Guregoru Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 mi przynajmniej jakoś jeździ i jakoś wygląda :gwizdanie: Ale ja się nie mam zamiaru ścigać ani napinać na mieście ja się nie ścigam i nie napinam jak będę robił Mirona i gregora to będę się napinał :gwizdanie: Hyhy powodzenia mi przynajmniej jakoś jeździ i jakoś wygląda :gwizdanie: Ale ja się nie mam zamiaru ścigać ani napinać na mieście A co w takim bądź razie ty robisz na mieście? Nie jeżdżę na miasto... mam od tego ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 mi przynajmniej jakoś jeździ i jakoś wygląda :gwizdanie: Ale ja się nie mam zamiaru ścigać ani napinać na mieście A co w takim bądź razie ty robisz na mieście? czeka na johny bravo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 mi przynajmniej jakoś jeździ i jakoś wygląda :gwizdanie: Ale ja się nie mam zamiaru ścigać ani napinać na mieście A co w takim bądź razie ty robisz na mieście? czeka na johny bravo Johny bravo to mam 50 m w linii prostej od domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Nie jeżdżę na miasto... mam od tego ludzi " On nigdzie nie chodzi, ale za to ma komputer" :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Guru - jeszcze tylko Twoje Karty klubowe mi został Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Nie jeżdżę na miasto... mam od tego ludzi " On nigdzie nie chodzi, ale za to ma komputer" :polew: Guru - jeszcze tylko Twoje Karty klubowe mi został Może po nie wpadnę jutro wieczorkiem albo po jutrze z małą prośbą przy okazji ale to ci jutro zadzwonię o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 ok spadam - do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 ok spadam - do jutra Do jutra [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 23:44_________________________________________________A tak w ogóle to: PIZZA PRZYSZŁA http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/johnybravo-u854.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Miron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Nie jeżdżę na miasto... mam od tego ludzi " On nigdzie nie chodzi, ale za to ma komputer" :polew: To cytat z "młode wilki" Mirek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Nie jeżdżę na miasto... mam od tego ludzi " On nigdzie nie chodzi, ale za to ma komputer" :polew: To cytat z "młode wilki" Mirek A to nie skojarzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Gregory Wszystkiego Najlepszego - w sumie to wszystkiego Ci już życzyli więc :szukaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Dobra ja też lecę spać Do jutra wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Dobra ja też lecę spać Do jutra wszystkim [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2010, 00:03_________________________________________________Dzięki Krolu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Dobra ja też lecę spać Do jutra wszystkim [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2010, 00:03_________________________________________________Dzięki Krolu :drunk: mój ty 1,8 T Doktorze :wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Spadam do wyra, niech ktoś tu zgasi potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skydiver Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Elo Elo Siemano z Rana :hi: P.S. Galeria z Kamienia Śl. uzupełniona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi