Bulik Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 muhehehehehe :polew: :polew: idziemy do KFC x57 to jest muhehehehe :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 23:04_________________________________________________ Basia twierdzi inaczej... niech sie kobita wypowie :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 muhehehehehe :polew: :polew: idziemy do KFC x57 to jest muhehehehe :polew: :polew: :polew: nom ty niechciałeś iść tylko jak już poszliśmy to zamówiłeś kope żarcia pozatym ważne że mam siłę przebicia i wkońcu poszliśmy
stanley Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 muhehehehehe :polew: :polew: idziemy do KFC x57 to jest muhehehehe :polew: :polew: :polew: nom ty niechciałeś iść tylko jak już poszliśmy to zamówiłeś kope żarcia pozatym ważne że mam siłę przebicia i wkońcu poszliśmy kurde, a w drodze powrotnej wracałem sam ( emeryckie tempo - 120km/h)
A4 Mario Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 muhehehehehe :polew: :polew: idziemy do KFC x57 to jest muhehehehe :polew: :polew: :polew: nom ty niechciałeś iść tylko jak już poszliśmy to zamówiłeś kope żarcia pozatym ważne że mam siłę przebicia i wkońcu poszliśmy kurde, a w drodze powrotnej wracałem sam ( emeryckie tempo - 120km/h) Teraz Wiesz co myśmy czuli dzis wracając z Gliwic i ostatnio z Katowic... Nie ma jak to wyrezane Turbo na 1,4 bara
Kędzior Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 kurde, a w drodze powrotnej wracałem sam ( emeryckie tempo - 120km/h) a co Oko z tobą niewracał, odwoziłeś Keżora? czy został imprezowicz?
stanley Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 kurde, a w drodze powrotnej wracałem sam ( emeryckie tempo - 120km/h) a co Oko z tobą niewracał, odwoziłeś Keżora? czy został imprezowicz? keżor wsiadł do krola i po drodze gdzieś przepadli w gliwicach, a Oko nie wiem którędy wracał... :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 czy został imprezowicz? pojechał z Krolem to sie napewno gdzieś kulają :drunk: koksy :polew:
Kędzior Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 kurde, a w drodze powrotnej wracałem sam ( emeryckie tempo - 120km/h) a co Oko z tobą niewracał, odwoziłeś Keżora? czy został imprezowicz? keżor wsiadł do krola i po drodze gdzieś przepadli w gliwicach, a Oko nie wiem którędy wracał... :gwizdanie: Oko pewnie pojechał na wrocław pozwiedzać :polew: :polew:
A4 Mario Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 kurde, a w drodze powrotnej wracałem sam ( emeryckie tempo - 120km/h) a co Oko z tobą niewracał, odwoziłeś Keżora? czy został imprezowicz? keżor wsiadł do krola i po drodze gdzieś przepadli w gliwicach, a Oko nie wiem którędy wracał... :gwizdanie: Oko pewnie pojechał na wrocław pozwiedzać :polew: :polew: A co tam są sklepy pootwierane 24h i szuka Galerianek... ???? :polew:
Kędzior Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 A co tam są sklepy pootwierane 24h i szuka Galerianek... ???? :polew: nie on ma poprostu własne ścieżki kiedyś wracaliśmy ze spota z katosów a on pojechał w zupełnie inna stronę niż do domu gdzieś na łódź czy coś :polew: :polew:
A4 Mario Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 A co tam są sklepy pootwierane 24h i szuka Galerianek... ???? :polew: nie on ma poprostu własne ścieżki kiedyś wracaliśmy ze spota z katosów a on pojechał w zupełnie inna stronę niż do domu gdzieś na łódź czy coś :polew: :polew: Czyli włącza mu się tzw. Tryb Wędrownika...
Bulik Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 tzw. Tryb Wędrownika... Mario mówi sie Johnnie Walker
Kędzior Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 tzw. Tryb Wędrownika... Mario mówi sie Johnnie Walker ta raczej starogardzka :polew:
Bulik Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 starogardzka :polew: nie wnikam kto w waszym związku jest kobietą :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 starogardzka :polew: nie wnikam kto w waszym związku jest kobietą :polew: :polew: hehe ja tylko mówię co o nim wiem, nic więcej nas niełączy
A4 Mario Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 tzw. Tryb Wędrownika... Mario mówi sie Johnnie Walker Nie ważne jak sie mówi ważne jak samkuje...
Bulik Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 dobra pijusie ide kimac jutro grzebanie w elektryce .....narta
A4 Mario Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 dobra pijusie ide kimac jutro grzebanie w elektryce .....narta Narqa
Rekomendowane odpowiedzi