dawcav6 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 dawać foty jaj zrobimy wybory na najleprze jaja forum Ty 1szy nie mam aparatu żadnego całą kase na audiole wydałem będe jurorem bezstronnym
Bulik Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 dawać foty jaj zrobimy wybory na najleprze jaja forum Ty 1szy nie mam aparatu żadnego całą kase na audiole wydałem będe jurorem bezstronnym a kamerke masz ?? :polew:
dawcav6 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 dawać foty jaj zrobimy wybory na najlepsze jaja forum Ty 1szy nie mam aparatu żadnego całą kase na audiole wydałem będe jurorem bezstronnym a kamerke masz ?? :polew: nie niemam niestety bo jeszcze musiałem ją zatankować żeby do domu jakoś dojechać :>
Bulik Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 to z okazji świąt http://www.zyczeniawielkanocne.yoyo.pl/zyczenia.swf
dawcav6 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 ale Miron ma aparat i lubi foty szczelać wczoraj widzieliśmy zareszta Diman też sie chwalił lustrzanką :gwizdanie:
diman Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 ale Miron ma aparat i lubi foty szczelać wczoraj widzieliśmy zareszta Diman też sie chwalił lustrzanką :gwizdanie: moze i mam lustrzanke ale nie wiem jak sie jej uzywa :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 ale Miron ma aparat i lubi foty szczelać wczoraj widzieliśmy zareszta Diman też sie chwalił lustrzanką :gwizdanie: jakby nie róż pudło od bish-kopta to by były h*j nie fotki :polew:
Bulik Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 moze i mam lustrzanke ale nie wiem jak sie jej uzywa :gwizdanie: diman rybie OKO :nabijasie:
miron78 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 światło też mogli wcześniej zaświecić
Bulik Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 światło też mogli wcześniej zaświecić :polew: oni zapalili światło bo niewidzieli fotek z laptopa od dimana [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 21:41_________________________________________________ siema Chorzowski
krolu Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 święta, się jeszcze dobrze nie zaczęły a ja już umieram z nudow :wallbash:
dawcav6 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 moze i mam lustrzanke ale nie wiem jak sie jej uzywa :gwizdanie: diman rybie OKO :nabijasie: :polew:
diman Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 moze i mam lustrzanke ale nie wiem jak sie jej uzywa :gwizdanie: diman rybie OKO :nabijasie: ty ale wlasnie dzisiaj sprawdzalem czy to mam no i mam [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 21:47_________________________________________________ święta, się jeszcze dobrze nie zaczęły a ja już umieram z nudow :wallbash: to wpadaj do mnie opanowac vaga bo tez sie nudze
Bulik Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 święta, się jeszcze dobrze nie zaczęły a ja już umieram z nudow :wallbash: nie łam sie FORUM żądzi forum radzi forum nigdy Cie nie zdradzi
gregory Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Witka! No i doczytałem co od wczoraj przybyło: trochę mi się z rana nudziło i pomierzyłem sobie czasy vagiem: trzeba chyba trochę pomodzić :disgust: Chudy ty sie nie chwal tym nowym Vag-iem tylko gadaj gdzie nasze kabelki! Panamera Turbo w standardzie zaoferuje PDK i napęd na cztery koła oraz moc zwiększoną o 100 KM do 368 kW (500 KM). Osiągi tej wersji należą do klasy supersportów – przyśpieszenie 0-100 km/h w 4,2 s i prędkość maksymalna 303 km/h. Zużycie paliwa w cyklu mieszanym utrzymuje się na zadowalającym poziomie 12,2 l/100 km. i ma 700NM.....................w benzynie Ja pierd*le :shocked: :shocked: :shocked: :slina: :blink: :shocked: :shocked: http://moto.allegro.pl/item981761487_audi_s5_2009_jedyny_tak_wyposazony_a5.html W S5 Audi wzięło motor 4.2 V8 i poddało go tuningowi, do tego lekkie nadwozie i auto już jeździ. Piękne jest to S5 ta niezle wygląda http://otomoto.pl/audi-a5-carbon-matt-bandit-C9290566.html Wygląda to super jak dla mnie, ale znajomy znajomego miał czarny mat w dodatkowym aucie do okazyjnej jazdy i przy tym lakierze to wystarczy palcem dotknąć i już widać tłuste plamy. Utrzymanie auta w stanie bez tłustych plam jest prawie niemożliwe. Powiedział, że już nigdy w życiu czarny mat. a przed chwilą na turbo był też SLS AMG 571 ps ;( 3.8 do sety Kiedyś to taki wynik był zarezerwowany dla Formuły 1, a teraz to już miejskie auta tak przyspieszają :gwizdanie: wesoło wam a jaja pomalowali :gwizdanie: wsadzilem w koszulki Supermarketowiec [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 21:49_________________________________________________ święta, się jeszcze dobrze nie zaczęły a ja już umieram z nudow :wallbash: Co ty gadasz "Legalna blondynka II" leci w tv
krolu Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Chudy ty sie nie chwal tym nowym Vag-iem tylko gadaj gdzie nasze kabelki! Po 1. KROLU ew. WASZA WYSOKOŚĆ po 2.jak byś jeździł na spoty to już byś miał :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: AEB NAPINACZU
diman Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Chudy ty sie nie chwal tym nowym Vag-iem tylko gadaj gdzie nasze kabelki! Po 1. KROLU ew. WASZA WYSOKOŚĆ po 2.jak byś jeździł na spoty to już byś miał :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: AEB NAPINACZU :polew:
Rekomendowane odpowiedzi