A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ojjjj ta impreza w Zatorze chyba bedzie rzeczywiście mega.... [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 23:48_________________________________________________ OK... Ja mieszkam blisko parku więc luz :gwizdanie: czasem grają tez w teatrze rozrywki... a na Jesus Christ Superstar byłeś kiedyś ? :kox: :kox: Nie ale jestem otwarty na wszelkiego typu imprezy.... nawet na Mayday byłem w tamtym roku jak mayday miało 10 lat.... i jak Ci się podobało na Mayday? Ojjj stary mega impreza... szczególnie od 4 nad ranem do 6.. przegląd bielizny lato 2009...ogólnie mega wypaśnie nie da się opisac tam trzeba byc a jak wyszedł za stery Ferry Corsten to po prostu świat oszalał.... MEMBERS OF MAYDAY... wkońcu to polskie Love Parade...i powiem krótko byłem raz i... będe tam juz zawsze....
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ojjjj ta impreza w Zatorze chyba bedzie rzeczywiście mega.... [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 23:48_________________________________________________ OK... Ja mieszkam blisko parku więc luz :gwizdanie: czasem grają tez w teatrze rozrywki... a na Jesus Christ Superstar byłeś kiedyś ? :kox: :kox: Nie ale jestem otwarty na wszelkiego typu imprezy.... nawet na Mayday byłem w tamtym roku jak mayday miało 10 lat.... i jak Ci się podobało na Mayday? Ojjj stary mega impreza... szczególnie od 4 nad ranem do 6.. przegląd bielizny lato 2009...ogólnie mega wypaśnie nie da się opisac tam trzeba byc a jak wyszedł za stery Ferry Corsten to po prostu świat oszalał.... MEMBERS OF MAYDAY... wkońcu to polskie Love Parade...i powiem krótko byłem raz i... bedę tam juz awsze.... tak samo myślę, byłem pierwszy raz i ta impreza zostanie w moim grafiku imprez :gwizdanie: aaa i w tym roku mam następny cel, QLIMAX :kox: też jest 10ta edycja, a to moje marzenie
A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ojjjj ta impreza w Zatorze chyba bedzie rzeczywiście mega.... [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 23:48_________________________________________________ OK... Ja mieszkam blisko parku więc luz :gwizdanie: czasem grają tez w teatrze rozrywki... a na Jesus Christ Superstar byłeś kiedyś ? :kox: :kox: Nie ale jestem otwarty na wszelkiego typu imprezy.... nawet na Mayday byłem w tamtym roku jak mayday miało 10 lat.... i jak Ci się podobało na Mayday? Ojjj stary mega impreza... szczególnie od 4 nad ranem do 6.. przegląd bielizny lato 2009...ogólnie mega wypaśnie nie da się opisac tam trzeba byc a jak wyszedł za stery Ferry Corsten to po prostu świat oszalał.... MEMBERS OF MAYDAY... wkońcu to polskie Love Parade...i powiem krótko byłem raz i... bedę tam juz awsze.... tak samo myślę, byłem pierwszy raz i ta impreza zostanie w moim grafiku imprez :gwizdanie: aaa i w tym roku mam następny cel, QLIMAX :kox: też jest 10ta edycja, a to moje marzenie Wal gdzie i kiedy to jest i z jaką muzą.... ja w tym roku zaliczam obowiązkowo mroczną noc electro na Zamku w Ogrodzieńcu.... tam to pono dopiero jest klimat... zimny mroczny zamek i totalnie pojechana muza.... P.S. Moim marzeniem imprezowym jest... Rock Am Ring..... deutschalnd... http://www.rock-am-ring.com/ cena biletu 250 euro.. ale coś za coś w jednym miejscu takie kapele jak... Rammstein, One Republic, Cypress Hill, HammerFall itp.
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 koło 21 listopada mowa o Holandii :gwizdanie: muzyka - hardstyle/hardcore ale można się przy tym bawić przykładowy link [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 00:18_________________________________________________60 ojro bilet, albo 80 vipowski :gwizdanie:
A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Nooo zapowiedź mega z reszta tego typu imprezy zawsze mają niepowtarzalny klimat który robią ludzie a muzyka cóż nic dodac nic ując taki klimat. Ja tez na początku myślałem że Mayday nie da się wytrzymac bez wciągniecia krechy białego szaleństwa a jednak się dało i to bardzo miło.... cena przynajmniej lepsza bo 60 euro to już lepiej wygląda niż 250 za Rock Am Ring...
Guregoru Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Dobra imprezowicze ja też spadam Do jutra/dzisiaj
A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Dobra imprezowicze ja też spadam Do jutra/dzisiaj Jacy tam imprezowicze... my jestesmy dzieci kwiaty... :polew: Dobranoc P.S. Umnie właśnie leci kawałek " The number Of The Beast " i początkowa zapowiedź nieśmiertelnego Eddyego... :evil: :evil:
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 więc Mario, myślę że dopiszesz się do listy chętnych na wyjazd do Holandii ja też spadam spać, jutro II zmiana ale trzeba rano szybciej wstać
A4 Mario Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 więc Mario, myślę że dopiszesz się do listy chętnych na wyjazd do Holandii ja też spadam spać, jutro II zmiana ale trzeba rano szybciej wstać Mnie nie trzeba namawiac na takie wyjazdy.... 3maj dlamnie miejsce... W takim razie też mykam nyny bo o 8 lece na Bielsko... a juz prawie 1:00... PaPa skarby :* :> A na dobry sen macie... pare foteczek wykonanych przezemnie na Mayday... Good Night... [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 00:35_________________________________________________ :hi:...Dzieńdoberek... :hi:
MAJKI Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ja pierdziu czytam zaspany ten spam i myślałem ze forum pomyliłem :gwizdanie: cały czas o jakis filmach i muzyce
bish - kopt Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ja pierdziu czytam zaspany ten spam i myślałem ze forum pomyliłem :gwizdanie: cały czas o jakis filmach i muzyce ...no nie? siemka z rańca pocałunek śmierci lusterkami dzisiaj rano na rybnickiej przy ponad 100km/h - strzał był taki choćby bomba wybuchła - lustro poprostu wyparowało, została tylko spręzyna i kabelki
miron78 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 .............Majki.............niech piszą................za kilka dni się to im wykasuje
MAJKI Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 .............Majki.............niech piszą................za kilka dni się to im wykasuje hehe Mirek jedno PW do Miodzio Moderatora i niech czyni swoją powinność Ale w sumie stron przybywa :gwizdanie:
MAJKI Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ja pierdziu czytam zaspany ten spam i myślałem ze forum pomyliłem :gwizdanie: cały czas o jakis filmach i muzyce ...no nie? siemka z rańca pocałunek śmierci lusterkami dzisiaj rano na rybnickiej przy ponad 100km/h - strzał był taki choćby bomba wybuchła - lustro poprostu wyparowało, została tylko spręzyna i kabelki Bish to jak Ty jezdzisz, dziennie pijesz ta kawa i z zamknietymi oczami jedzieszdo roboty :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Znowu ten bujaj wory Ty lepiej powiedz gdzie ty Łatka zgubiłeś :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi