Pucek Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 a ja poszedłem spać o 5 rano a wstałem 10 z groszem mam taki kaszel że szkoda gadać, pół nocy nie przespanej chyba sobie strzelę w łeb bo już mam dosyć
Patrikos28 Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 pożyczyć Ci pistolet Pucek wiosna idzie lachony zaczną ściągać grube ciuszki .... więc warto żyć
A-rek Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 z rana ludziki [br]Dopisany: 20 Marzec 2010, 11:15_________________________________________________ Pucek wiosna idzie lachony zaczną ściągać grube ciuszki .... więc warto żyć potwierdzam :!: bylem tylko w Obi i Praktikerze i az nie chcialo sie ze sklepu wychodzic :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Opublikowano 20 Marca 2010 [br]Dopisany: 20 Marzec 2010, 14:12_________________________________________________ miron zastanawia mnie pewność z jaką drążyłeś sprawę kazika. Dochodzę do wniosku, że nikomu na śląsku bez twojej wiedzy nie przybędzie B7 V6 w benzynie :decayed: idę spać pany, bom zmęczony [br]Dopisany: 20 Marzec 2010, 14:13_________________________________________________a Kazik chciał na zlota przyjechać i od razu na urodziny się zapisać debile nad debilami a miałem iść wczoraj wcześnie spać a przez nich trochę mi zeszło na forum [br]Dopisany: 20 Marzec 2010, 14:15_________________________________________________............to co koledzy.................czekamy na nowy ich nick
MAJKI Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 hehe obojetnie jaki to nick bedzie to i tak ich mozna poznac po charakterystycznej pisowni Ja juz na letnich tez ale jakos dziwnie mi sie jezdziło po zmianie, na zimówkach o wiele wiekszy komfort :gwizdanie: no i mam nadzieje ze jednak sniegu juz nie bedzie
Pucek Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 czas na kąpiel... a potem na podbój pewnej wioski Ps jak dzisiaj wypiję 4 kieliszki to jest po mnie... :polew: ale się narobiłem :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Ps jak dzisiaj wypiję 4 kieliszki to jest po mnie... :polew: to będziesz miał ekonomiczne spalanie .4y kielony ,a jaki efekt
diman Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 to co tu cholera sie dzieje nikt w sobote nie pije ;(
Bulik Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 nie martw się ja dziś piję reedsy Krolu ,reedsy ?? :shocked: piwa sie napij :gwizdanie: to co tu cholera sie dzieje nikt w sobote nie pije ;( ja pije od wczoraj i za 2godzinki znowu balety dzisiaj bede kozaczył w koszulce A4.klub :polew: :polew:
krolu Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 nie martw się ja dziś piję reedsy Krolu ,reedsy ?? :shocked: piwa sie napij :gwizdanie: dzisiaj bede kozaczył w koszulce A4.klub :polew: :polew: to nic nie wyrwiesz A poza tym reedsy są z reedsa taki samo piwo jak z mojej a4 - eSa - ale mi to pasuje :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 A poza tym reedsy są z reedsa taki samo piwo jak z mojej a4 - eSa - ale mi to pasuje :gwizdanie: :polew: :polew: aaaaaaalllleee nuda-to lece na :drunk: jak nie bede :lazy: to wpadne jak zawine do domu
A-rek Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 hehe obojetnie jaki to nick bedzie to i tak ich mozna poznac po charakterystycznej pisowni ja bym jeszcze dodal ze po glosie bo jestem przekonany na 99% ze to Janusz do mnie dzwoni i udaje zainteresowaną osobe kupnem tych moich amorkow. pare dni temu dzwonil i dzisiaj i jeszcze ma w przyszlym tygodniu zadzwonic i umowic sie na ich odbior, zastanawiam sie w jaki sposob moglbym z nimi poleciec w h.ja macie jakies pomysly :>
MAJKI Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 hehe obojetnie jaki to nick bedzie to i tak ich mozna poznac po charakterystycznej pisowni ja bym jeszcze dodal ze po glosie bo jestem przekonany na 99% ze to Janusz do mnie dzwoni i udaje zainteresowaną osobe kupnem tych moich amorkow. pare dni temu dzwonil i dzisiaj i jeszcze ma w przyszlym tygodniu zadzwonic i umowic sie na ich odbior, zastanawiam sie w jaki sposob moglbym z nimi poleciec w h.ja macie jakies pomysly :> Ja bym sie Arek nie zniżał do ich poziomu :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 A ja się dziś jeszcze dorwałem do neta
Bulik Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Pusto tu dziś to i ja spadam Do jutra i jestem juz rano a tu nikogo niema... to ja gasze narta ,ide
Rekomendowane odpowiedzi