Guregoru Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 co tu takie pustki Krolu gratki landryny No właśnie odkąd Krolu został landrynem strach sie odezwać No tak wszyscy się go boją wieczorem [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 23:06_________________________________________________Ja spadam Do jutra
Guregoru Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 08:57_________________________________________________Jaki ku***a mont... po rurach kanalizacyjnych w bloku biega sobie szczur j**any uszkodził mi kolanko za muszlą klozetową Słyszałem go 2 razy jak próbował się wygryźć przez to kolanko Macie jakieś pomysły co z tym zrobić (oczywiście było zgłoszone do administracji ale jak ich znam to pojawią się za tydzień ) czy po prostu jak go będzie słychać to dać mu przegryźć się przez to kolanko i zrobić sobie w domu strzelnicę (choć jak by ktoś zadzwonił na policję to pewnie bym miał kłopoty ) Porażka na maxa
bish - kopt Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 08:57_________________________________________________Jaki ku***a mont... po rurach kanalizacyjnych w bloku biega sobie szczur j**any uszkodził mi kolanko za muszlą klozetową Słyszałem go 2 razy jak próbował się wygryźć przez to kolanko Macie jakieś pomysły co z tym zrobić (oczywiście było zgłoszone do administracji ale jak ich znam to pojawią się za tydzień ) czy po prostu jak go będzie słychać to dać mu przegryźć się przez to kolanko i zrobić sobie w domu strzelnicę (choć jak by ktoś zadzwonił na policję to pewnie bym miał kłopoty ) Porażka na maxa zaprzyjaznij sie z nim, bedziesz miał oswojoną bestie w domu
Kędzior Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 siema bąki siema Homer hehe siema :> :> :>
dawcav6 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 dobry wszystkim i łowcy szczurów :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 08:57_________________________________________________Jaki ku***a mont... po rurach kanalizacyjnych w bloku biega sobie szczur j**any uszkodził mi kolanko za muszlą klozetową Słyszałem go 2 razy jak próbował się wygryźć przez to kolanko Macie jakieś pomysły co z tym zrobić (oczywiście było zgłoszone do administracji ale jak ich znam to pojawią się za tydzień ) czy po prostu jak go będzie słychać to dać mu przegryźć się przez to kolanko i zrobić sobie w domu strzelnicę (choć jak by ktoś zadzwonił na policję to pewnie bym miał kłopoty ) Porażka na maxa Guru wrzuć granata do kibla i spuść wodę , szczur na pewno tego nie wytrzyma
dawcav6 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 ma gość talent http://www.a4-klub.pl/smf/na_kazdy_temat/all_b5_ballada_o_czarnym_audi-t128930.0.html
Kędzior Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 ma gość talent http://www.a4-klub.pl/smf/na_kazdy_temat/all_b5_ballada_o_czarnym_audi-t128930.0.html jest dobry od razu mi się banan na ryju pokazał
krolu Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 jeszcze raz dzięki za gratulacje wszystkim - choć to żaden wyczyn Majki - odpaliłeś ten program ?? [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 14:33_________________________________________________A takie pytanie gdzie nasz forumowy Ko...tzn. prezes? sztanga go przygniotła czy co ? :mysli:
A4 Mario Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 jeszcze raz dzięki za gratulacje wszystkim - choć to żaden wyczyn Majki - odpaliłeś ten program ?? [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 14:33_________________________________________________A takie pytanie gdzie nasz forumowy Ko...tzn. prezes? sztanga go przygniotła czy co ? :mysli: Siema wszystkim Miron mnie zdrażnił i go znokautowałem... :polew:
Pucek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 jeszcze raz dzięki za gratulacje wszystkim - choć to żaden wyczyn Majki - odpaliłeś ten program ?? [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 14:33_________________________________________________A takie pytanie gdzie nasz forumowy Ko...tzn. prezes? sztanga go przygniotła czy co ? :mysli: Siema wszystkim Miron mnie zdrażnił i go znokautowałem... :polew: słownie? nie mów że koksik zamknął się w sobie :gwizdanie:
A4 Mario Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 jeszcze raz dzięki za gratulacje wszystkim - choć to żaden wyczyn Majki - odpaliłeś ten program ?? [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 14:33_________________________________________________A takie pytanie gdzie nasz forumowy Ko...tzn. prezes? sztanga go przygniotła czy co ? :mysli: Siema wszystkim Miron mnie zdrażnił i go znokautowałem... :polew: słownie? nie mów że koksik zamknął się w sobie :gwizdanie: Teraz to sie módł żeby tu nie wszedł bo za tego "Koksika" masz Bana jak nic...
A4 Mario Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 banana to może mi dać Tego nie wiem... nie bede się wcinał w Wasz związek...
Pucek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 banana to może mi dać Tego nie wiem... nie bede się wcinał w Wasz związek... związek? ja nie mam czasu na związki :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi