gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek by the way, moje auto wypluło 230PS jak niedomagało, a twoje 190 tam ileś w szczytowej formie
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 narka KOKS Gregor, nie gniewaj się, przecież wiesz o co chodzi Pucek by the way, moje auto wypluło 230PS jak niedomagało, a twoje 190 tam ileś w szczytowej formie wiem, ale niestety więcej na tych gratach nie wyciśnie, no może parę kucy wiecej
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek by the way, moje auto wypluło 230PS jak niedomagało, a twoje 190 tam ileś w szczytowej formie przekomarzanie się rezonapinaczy
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek by the way, moje auto wypluło 230PS jak niedomagało, a twoje 190 tam ileś w szczytowej formie przekomarzanie się rezonapinaczy szanuję Gregora bo to mój Mistrzunio, jedynie mu dogaduję
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek by the way, moje auto wypluło 230PS jak niedomagało, a twoje 190 tam ileś w szczytowej formie przekomarzanie się rezonapinaczy :polew: :polew: :polew:
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek by the way, moje auto wypluło 230PS jak niedomagało, a twoje 190 tam ileś w szczytowej formie przekomarzanie się rezonapinaczy Pucek ja się przecież nie gniewam, nic z tych rzeczy, Ja wiem, że ty lubisz wkur*iać ludzi
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek by the way, moje auto wypluło 230PS jak niedomagało, a twoje 190 tam ileś w szczytowej formie przekomarzanie się rezonapinaczy Pucek ja się przecież nie gniewam, nic z tych rzeczy, Ja wiem, że ty lubisz wkur*iać ludzi :polew:
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek by the way, moje auto wypluło 230PS jak niedomagało, a twoje 190 tam ileś w szczytowej formie przekomarzanie się rezonapinaczy Pucek ja się przecież nie gniewam, nic z tych rzeczy, Ja wiem, że ty lubisz wkur*iać ludzi lubię to mało powiedziane ale chyba każdy wie że to tylko żarty
A4 Mario Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek by the way, moje auto wypluło 230PS jak niedomagało, a twoje 190 tam ileś w szczytowej formie przekomarzanie się rezonapinaczy Pucek ja się przecież nie gniewam, nic z tych rzeczy, Ja wiem, że ty lubisz wkur*iać ludzi lubię to mało powiedziane ale chyba każdy wie że to tylko żarty Każdy się napina jak Mandaryna na koncercie aż wkońcu sie zmobilizuje i wpadne swoim jako tako na zlota i Was wszystkich pozamiatam na cwiartke...
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek by the way, moje auto wypluło 230PS jak niedomagało, a twoje 190 tam ileś w szczytowej formie przekomarzanie się rezonapinaczy Pucek ja się przecież nie gniewam, nic z tych rzeczy, Ja wiem, że ty lubisz wkur*iać ludzi lubię to mało powiedziane ale chyba każdy wie że to tylko żarty Każdy się napina jak Mandaryna na koncercie aż wkońcu sie zmobilizuje i wpadne swoim jako tako na zlota i Was wszystkich pozamiatam na cwiartke... wpadaj to im pokarzesz
A4 Mario Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 diman nie podpuszczaj mnie... wiesz że jak zdemontuje antene z CB to schodze poniżej 16 sek do setki... :polew: żeby nie było że nie ostrzegałem...
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 diman nie podpuszczaj mnie... wiesz że jak zdemontuje antene z CB to schodze poniżej 16 sek do setki... :polew: żeby nie było że nie ostrzegałem... oj to ja nawet nie staję na krechę :embarrassed:
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 wpadaj to im pokarzesz "Gdzie pieprz nie rośnie, albo gdzie teee te.... raki nie zimują"
d4rk Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Co to Pucek i Krolu jeszcze na forum robią?
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Co to Pucek i Krolu jeszcze na forum robią? jak to co spamuja
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Co to Pucek i Krolu jeszcze na forum robią? gorąca dyskusja na katowickich
Rekomendowane odpowiedzi