czester Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Wrzucam fotki, narazie tutaj, jak ktos sobie nie zyczy jakis zdjec to walic na pw zanim wrzuce to na ogolny http://picasaweb.google.pl/czester1800/Bukowina2010#
czester Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 dobra ja spadam spac narty Narazka Narazie
Guregoru Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Nie uciekłam.... To dobrze Adam zdjęcia gites ale to nie są wszystkie a ja w piątek chcę zgrać standardowo wszystkie (te co wrzuciłeś na picase i te co nie wyszły i te nieostre i te niewykadrowane) ok
krolu Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Wrzucam fotki, narazie tutaj, jak ktos sobie nie zyczy jakis zdjec to walic na pw zanim wrzuce to na ogolny http://picasaweb.google.pl/czester1800/Bukowina2010# ja na tej fotce z moskalem wyglądam co najmniej na zmęczonego :naughty:
czester Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Nie uciekłam.... To dobrze Adam zdjęcia gites ale to nie są wszystkie a ja w piątek chcę zgrać standardowo wszystkie (te co wrzuciłeś na picase i te co nie wyszły i te nieostre i te niewykadrowane) ok Dobrze guru dostaniesz wszystkie zdjecia z mojego aparatu, bo faktycznie niektore nie nadaja sie do publikacji Wrzucam fotki, narazie tutaj, jak ktos sobie nie zyczy jakis zdjec to walic na pw zanim wrzuce to na ogolny http://picasaweb.google.pl/czester1800/Bukowina2010# ja na tej fotce z moskalem wyglądam co najmniej na zmęczonego :naughty: Krolu a co ten moskal cie tak przytulal
Koszka Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 dobra Panowie, miło było poznać ale widzę, że macie spólne tematy, więc ja ide spać dobranoc
czester Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 dobra Panowie, miło było poznać ale widzę, że macie spólne tematy, więc ja ide spać dobranoc
krolu Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Czester - nagraj mi też wszytskie bo czasami na nich coś fajnego widać Moskal to jest prze - koleś Koszka - nie wymiękaj
Guregoru Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 dobra Panowie, miło było poznać ale widzę, że macie spólne tematy, więc ja ide spać dobranoc
czester Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Czester - nagraj mi też wszytskie bo czasami na nich coś fajnego widać Moskal to jest prze - koleś Koszka - nie wymiękaj Ok nagram co mam Widze, ze byliscie blisko Przestraszyliscie kolezanke
Pucek Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Widzę że napływ "nowych" oczywiście od razu Pucek obsmarowany ale to nic, bo przeglądając fotki Czestera mogę stwierdzić że i tak mnie lubicie a na poważnie to Czester, wielki ukłon w Twoją stronę bo na prawdę za***iste foty!!!
Skydiver Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Podrywacie widzę Rudi w nowym wcieleniu
Guregoru Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ja się nie spóźniam tylko przychodzę trochę później
Rekomendowane odpowiedzi