d4rk Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Tutaj to wszyscy już Bukowiną żyją, oj sorry diman Ty to już finlandią.
KERCZI Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 :hi: Panowie i Panie o ktorej sie wybieracie w PT do BUKOWINY?? Czy ustawiamy sie na zakopiance na orlenie??
miron78 Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Opublikowano 23 Marca 2010 :hi: Panowie i Panie o ktorej sie wybieracie w PT do BUKOWINY?? Czy ustawiamy sie na zakopiance na orlenie?? NIE - goń się [br]Dopisany: 23 Marzec 2010, 22:32_________________________________________________masz serie więc jedź osobno - na godzine przed nami, żebyśmy dojechali o jednym czasie :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 z wieczora Mirek ty to zawsze myślisz o tej swojej żonie (patrz pkt.2 ) Miszka rozwaliłeś mnie tym F16 pkt.2 Patrikos - tak to już jest w małżeństwie, że trzeba też patrzeć na tą druga osobę, są sprawy ważne i ważniejsze i nie zapominaj, że to moja kochana żona i sprawa wyjazdu już postanowiona - Wy to odrazu byście swoją kobitke zostawili i sami jechali - ja taki nie jestem - potrafię myśleć o najbliższych dlatego : Nie pozwolę aby Dorota przez jakieś spotkanie piątkowe na którym musi być nie pojechała do Bukowiny w związku z czym: 1. Ja jadę w czwartek - bo muszę ( forum to też rodzina :gwizdanie: ) 2. A ona ma sobie zorganizować transport w piątek
KERCZI Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 :hi: Panowie i Panie o ktorej sie wybieracie w PT do BUKOWINY?? Czy ustawiamy sie na zakopiance na orlenie?? NIE - goń się [br]Dopisany: 23 Marzec 2010, 22:32_________________________________________________masz serie więc jedź osobno - na godzine przed nami, żebyśmy dojechali o jednym czasie :gwizdanie: oj cos czuje ze na zakopiance koledzy Boserona zabiora Ci dowod za tylne ledy bez homologacji.
miron78 Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Opublikowano 23 Marca 2010 :hi: Panowie i Panie o ktorej sie wybieracie w PT do BUKOWINY?? Czy ustawiamy sie na zakopiance na orlenie?? NIE - goń się [br]Dopisany: 23 Marzec 2010, 22:32_________________________________________________masz serie więc jedź osobno - na godzine przed nami, żebyśmy dojechali o jednym czasie :gwizdanie: oj cos czuje ze na zakopiance koledzy Boserona zabiora Ci dowod za tylne ledy bez homologacji. super pomysł z tytm wspólnym wujazdem
KERCZI Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 :hi: Panowie i Panie o ktorej sie wybieracie w PT do BUKOWINY?? Czy ustawiamy sie na zakopiance na orlenie?? NIE - goń się [br]Dopisany: 23 Marzec 2010, 22:32_________________________________________________masz serie więc jedź osobno - na godzine przed nami, żebyśmy dojechali o jednym czasie :gwizdanie: oj cos czuje ze na zakopiance koledzy Boserona zabiora Ci dowod za tylne ledy bez homologacji. super pomysł z tytm wspólnym wujazdem :polew: mowisz ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia??
miron78 Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Opublikowano 23 Marca 2010 :hi: Panowie i Panie o ktorej sie wybieracie w PT do BUKOWINY?? Czy ustawiamy sie na zakopiance na orlenie?? NIE - goń się [br]Dopisany: 23 Marzec 2010, 22:32_________________________________________________masz serie więc jedź osobno - na godzine przed nami, żebyśmy dojechali o jednym czasie :gwizdanie: oj cos czuje ze na zakopiance koledzy Boserona zabiora Ci dowod za tylne ledy bez homologacji. super pomysł z tytm wspólnym wujazdem :polew: mowisz ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia?? super pomysł z wyjazdem powiedz o której będziesz na orlenie a my sie dostosujemy
Guregoru Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 :hi: Panowie i Panie o ktorej sie wybieracie w PT do BUKOWINY?? Czy ustawiamy sie na zakopiance na orlenie?? NIE - goń się [br]Dopisany: 23 Marzec 2010, 22:32_________________________________________________masz serie więc jedź osobno - na godzine przed nami, żebyśmy dojechali o jednym czasie :gwizdanie: oj cos czuje ze na zakopiance koledzy Boserona zabiora Ci dowod za tylne ledy bez homologacji. super pomysł z tytm wspólnym wujazdem :polew: mowisz ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia?? Chyba punkt widzenia zależy od tego czy ma się ledy z tyłu [br]Dopisany: 23 Marzec 2010, 22:54_________________________________________________Dobra spadam Do rana
piterra Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 z rańca chociaż ja dopiero się kładę po nocce
Rekomendowane odpowiedzi