiś warsztat co polerkę feli robi? :gwizdanie: arka zapytaj
Pucek Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 wróciłem zaczynam doceniać tą moc :gwizdanie: fajnie elastycznie się jeździ no to czemu do mnie nie podjechales sie po knurowie przylansowac lans to będzie jutro jak założę avusy :decayed: A co wiosna przyszła już? :gwizdanie: od weekendu po 15 stopni :gwizdanie: No też słyszałem...., zajebioza. Polećcie jakiś warsztat co polerkę feli robi? :gwizdanie: S A M
A-rek Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 shrek... jeszcze jest Corsa B z LET'em na pokladzie :gwizdanie: Polećcie jakiś warsztat co polerkę feli robi? kumpel z Zor ale ma napiety grafik arka zapytaj
diman Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 shrek... jeszcze jest Corsa B z LET'em na pokladzie :gwizdanie: Polećcie jakiś warsztat co polerkę feli robi? kumpel z Zor ale ma napiety grafik arka zapytaj no co [br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 21:19_________________________________________________co to krolu zrezygnowales :gwizdanie:
gregory Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 shrek... jeszcze jest Corsa B z LET'em na pokladzie :gwizdanie: http://images41.fotosik.pl/133/89b579b3e2d650ecmed.jpg Pucek do tej corsy nie podjeżdżaj [br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 21:26_________________________________________________ wróciłem zaczynam doceniać tą moc :gwizdanie: fajnie elastycznie się jeździ no to czemu do mnie nie podjechales sie po knurowie przylansowac lans to będzie jutro jak założę avusy :decayed: A co wiosna przyszła już? :gwizdanie: od weekendu po 15 stopni :gwizdanie: No też słyszałem...., zajebioza. Polećcie jakiś warsztat co polerkę feli robi? :gwizdanie: S A M SAM -a się pytałem i odpowiedział - NIE MAM CZASU!
krolu Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 co to krolu zrezygnowales :gwizdanie: może się jeszcze wybiorę
gregory Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Spadam nyny, panowie polećcie mi jakiś zakład co mi fele wypoleruje :gwizdanie: Albo załatwcie mi polerkę. Jakby co to priv, z góry dzięki Paapa, do piątku. Jak dobrze pójdzie
A-rek Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Gregor chodzi ci tylko o ranty? ps: nie wiem czy ktos oglada YCD ale pierwsza osoba i polew na maxa ps2: a teraz bedzie Aneta z Siemianowic
Pucek Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Spadam nyny, panowie polećcie mi jakiś zakład co mi fele wypoleruje :gwizdanie: Albo załatwcie mi polerkę. Jakby co to priv, z góry dzięki Paapa, do piątku. Jak dobrze pójdzie z taką mocą to tylko na zwykłe auta :gwizdanie: Gregor to może grupowe polerowanie [br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 21:35_________________________________________________ Gregor chodzi ci tylko o ranty? ps: nie wiem czy ktos oglada YCD ale pierwsza osoba i polew na maxa technomaniak the best :gwizdanie: ale ta laska...jak się rusza :kox:
kazik1999 Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 witam panowie , obczaiłem se forum a obczaiłem noooo powiem wam ze fajnie tu a mam pytanie obczaiłem ze jakies urodziny sie szykują czy mozna sie jeszcze zapisac czy lista juz jest zamknieta? fajnie by bylo was wszystkich tak razem poznac
Rekomendowane odpowiedzi