Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeszkol ich przeszkol żeby jutro za szybko przy nas mnie poodpadali ze stołów :decayed:

To jak już tam jesteś to pilnuj takiej pogody żeby jutro nas deszcz nie złapał :naughty:[br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 16:40_________________________________________________Mirek i pamiętaj że Warszawiacy są jak owady

smiley_emoticons_bug-blaster.gif

:przebiegly:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

co to za emotka :decayed:[br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 17:35_________________________________________________Mam chwilke czasu bo powiedziałem reszcie, że mają się pilnować bo jutro śląsk wpada i poszli posprzątać na zewnątrz :decayed:

Opublikowano

co to za emotka :decayed:

będąc w Bukowinie,to o tej godzinie normalne ze widzisz takie zeczy :polew:(chyba ze to Dorota pisze?) :gwizdanie:

:polew: :polew:[br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 17:39_________________________________________________

Mam chwilke czasu bo powiedziałem reszcie, że mają się pilnować bo jutro śląsk wpada i poszli posprzątać na zewnątrz :decayed:

:nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

Opublikowano

:hi: siemacie przed bukowina ja juz po robocie fura umyta :naughty: [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 17:45_________________________________________________

:hi:

Nikt nie chce kupic taniej ON na wyjazd :shocked:

:mysli:

nie bo ty masz trefne paliwo :gwizdanie:

Opublikowano

:hi: siemacie

diman jak forma :drunk:

Opublikowano

:hi: siemacie

diman jak forma :drunk:

forma jest jak nigdy dwie kapy i leze :decayed:[br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 17:50_________________________________________________

No tak Ty wiesz najlepiej :kwasny:

Ale tupet :disgust:

zartuje mam paliwo jeszcze :naughty::friends:

Opublikowano

zartuje mam paliwo jeszcze :naughty::friends:

Hm.... to może ma ktoś jakis pojemnik na oszczędności bo nie mam gdzie wlać :chytry:[br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 17:52_________________________________________________Leceee w teren :hi:

Opublikowano

:hi: siemacie przed bukowina ja juz po robocie fura umyta :naughty: [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 17:45_________________________________________________

lotnicze :polew:[br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 18:02_________________________________________________

po ile masz ten gnój ?

po 6,20 - ale to i tak tanio - lotnicze normalnie to 9 zł kosztuje :decayed:

Opublikowano

lotnicze :polew:[br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 18:02_________________________________________________

po ile masz ten gnój ?

po 6,20 - ale to i tak tanio - lotnicze normalnie to 9 zł kosztuje :decayed:

:wallbash: to chyba specjalne paliwo do webasto :decayed:

Opublikowano

autko umyte , poodkurzane , tylko nie wiem czy lecę z samego rana czy o 10 :gwizdanie:

dawaj o 10 pojedziemy na 4 fury :gwizdanie:

Opublikowano

autko umyte , poodkurzane , tylko nie wiem czy lecę z samego rana czy o 10 :gwizdanie:

a jaki macie program trasy ?

gdzie się z Majkim spotykasz ?

Opublikowano

spotykam sie na autostradzie na wysokosci shella na rudzie ślaskiej a co do trasy to smigamy autobana do krakowa potem dalej na zakopane i bukowina po drodze prawie jest :naughty:

Opublikowano

spotykam sie na autostradzie na wysokosci shella na rudzie ślaskiej a co do trasy to smigamy autobana do krakowa potem dalej na zakopane i bukowina po drodze prawie jest :naughty:

czyli spotykacie się o 10 w rudzie śląskiej , czy na autostradzie ?

albo inaczej o której Ty wyjeżdzasz z knurowa to sobie podjadę :decayed:

Opublikowano

Diman, znów robisz rozpiździel? :gwizdanie:

to może w ogóle nie pojedziemy bo jak widzę takie załatwianie to odechciewa mi się tam jechać :thumbdown:

tyle z mojej strony

Opublikowano

to może w ogóle nie pojedziemy bo jak widzę takie załatwianie to odechciewa mi się tam jechać :thumbdown:

tyle z mojej strony

Pucek nie wkurzaj sie , ale mam jeszcze trochę roboty rano przy szczeniakach i ciężko będzie mi się wyrobić tak na 7:30 .

Opublikowano

czyli spotykacie się o 10 w rudzie śląskiej , czy na autostradzie ?

albo inaczej o której Ty wyjeżdzasz z knurowa to sobie podjadę :decayed:

ja wyjezdzam o 10 z knurowa to podjedz jak chcesz :kox:

tyle z mojej strony

co ty pucol sie tak napinasz dojedziesz przeciez ja nie widze problemu zadnego rozpiz*zielu nie robie zapytal to mu grzecznie odpowiadam a ty mi tu cos dowalasz jak nie chcesz to nie jedz ja nie widze problemu :wallbash: