Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mirek znasz K.Wojtyne prawda :gwizdanie:

jasne[br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 11:03_________________________________________________ostatnio był nawet ze mną program robić w swoim B7 :)

a jakieś pół roku temu auto z nim kupowałem ( dla niego )

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jasne[br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 11:03_________________________________________________ostatnio był nawet ze mną program robić w swoim B7 :)

właśnie podejżewałem że maczałeś w tym palce jakieś takie przeczucie :gwizdanie:

Opublikowano

właśnie podejżewałem że maczałeś w tym palce jakieś takie przeczucie :gwizdanie:

:decayed:

Prosił mnie o poszukanie A4 B7 Avant z silnikiem 1.9/2.0tdi ( coś utrzymanego i taniego ) no i kupiliśmy :)

Srebrnego Avanta 2005r 1.9tdi ( ostatnio chip ) golas + RNS-E :)

Opublikowano

pisze sie Wojtyłe i raczej wszyscy go znaja :gwizdanie:

i on tez jezdzi A4 :shocked:

Opublikowano

pisze sie Wojtyłe i raczej wszyscy go znaja :gwizdanie:

i on tez jezdzi A4 :shocked:

Opublikowano

Prosił mnie o poszukanie A4 B7 Avant z silnikiem 1.9/2.0tdi ( coś utrzymanego i taniego ) no i kupiliśmy :)

Srebrnego Avanta 2005r 1.9tdi ( ostatnio chip ) golas + RNS-E :)

wczoraj go widziałem w knurkowie i myślałem że to diman a tu krzyś :shocked:

często sie widzimy ale skubany nie mówił czym sie wozi taki skromny chłopczyk[br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 11:15_________________________________________________Wojtyła :polew:[br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 11:16_________________________________________________widze że A4CLUB.PL z tego regionu to prawie jak nasza-klasa :polew: :polew:[br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 11:18_________________________________________________ :a4fan: knurków taka mała wioska a tylu ludzi tam znam :gwizdanie:

co tam każdy audi sie wozi

Opublikowano
:hi: 4,5 z elektryki idę :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: (oczywiście reedsy) :kox:[br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 11:50_________________________________________________A Miron jak tam b7 3,0TQ -wisi jeszcze ogłoszenie ?
Opublikowano

halo jest tu ktoś??

wykrakałem:

Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy:

Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:decayed: byłem szybszy :decayed:

no :good:
Opublikowano

Krolu gratulacje :good: masz co opijac w Bukowinie :wink4:

Opublikowano

no i dotarlem do chaty caly i zdrowy, ale bylo grubo wczoraj trening jak cholera przed bukowina :gwizdanie:

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

:hi:

:siema::hi:
Opublikowano

no Siemka Siemka :)

a ja dzisiaj założyłem pasek z klimy i napinacz :naughty:

więc mogę znów jeździć na klimie :polew:

Opublikowano

o w morde - cisza na maxa widzę

Krolu - nie wiem co z ta furka - przestałem się nią interesować :wink4:[br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 20:16_________________________________________________a ja jeszcze 30 min w pracy i spadam - jutro z rana szybkie umycie fury i między 11-12 śmigam na Bukowine :)

Odezwę się jak już będę na miejscu - oblukam co się zmieniło od zeszłego roku :wink4:

Opublikowano

no cisza, najlepsze jest to że za 2 dni Bukowina a nastroje bardzo słabe :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 20:18_________________________________________________Ty się odezwij z wiadomością typu, czy jest śnieg, ile tego śniegu i czy auto na glebie spokojnie tam dojedzie :tongue4:

Opublikowano

no cisza, najlepsze jest to że za 2 dni Bukowina a nastroje bardzo słabe :gwizdanie:

to fakt - może wszyscy już mieli takie ciśnienie, że ich do szpitali poodwozili - nie wytrzymali napięcia :decayed: