Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe czy kupcy kupią leona, ja jakbym szukał takiego to bym sie nie zastanawiał :gwizdanie:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ciekawe czy kupcy kupią leona, ja jakbym szukał takiego to bym sie nie zastanawiał :gwizdanie:

tyle kasy co on tam wsadził...no moim zdaniem IGŁA :decayed:

Opublikowano

dla mnie ideał leonik - nawet w dzisiejszych czasch super wygląda - jest moc, wygląd i wypas :)

Opublikowano

tyle kasy co on tam wsadził...no moim zdaniem IGŁA :decayed:

Moj kolega sobie w brode pluje bo miesiac temu kupił takiego ARLa ale w serii rok starszego i dał 30 tys a tu mysle ze za 36 do oddania ale jaki koks, dla mnie ten zółtek jest MEGA :naughty:

Opublikowano

za 35 tyś do oddania :)

Opublikowano

szkoda że nie jest 4x4 ale jakoś by się to przeżyło :decayed:

taka sztuka mi się marzyła :gwizdanie:

Opublikowano

szkoda że nie jest 4x4 ale jakoś by się to przeżyło :decayed:

taka sztuka mi się marzyła :gwizdanie:

zmień te twoje padło co nie jedzie...
Opublikowano
:ssij:[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 22:36_________________________________________________ :decayed:
Opublikowano

Mirek pamietasz jak gadalismy o tym B6 s line z Zabrza co moj kumpel chciał kupic i cos tam było ze sie w ASO cos było nie halo z numerem Vin a pozniej wyszło ze to dobrze zrobiony angol?

Teraz mi kolega wysłał PW o treści

"SIEMKA MAJKI TEN GOSC Z S-LINE NAPISAL DO MNIE ZEBYM USUNĄL TO Z FORUM CO NAPISALEM BO ZGLASZA SPRAWE NA POLICJE HHEHE POZDROWIONKA "

co o tym sądzicie? auto jest poprostu opisane w zakupie kontrolowanym w dziale Trefne

Wg mnie moze sie w dupe pocałować na bezwyadkowe. net jest pełno opisanych i nie polecanych aut.....

Opublikowano

"SIEMKA MAJKI TEN GOSC Z S-LINE NAPISAL DO MNIE ZEBYM USUNĄL TO Z FORUM CO NAPISALEM BO ZGLASZA SPRAWE NA POLICJE HHEHE POZDROWIONKA "

co o tym sądzicie?

auto mu zabiorą na parking :gwizdanie: a kasy nie dostanie az do konca sprawy ,o ile wygra :):mysli:
Opublikowano

Mirek pamietasz jak gadalismy o tym B6 s line z Zabrza co moj kumpel chciał kupic i cos tam było ze sie w ASO cos było nie halo z numerem Vin a pozniej wyszło ze to dobrze zrobiony angol?

Teraz mi kolega wysłał PW o treści

co o tym sądzicie? auto jest poprostu opisane w zakupie kontrolowanym w dziale Trefne

Wg mnie moze sie w dupe pocałować na bezwyadkowe. net jest pełno opisanych i nie polecanych aut.....

moze ci skoczyc napisz mu zeby sie gonil :decayed:

Opublikowano

pamiętam - koleś może go pocałować w dupe

Opublikowano

Nic nie wywalczy, auto to nie człowiek i nie można skarżyć kogoś o pomówienie auta :> Bo to tylko rzecz i każdy może mieć swoje zdanie :)

Opublikowano

Chyba sie koles zalogował na forum i znalazł swoje auto bo kolega dostał tą wiadomosc przez forum, widocznie nie moze sprzedac tego super S line nawet za te 33tys :gwizdanie:

Opublikowano

ja uciekam :wink4: nara chopki :hi:

Opublikowano

To spadaj :decayed::hi:

Opublikowano

no szkoda ale jak musisz to idź :polew:

Opublikowano

tu też mam zamknąć? :gwizdanie:

nie fikać

Opublikowano