czester Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Witam pobilem wszystkich ze spaniem
A-rek Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Arek kiedy wpadniesz bo zapomnimy jak wygladasz jak bede potrzebowal auto zvagowac :gwizdanie: nie no zart, jak tylko bede mogl to napewno wpadne zaraz coś wymyśli że nie może ,że coś
Bulik Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 zaraz coś wymyśli że nie może ,że coś jakos trzeba cie namówic
A-rek Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 mnie nie trzeba namawiac, jak tylko mam czas to wpadam, a ze ostatnio z tym kiepsko wiec
krolu Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 trochę mi się z rana nudziło i pomierzyłem sobie czasy vagiem: trzeba chyba trochę pomodzić :disgust:
A-rek Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 trochę mi się z rana nudziło i pomierzyłem sobie czasy vagiem: trzeba chyba trochę pomodzić :disgust: 14 s do setki chyba ciezkie te Recaro :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Krolu ja też chcę szkoda, że już na letnich jestem
krolu Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Krolu ja też chcę szkoda, że już na letnich jestem 41-500 Chorzów - ul. Wolskiego 12 - dzwonić na domofon po 1 prosić Szefa wszystkich szefów :kox:
miron78 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 :decayed:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 12:14_________________________________________________Krolu - jak przyjadę masz czekać na chodniku i zanim sie jeszcze zatrzymam przepraszać, że tak długo to będzie trwało
krolu Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 :decayed:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 12:14_________________________________________________Krolu - jak przyjadę masz czekać na chodniku i zanim sie jeszcze zatrzymam przepraszać, że tak długo to będzie trwało ok idę zawołać kolegów z kluczem do kół
miron78 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 wreszcie jakieś atrakcje - jadę
diman Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 krolu ty lepiej obczaj jak tego mojego vaga uruchomic a nie sie sprawdzasz sluchy mnie doszly ze darek wyslal ci jakies instrukcje
krolu Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 krolu ty lepiej obczaj jak tego mojego vaga uruchomic a nie sie sprawdzasz sluchy mnie doszly ze darak wyslal ci jakies instrukcje tak ... coś tam pomógł :gwizdanie:
diman Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 krolu ty lepiej obczaj jak tego mojego vaga uruchomic a nie sie sprawdzasz sluchy mnie doszly ze darak wyslal ci jakies instrukcje tak ... coś tam pomógł :gwizdanie: czyli bedzie cos z tego czy mam na te allegro zajrzec :gwizdanie:
krolu Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 czyli bedzie cos z tego czy mam na te allegro zajrzec :gwizdanie: przecież od razu było wiadomo, że na pewno dam radę to odpalić...
bish - kopt Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 MOSKAL : MEGA AVATAR :drunk: :drunk: Braci jest dwóch : Toruński APATOR i Chorzowski RUCH :drunk: :drunk: :sick3: siema z rana foty z dzisiaj miron 126 fotek a Ty 2ie wrzucasz ? :doh1: te są najlepsze bo robione z mojego różowego pudełka ...a tak wogóle to i wesołych świąt
diman Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 czyli bedzie cos z tego czy mam na te allegro zajrzec :gwizdanie: przecież od razu było wiadomo, że na pewno dam radę to odpalić... wiem zawsze w ciebie wierzyłem
krolu Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 czyli bedzie cos z tego czy mam na te allegro zajrzec :gwizdanie: przecież od razu było wiadomo, że na pewno dam radę to odpalić... wiem zawsze w ciebie wierzyłem chciałem się tylko wykazać moja wrodzoną skromnością i altruizmem :wink4:
Rekomendowane odpowiedzi