krolu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 pochwa :drunk: :drunk: Tzn co jeszcze trzeźwieje on bardzo rzadko trzeźwieje jak juz zaciągnie. to tak jak nasz Krolu :gwizdanie: ja :blink: :blink:
moskal Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 pochwa :drunk: :drunk: fajny podpis :gwizdanie:
krolu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 pochwa :drunk: :drunk: fajny podpis :gwizdanie: jak ja prawie nic innego nie robię na spotach... :disgust:
moskal Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 jak ja prawie nic innego nie robię na spotach... :disgust: u nas Ono sie tym zajmuje
krolu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 jak ja prawie nic innego nie robię na spotach... :disgust: u nas Ono sie tym zajmuje Ja zmieniam trochę strategie :gwizdanie: bo wpada jakiś Świeżak napala się na vagowanie i naklejki po czym znika... a ja mam spota w plecy - co innego stali bywalcy - na nich mogę potestwoać nowe funkcje VAG-a a jak im nie odpali to się chyba nie obrażą :evil:
diman Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 jak ja prawie nic innego nie robię na spotach... :disgust: u nas Ono sie tym zajmuje Ja zmieniam trochę strategie :gwizdanie: bo wpada jakiś Świeżak napala się na vagowanie i naklejki po czym znika... a ja mam spota w plecy - co innego stali bywalcy - na nich mogę potestwoać nowe funkcje VAG-a a jak im nie odpali to się chyba nie obrażą :evil: no to jak juz wspominasz o tych stalych bywalcach to moze mi bys ten program uruchomil :gwizdanie:
krolu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 jak ja prawie nic innego nie robię na spotach... :disgust: u nas Ono sie tym zajmuje Ja zmieniam trochę strategie :gwizdanie: bo wpada jakiś Świeżak napala się na vagowanie i naklejki po czym znika... a ja mam spota w plecy - co innego stali bywalcy - na nich mogę potestwoać nowe funkcje VAG-a a jak im nie odpali to się chyba nie obrażą :evil: no to jak juz wspominasz o tych stalych bywalcach to moze mi bys ten program uruchomil :gwizdanie: NIE
A4 Mario Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 siemacie z rana widze ze lista na imprezy sie szykuje calkiem powazna nie zebym sie chwalil ale bylem na Love Parade Berlin 4 razy raz bylem jak bylo 5 milionów ludzi :kox: a niby jestem starym klamorem :gwizdanie: wiec na takie imprezy tez sie pisze diman to w tym roku jedziesz na Mayday....
diman Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 jak ja prawie nic innego nie robię na spotach... :disgust: u nas Ono sie tym zajmuje Ja zmieniam trochę strategie :gwizdanie: bo wpada jakiś Świeżak napala się na vagowanie i naklejki po czym znika... a ja mam spota w plecy - co innego stali bywalcy - na nich mogę potestwoać nowe funkcje VAG-a a jak im nie odpali to się chyba nie obrażą :evil: no to jak juz wspominasz o tych stalych bywalcach to moze mi bys ten program uruchomil :gwizdanie: NIE to nie ;([br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 13:52_________________________________________________ siemacie z rana widze ze lista na imprezy sie szykuje calkiem powazna nie zebym sie chwalil ale bylem na Love Parade Berlin 4 razy raz bylem jak bylo 5 milionów ludzi :kox: a niby jestem starym klamorem :gwizdanie: wiec na takie imprezy tez sie pisze diman to w tym roku jedziesz na Mayday.... jasne :kox:
A4 Mario Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 jak ja prawie nic innego nie robię na spotach... :disgust: u nas Ono sie tym zajmuje Ja zmieniam trochę strategie :gwizdanie: bo wpada jakiś Świeżak napala się na vagowanie i naklejki po czym znika... a ja mam spota w plecy - co innego stali bywalcy - na nich mogę potestwoać nowe funkcje VAG-a a jak im nie odpali to się chyba nie obrażą :evil: no to jak juz wspominasz o tych stalych bywalcach to moze mi bys ten program uruchomil :gwizdanie: NIE to nie ;([br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 13:52_________________________________________________ siemacie z rana widze ze lista na imprezy sie szykuje calkiem powazna nie zebym sie chwalil ale bylem na Love Parade Berlin 4 razy raz bylem jak bylo 5 milionów ludzi :kox: a niby jestem starym klamorem :gwizdanie: wiec na takie imprezy tez sie pisze diman to w tym roku jedziesz na Mayday.... jasne :kox: Tylko nie zapomnij dzień wczesniej Żonie coś dosypac do herbaty żeby się zatruła i nie mogła jechac bo tam wiesz....... nie wskazane jest jechac z drugimi połówkami.... :> nie no żartuje ktoś wkońcu musi prowadzic auto... :polew:
diman Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 jak ja prawie nic innego nie robię na spotach... :disgust: u nas Ono sie tym zajmuje Ja zmieniam trochę strategie :gwizdanie: bo wpada jakiś Świeżak napala się na vagowanie i naklejki po czym znika... a ja mam spota w plecy - co innego stali bywalcy - na nich mogę potestwoać nowe funkcje VAG-a a jak im nie odpali to się chyba nie obrażą :evil: no to jak juz wspominasz o tych stalych bywalcach to moze mi bys ten program uruchomil :gwizdanie: NIE to nie ;([br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 13:52_________________________________________________ siemacie z rana widze ze lista na imprezy sie szykuje calkiem powazna nie zebym sie chwalil ale bylem na Love Parade Berlin 4 razy raz bylem jak bylo 5 milionów ludzi :kox: a niby jestem starym klamorem :gwizdanie: wiec na takie imprezy tez sie pisze diman to w tym roku jedziesz na Mayday.... jasne :kox: Tylko nie zapomnij dzień wczesniej Żonie coś dosypac do herbaty żeby się zatruła i nie mogła jechac bo tam wiesz....... nie wskazane jest jechac z drugimi połówkami.... :> nie no żartuje ktoś wkońcu musi prowadzic auto... :polew: spoko spoko moja i tak nie pojedzie powie mi pewnie zebym jechal sam bo ja ci tylko bede dupe syszyc :gwizdanie:
A4 Mario Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 jak ja prawie nic innego nie robię na spotach... :disgust: u nas Ono sie tym zajmuje Ja zmieniam trochę strategie :gwizdanie: bo wpada jakiś Świeżak napala się na vagowanie i naklejki po czym znika... a ja mam spota w plecy - co innego stali bywalcy - na nich mogę potestwoać nowe funkcje VAG-a a jak im nie odpali to się chyba nie obrażą :evil: no to jak juz wspominasz o tych stalych bywalcach to moze mi bys ten program uruchomil :gwizdanie: NIE to nie ;([br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 13:52_________________________________________________ siemacie z rana widze ze lista na imprezy sie szykuje calkiem powazna nie zebym sie chwalil ale bylem na Love Parade Berlin 4 razy raz bylem jak bylo 5 milionów ludzi :kox: a niby jestem starym klamorem :gwizdanie: wiec na takie imprezy tez sie pisze diman to w tym roku jedziesz na Mayday.... jasne :kox: Tylko nie zapomnij dzień wczesniej Żonie coś dosypac do herbaty żeby się zatruła i nie mogła jechac bo tam wiesz....... nie wskazane jest jechac z drugimi połówkami.... :> nie no żartuje ktoś wkońcu musi prowadzic auto... :polew: spoko spoko moja i tak nie pojedzie powie mi pewnie zebym jechal sam bo ja ci tylko bede dupe syszyc :gwizdanie: Diman to ja ją musze kiedyś poznac.... gdzie Ty znalazłeś taki skarb?????
moskal Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Diman to ja ją musze kiedyś poznac.... gdzie Ty znalazłeś taki skarb????? wiecej jest takich dzielą sie na 2 grupy : 1- wychowane 2- do wychowania
diman Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 jak ja prawie nic innego nie robię na spotach... :disgust: u nas Ono sie tym zajmuje Ja zmieniam trochę strategie :gwizdanie: bo wpada jakiś Świeżak napala się na vagowanie i naklejki po czym znika... a ja mam spota w plecy - co innego stali bywalcy - na nich mogę potestwoać nowe funkcje VAG-a a jak im nie odpali to się chyba nie obrażą :evil: no to jak juz wspominasz o tych stalych bywalcach to moze mi bys ten program uruchomil :gwizdanie: NIE to nie ;([br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 13:52_________________________________________________ siemacie z rana widze ze lista na imprezy sie szykuje calkiem powazna nie zebym sie chwalil ale bylem na Love Parade Berlin 4 razy raz bylem jak bylo 5 milionów ludzi :kox: a niby jestem starym klamorem :gwizdanie: wiec na takie imprezy tez sie pisze diman to w tym roku jedziesz na Mayday.... jasne :kox: Tylko nie zapomnij dzień wczesniej Żonie coś dosypac do herbaty żeby się zatruła i nie mogła jechac bo tam wiesz....... nie wskazane jest jechac z drugimi połówkami.... :> nie no żartuje ktoś wkońcu musi prowadzic auto... :polew: spoko spoko moja i tak nie pojedzie powie mi pewnie zebym jechal sam bo ja ci tylko bede dupe syszyc :gwizdanie: Diman to ja ją musze kiedyś poznac.... gdzie Ty znalazłeś taki skarb????? w sosnicy :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 14:40_________________________________________________ Diman to ja ją musze kiedyś poznac.... gdzie Ty znalazłeś taki skarb????? wiecej jest takich dzielą sie na 2 grupy : 1- wychowane 2- do wychowania moja zalicza sie do tej 1
A4 Mario Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Diman to ja ją musze kiedyś poznac.... gdzie Ty znalazłeś taki skarb????? wiecej jest takich dzielą sie na 2 grupy : 1- wychowane 2- do wychowania ja jestem z obecną krótko także na razie niestety ta druga grupa...
diman Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Diman to ja ją musze kiedyś poznac.... gdzie Ty znalazłeś taki skarb????? wiecej jest takich dzielą sie na 2 grupy : 1- wychowane 2- do wychowania ja jestem z obecną krótko także na razie niestety ta druga grupa... radze ci wychowuj od poczadku puzniej juz bedziesz mial trudniej [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 14:45_________________________________________________dobra ja spadam na zakupy bede pozniej albo dopiero na spocie
A4 Mario Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Diman to ja ją musze kiedyś poznac.... gdzie Ty znalazłeś taki skarb????? wiecej jest takich dzielą sie na 2 grupy : 1- wychowane 2- do wychowania ja jestem z obecną krótko także na razie niestety ta druga grupa... radze ci wychowuj od poczadku puzniej juz bedziesz mial trudniej [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 14:45_________________________________________________dobra ja spadam na zakupy bede pozniej albo dopiero na spocie :hi: Poleciał Pantofel...
moskal Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ja jestem z obecną krótko także na razie niestety ta druga grupa... Śpiesz sie
Rekomendowane odpowiedzi