Pucek Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 jak wy możecie tak pić ja dobrze że piję tylko okazjonalnie
diman Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 jak wy możecie tak pić ja dobrze że piję tylko okazjonalnie no tylko okazje sa co dwa dni
Pucek Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 jak wy możecie tak pić ja dobrze że piję tylko okazjonalnie no tylko okazje sa co dwa dni ciiii
diman Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 jak wy możecie tak pić ja dobrze że piję tylko okazjonalnie no tylko okazje sa co dwa dni ciiii ale teraz troszke odpoczne :> bede pil co dziennie
Pucek Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ja się zbieram, jadę na miasto bo pogoda jest piękna będę wieczorem
Guregoru Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 popołudniem Miron normalnie ja na twoim miejscu już bym wydupiał z Polski bo wiesz mogą cię jeszcze zabić....... głupotą :polew:
diman Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 co to jest polter? tłuczenie szkła przed weselem :gwizdanie:
MAJKI Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 co to jest polter? tłuczenie szkła przed weselem :gwizdanie: Ja lubie takie imprezy i ide na taką 13 maja, oj bede ciepał tymi kiblami i umywalkami :gwizdanie:
krolu Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 co to jest polter? tłuczenie szkła przed weselem :gwizdanie: a to nie znałem takiej nazwy
diman Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 co to jest polter? tłuczenie szkła przed weselem :gwizdanie: a to nie znałem takiej nazwy niezla ta tęcza
gregory Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 A ja wczoraj byłem na tym Polterze i powiem tylko tyle: :polew: :polew: to mówisz było elegancko A ja wczoraj byłem na tym Polterze i powiem tylko tyle: czyli 3 razy w tym tygodniu zaliczyłeś mega banię wychodzi na to że forma na urodzinach będzie wzorowa :polew: Zaliczyłem banię z urwanym filmem A miało być spokojnie :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zaliczyłem banię z urwanym filmem A miało być spokojnie :gwizdanie: to znaczy ze było gites majonessss PW- odebrane
Kędzior Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zaliczyłem banię z urwanym filmem A miało być spokojnie :gwizdanie: to znaczy ze było gites majonessss PW- odebrane idź do KFC :polew:
Bulik Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 idź do KFC :polew: to zamów coś dla mnie
Kędzior Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 idź do KFC :polew: to zamów coś dla mnie ta wanne kurczaków, worek frytek i wanne pepsi hehe niestać mnie na taki interes
Bulik Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 idź do KFC :polew: to zamów coś dla mnie ta wanne kurczaków, worek frytek i wanne pepsi hehe niestać mnie na taki interes frytki starczą a cole wez na dolewke
Kędzior Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 idź do KFC :polew: to zamów coś dla mnie ta wanne kurczaków, worek frytek i wanne pepsi hehe niestać mnie na taki interes frytki starczą a cole wez na dolewke nie okala mi się :polew:
miron78 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 a ja już wróciłem i żyje dzionek mega udany - i jak mało kiedy dużo klubowiczów dzisiaj spotkałem ( Wojtekce, Baq i kilku innych ) dwóch było nawet takich co z daleka wołali "cześć miron" a ja ich pierwszy raz na oczy widziałem ( przynajmniej tak mi się wydaje ) No i wracając autostradą A1 w 5 osób na pokładzie i na felunku 19 licznik pokazał 250 i się zatrzymał oczywiście ale że tyle poleciał z kpl. ludzi na pokładzie to mnie zaskoczył
Bulik Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 e tam 250... :gwizdanie: żyje,cały i zdrowy ;( :heat: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi