Guregoru Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Przeszkol ich przeszkol żeby jutro za szybko przy nas mnie poodpadali ze stołów To jak już tam jesteś to pilnuj takiej pogody żeby jutro nas deszcz nie złapał [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 16:40_________________________________________________Mirek i pamiętaj że Warszawiacy są jak owady
miron78 Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 co to za emotka [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 17:35_________________________________________________Mam chwilke czasu bo powiedziałem reszcie, że mają się pilnować bo jutro śląsk wpada i poszli posprzątać na zewnątrz
Bulik Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 co to za emotka będąc w Bukowinie,to o tej godzinie normalne ze widzisz takie zeczy (chyba ze to Dorota pisze?) :gwizdanie: :polew:[br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 17:39_________________________________________________ Mam chwilke czasu bo powiedziałem reszcie, że mają się pilnować bo jutro śląsk wpada i poszli posprzątać na zewnątrz :nabijasie:
Skydiver Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Nikt nie chce kupic taniej ON na wyjazd
diman Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 siemacie przed bukowina ja juz po robocie fura umyta [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 17:45_________________________________________________ Nikt nie chce kupic taniej ON na wyjazd nie bo ty masz trefne paliwo :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 nie bo ty masz trefne paliwo :gwizdanie: No tak Ty wiesz najlepiej Ale tupet
diman Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 siemacie diman jak forma forma jest jak nigdy dwie kapy i leze [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 17:50_________________________________________________ nie bo ty masz trefne paliwo :gwizdanie: No tak Ty wiesz najlepiej Ale tupet zartuje mam paliwo jeszcze
Skydiver Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 zartuje mam paliwo jeszcze Hm.... to może ma ktoś jakis pojemnik na oszczędności bo nie mam gdzie wlać [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 17:52_________________________________________________Leceee w teren
miron78 Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 siemacie przed bukowina ja juz po robocie fura umyta [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 17:45_________________________________________________ Nikt nie chce kupic taniej ON na wyjazd nie bo ty masz trefne paliwo :gwizdanie: lotnicze [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 18:02_________________________________________________ po ile masz ten gnój ? po 6,20 - ale to i tak tanio - lotnicze normalnie to 9 zł kosztuje
bish - kopt Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 siemacie przed bukowina ja juz po robocie fura umyta [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 17:45_________________________________________________ Nikt nie chce kupic taniej ON na wyjazd nie bo ty masz trefne paliwo :gwizdanie: lotnicze [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 18:02_________________________________________________ po ile masz ten gnój ? po 6,20 - ale to i tak tanio - lotnicze normalnie to 9 zł kosztuje to chyba specjalne paliwo do webasto
Patrikos28 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 autko umyte , poodkurzane , tylko nie wiem czy lecę z samego rana czy o 10 :gwizdanie:
diman Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 autko umyte , poodkurzane , tylko nie wiem czy lecę z samego rana czy o 10 :gwizdanie: dawaj o 10 pojedziemy na 4 fury :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 autko umyte , poodkurzane , tylko nie wiem czy lecę z samego rana czy o 10 :gwizdanie: dawaj o 10 pojedziemy na 4 fury :gwizdanie: a jaki macie program trasy ? gdzie się z Majkim spotykasz ?
diman Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 autko umyte , poodkurzane , tylko nie wiem czy lecę z samego rana czy o 10 :gwizdanie: dawaj o 10 pojedziemy na 4 fury :gwizdanie: a jaki macie program trasy ? gdzie się z Majkim spotykasz ? spotykam sie na autostradzie na wysokosci shella na rudzie ślaskiej a co do trasy to smigamy autobana do krakowa potem dalej na zakopane i bukowina po drodze prawie jest
Patrikos28 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 autko umyte , poodkurzane , tylko nie wiem czy lecę z samego rana czy o 10 :gwizdanie: dawaj o 10 pojedziemy na 4 fury :gwizdanie: a jaki macie program trasy ? gdzie się z Majkim spotykasz ? spotykam sie na autostradzie na wysokosci shella na rudzie ślaskiej a co do trasy to smigamy autobana do krakowa potem dalej na zakopane i bukowina po drodze prawie jest czyli spotykacie się o 10 w rudzie śląskiej , czy na autostradzie ? albo inaczej o której Ty wyjeżdzasz z knurowa to sobie podjadę
Pucek Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Diman, znów robisz rozpiździel? :gwizdanie: to może w ogóle nie pojedziemy bo jak widzę takie załatwianie to odechciewa mi się tam jechać tyle z mojej strony
Patrikos28 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Diman, znów robisz rozpiździel? :gwizdanie: to może w ogóle nie pojedziemy bo jak widzę takie załatwianie to odechciewa mi się tam jechać tyle z mojej strony Pucek nie wkurzaj sie , ale mam jeszcze trochę roboty rano przy szczeniakach i ciężko będzie mi się wyrobić tak na 7:30 .
diman Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 autko umyte , poodkurzane , tylko nie wiem czy lecę z samego rana czy o 10 :gwizdanie: dawaj o 10 pojedziemy na 4 fury :gwizdanie: a jaki macie program trasy ? gdzie się z Majkim spotykasz ? spotykam sie na autostradzie na wysokosci shella na rudzie ślaskiej a co do trasy to smigamy autobana do krakowa potem dalej na zakopane i bukowina po drodze prawie jest czyli spotykacie się o 10 w rudzie śląskiej , czy na autostradzie ? albo inaczej o której Ty wyjeżdzasz z knurowa to sobie podjadę ja wyjezdzam o 10 z knurowa to podjedz jak chcesz Diman, znów robisz rozpiździel? :gwizdanie: to może w ogóle nie pojedziemy bo jak widzę takie załatwianie to odechciewa mi się tam jechać tyle z mojej strony co ty pucol sie tak napinasz dojedziesz przeciez ja nie widze problemu zadnego rozpiz*zielu nie robie zapytal to mu grzecznie odpowiadam a ty mi tu cos dowalasz jak nie chcesz to nie jedz ja nie widze problemu
Rekomendowane odpowiedzi