Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ojjjj ta impreza w Zatorze chyba bedzie rzeczywiście mega.... :naughty:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 23:48_________________________________________________

OK... Ja mieszkam blisko parku więc luz :gwizdanie: czasem grają tez w teatrze rozrywki... a na Jesus Christ Superstar byłeś kiedyś ? :kox: :kox: :kox: :kox:

Nie ale jestem otwarty na wszelkiego typu imprezy.... nawet na Mayday byłem w tamtym roku jak mayday miało 10 lat.... :decayed:

i jak Ci się podobało na Mayday? :naughty:

Ojjj stary mega impreza... szczególnie od 4 nad ranem do 6.. przegląd bielizny lato 2009...ogólnie mega wypaśnie nie da się opisac tam trzeba byc a jak wyszedł za stery Ferry Corsten to po prostu świat oszalał.... MEMBERS OF MAYDAY... wkońcu to polskie Love Parade...i powiem krótko byłem raz i... będe tam juz zawsze....

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ojjjj ta impreza w Zatorze chyba bedzie rzeczywiście mega.... :naughty:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 23:48_________________________________________________

OK... Ja mieszkam blisko parku więc luz :gwizdanie: czasem grają tez w teatrze rozrywki... a na Jesus Christ Superstar byłeś kiedyś ? :kox: :kox: :kox: :kox:

Nie ale jestem otwarty na wszelkiego typu imprezy.... nawet na Mayday byłem w tamtym roku jak mayday miało 10 lat.... :decayed:

Ojjj stary mega impreza... szczególnie od 4 nad ranem do 6.. przegląd bielizny lato 2009...ogólnie mega wypaśnie nie da się opisac tam trzeba byc a jak wyszedł za stery Ferry Corsten to po prostu świat oszalał.... MEMBERS OF MAYDAY... wkońcu to polskie Love Parade...i powiem krótko byłem raz i... bedę tam juz awsze....

tak samo myślę, byłem pierwszy raz i ta impreza zostanie w moim grafiku imprez :gwizdanie:

aaa i w tym roku mam następny cel, QLIMAX :kox: :kox: :kox: też jest 10ta edycja, a to moje marzenie :)

Opublikowano

Ojjj stary mega impreza... szczególnie od 4 nad ranem do 6.. przegląd bielizny lato 2009...ogólnie mega wypaśnie nie da się opisac tam trzeba byc a jak wyszedł za stery Ferry Corsten to po prostu świat oszalał.... MEMBERS OF MAYDAY... wkońcu to polskie Love Parade...i powiem krótko byłem raz i... bedę tam juz awsze....

tak samo myślę, byłem pierwszy raz i ta impreza zostanie w moim grafiku imprez :gwizdanie:

aaa i w tym roku mam następny cel, QLIMAX :kox: :kox: :kox: też jest 10ta edycja, a to moje marzenie :)

Wal gdzie i kiedy to jest i z jaką muzą.... ja w tym roku zaliczam obowiązkowo mroczną noc electro na Zamku w Ogrodzieńcu.... tam to pono dopiero jest klimat... zimny mroczny zamek i totalnie pojechana muza....

P.S. Moim marzeniem imprezowym jest... Rock Am Ring..... deutschalnd... :evil:

http://www.rock-am-ring.com/

cena biletu 250 euro..

ale coś za coś w jednym miejscu takie kapele jak... Rammstein, One Republic, Cypress Hill, HammerFall itp.

Opublikowano

koło 21 listopada :) mowa o Holandii :gwizdanie:

muzyka - hardstyle/hardcore ale można się przy tym bawić :)

przykładowy link

[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 00:18_________________________________________________60 ojro bilet, albo 80 vipowski :gwizdanie:
Opublikowano

Nooo zapowiedź mega z reszta tego typu imprezy zawsze mają niepowtarzalny klimat który robią ludzie a muzyka cóż nic dodac nic ując taki klimat. Ja tez na początku myślałem że Mayday nie da się wytrzymac bez wciągniecia krechy białego szaleństwa a jednak się dało i to bardzo miło.... :evil:

cena przynajmniej lepsza bo 60 euro to już lepiej wygląda niż 250 za Rock Am Ring...

Opublikowano

Dobra imprezowicze ja też spadam

Do jutra/dzisiaj :hi:

Opublikowano

Dobra imprezowicze ja też spadam

Do jutra/dzisiaj :hi:

Jacy tam imprezowicze... my jestesmy dzieci kwiaty... :polew: :polew: Dobranoc

P.S. Umnie właśnie leci kawałek " The number Of The Beast " i początkowa zapowiedź nieśmiertelnego Eddyego... :evil: :evil: :evil: :evil:

Opublikowano

więc Mario, myślę że dopiszesz się do listy chętnych na wyjazd do Holandii :naughty:

ja też spadam spać, jutro II zmiana ale trzeba rano szybciej wstać :)

:hi:

Opublikowano

więc Mario, myślę że dopiszesz się do listy chętnych na wyjazd do Holandii :naughty:

ja też spadam spać, jutro II zmiana ale trzeba rano szybciej wstać :)

Mnie nie trzeba namawiac na takie wyjazdy.... 3maj dlamnie miejsce... :naughty:

W takim razie też mykam nyny bo o 8 lece na Bielsko... a juz prawie 1:00...

PaPa skarby :* :>

A na dobry sen macie... pare foteczek wykonanych przezemnie na Mayday...

2291e315ea689490med.jpg

6f42e74d54d55c6dmed.jpg

36082a9dee0e8173med.jpg

0f78a7c2706d83e7med.jpg

1a66ed71f6d33fb6med.jpg

94f239fc4fcfddffmed.jpg

94f239fc4fcfddffmed.jpg

Good Night... :evil:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 00:35_________________________________________________ :hi: :hi:...Dzieńdoberek... :hi: :hi:

Opublikowano

Ja pierdziu czytam zaspany ten spam i myślałem ze forum pomyliłem :gwizdanie: cały czas o jakis filmach i muzyce :polew:

Opublikowano

Ja pierdziu czytam zaspany ten spam i myślałem ze forum pomyliłem :gwizdanie: cały czas o jakis filmach i muzyce :polew:

...no nie? :confused4:

:hi: siemka z rańca :kawa:

:wallbash: pocałunek śmierci lusterkami dzisiaj rano na rybnickiej przy ponad 100km/h - strzał był taki choćby bomba wybuchła :blink: - lustro poprostu wyparowało, została tylko spręzyna i kabelki :wallbash::confused4:

Opublikowano

.............Majki.............niech piszą................za kilka dni się to im wykasuje :polew:

Opublikowano

.............Majki.............niech piszą................za kilka dni się to im wykasuje :polew:

hehe Mirek jedno PW do Miodzio Moderatora i niech czyni swoją powinność :polew:

Ale w sumie stron przybywa :gwizdanie:

Opublikowano

pochwa :hi:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

...no nie? :confused4:

:hi: siemka z rańca :kawa:

:wallbash: pocałunek śmierci lusterkami dzisiaj rano na rybnickiej przy ponad 100km/h - strzał był taki choćby bomba wybuchła :blink: - lustro poprostu wyparowało, została tylko spręzyna i kabelki :wallbash::confused4:

Bish to jak Ty jezdzisz, dziennie pijesz ta kawa i z zamknietymi oczami jedzieszdo roboty :gwizdanie:

Opublikowano

pochwa :hi:

Znowu ten :wallbash:

:decayed:

Opublikowano

bujaj wory :tongue4:

Opublikowano

bujaj wory :tongue4: