krolu Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Uwaga Pytanie do Krola... Krolu bedziesz w Piątek na spocie??? Pytam bo Golf IV TDi od mojej laski stracił moc jakby Turbo nie było ale czasem się budzi do życia.... Dasz rade to podpiac pod Vaga ???? Jak wolisz to wpadne nim jutro na Katowice twój wybór - Piątek Gliwice albo jutro Katole... wolę jutro w SK...
A4 Mario Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Uwaga Pytanie do Krola... Krolu bedziesz w Piątek na spocie??? Pytam bo Golf IV TDi od mojej laski stracił moc jakby Turbo nie było ale czasem się budzi do życia.... Dasz rade to podpiac pod Vaga ???? Jak wolisz to wpadne nim jutro na Katowice twój wybór - Piątek Gliwice albo jutro Katole... wolę jutro w SK... Ok Krolu to jesteśmy ustawieni chyba że ogólnie wolisz sie nie bawic na spocie tylko normalny jakis dzien w tygodniu to sie dostosuje...
krolu Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Uwaga Pytanie do Krola... Krolu bedziesz w Piątek na spocie??? Pytam bo Golf IV TDi od mojej laski stracił moc jakby Turbo nie było ale czasem się budzi do życia.... Dasz rade to podpiac pod Vaga ???? Jak wolisz to wpadne nim jutro na Katowice twój wybór - Piątek Gliwice albo jutro Katole... wolę jutro w SK... Ok Krolu to jesteśmy ustawieni chyba że ogólnie wolisz sie nie bawic na spocie tylko normalny jakis dzien w tygodniu to sie dostosuje... nie bedziesz przecież z tej twojej wioski specjalnie do mojego MIASTA jeździł
diman Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Uwaga Pytanie do Krola... Krolu bedziesz w Piątek na spocie??? Pytam bo Golf IV TDi od mojej laski stracił moc jakby Turbo nie było ale czasem się budzi do życia.... Dasz rade to podpiac pod Vaga ???? Jak wolisz to wpadne nim jutro na Katowice twój wybór - Piątek Gliwice albo jutro Katole... wolę jutro w SK... Ok Krolu to jesteśmy ustawieni chyba że ogólnie wolisz sie nie bawic na spocie tylko normalny jakis dzien w tygodniu to sie dostosuje... nie bedziesz przecież z tej twojej wioski specjalnie do mojego MIASTA jeździł ja ci dam wioski pilnuj się z tymi słowami
krolu Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Uwaga Pytanie do Krola... Krolu bedziesz w Piątek na spocie??? Pytam bo Golf IV TDi od mojej laski stracił moc jakby Turbo nie było ale czasem się budzi do życia.... Dasz rade to podpiac pod Vaga ???? Jak wolisz to wpadne nim jutro na Katowice twój wybór - Piątek Gliwice albo jutro Katole... wolę jutro w SK... Ok Krolu to jesteśmy ustawieni chyba że ogólnie wolisz sie nie bawic na spocie tylko normalny jakis dzien w tygodniu to sie dostosuje... nie bedziesz przecież z tej twojej wioski specjalnie do mojego MIASTA jeździł ja ci dam wioski pilnuj się z tymi słowami ej ty w ogóle miałeś być moim menadżerem od vagowania- więc wypowiedź się
A4 Mario Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Uwaga Pytanie do Krola... Krolu bedziesz w Piątek na spocie??? Pytam bo Golf IV TDi od mojej laski stracił moc jakby Turbo nie było ale czasem się budzi do życia.... Dasz rade to podpiac pod Vaga ???? Jak wolisz to wpadne nim jutro na Katowice twój wybór - Piątek Gliwice albo jutro Katole... wolę jutro w SK... Ok Krolu to jesteśmy ustawieni chyba że ogólnie wolisz sie nie bawic na spocie tylko normalny jakis dzien w tygodniu to sie dostosuje... nie bedziesz przecież z tej twojej wioski specjalnie do mojego MIASTA jeździł KRolu.... ja lubie jeździc a... Bogatemu nie zabronisz.... :polew:[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 16:25_________________________________________________ Uwaga Pytanie do Krola... Krolu bedziesz w Piątek na spocie??? Pytam bo Golf IV TDi od mojej laski stracił moc jakby Turbo nie było ale czasem się budzi do życia.... Dasz rade to podpiac pod Vaga ???? Jak wolisz to wpadne nim jutro na Katowice twój wybór - Piątek Gliwice albo jutro Katole... wolę jutro w SK... Ok Krolu to jesteśmy ustawieni chyba że ogólnie wolisz sie nie bawic na spocie tylko normalny jakis dzien w tygodniu to sie dostosuje... nie bedziesz przecież z tej twojej wioski specjalnie do mojego MIASTA jeździł ja ci dam wioski pilnuj się z tymi słowami Ok Diman to już Wiesz że z Toba nie jade tylko tym Golfem... ale dzięki za chęci zabrania mnie... innym razem sie zabiore... [br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 16:26[hr
A4 Mario Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 :hi: Mało nas.... jakoś nudno....
czester Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Ile mozna spamowac, kiedys musialo to sie skonczyc
diman Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Ile mozna spamowac, kiedys musialo to sie skonczyc to sie nigdy nie skonczy za daleko to juz zabrnelo to tylko cisza przed wiosna i latem :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201004/1271089124_by_acrius_500.jpg
Bulik Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 ooooo kogo tu przywiało ? Sky bish jeszcze taki reflex :gwizdanie:
bish - kopt Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 ooooo kogo tu przywiało ? Sky bish jeszcze taki reflex :gwizdanie: no siema Bulik kosksy tera biore to i reflex mam lepszy
miron78 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 witam z wieczora - ja tylko na 5 min. ale dajecie czadu - cały dzień bez forum, wchodzę wieczorkiem a Wy całe 2 strony nastukaliście z czego półtorej to sam kapelusz [br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 20:08_________________________________________________ ooooo kogo tu przywiało ? Sky bish jeszcze taki reflex :gwizdanie: no siema Bulik kosksy tera biore to i reflex mam lepszy
Bulik Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 kosksy tera biore to i reflex mam lepszy :polew: :polew: patrzcie jak sie bawią w SG :wallbash: http://www.tvs.pl/informacje/23287/[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 20:09_________________________________________________ witam z wieczora - ja tylko na 5 min. troche o kosach i kto jest ?? prezes :polew:
bish - kopt Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 troche o kosach i kto jest ?? prezes :polew: wywołałem wilka z lasu ...Miron ale jak chcesz to cykl ci moge rozpisać
Bulik Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 ...Miron ale jak chcesz to cykl ci moge rozpiać teraz to bedzie siedział i siedział a miał byc na 5 min :doh1:
bish - kopt Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 ...Miron ale jak chcesz to cykl ci moge rozpiać teraz to bedzie siedział i siedział a miał byc na 5 min :doh1: uciekł bo kontrola antydopingowa wpadła i by dostał bana na 2 lata
Rekomendowane odpowiedzi