Pucek Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 no mogłeś :gwizdanie: ja mam zbyt daleko żeby jechać tylko po to żeby wyrwać jakąś d*pę nie no, byłbym zbyt sztywny gdybym nic nie wypił, a dziewczyny pijane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 no mogłeś :gwizdanie: ja mam zbyt daleko żeby jechać tylko po to żeby wyrwać jakąś d*pę nie no, byłbym zbyt sztywny gdybym nic nie wypił, a dziewczyny pijane... Szkoda że jestyem pod wpływem bo bym się wybrał zobaczyć co ta czekolada warta :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 no mogłeś :gwizdanie: ja mam zbyt daleko żeby jechać tylko po to żeby wyrwać jakąś d*pę nie no, byłbym zbyt sztywny gdybym nic nie wypił, a dziewczyny pijane... Weźźźź nie rób scen... co ty d*p nie potrafisz wyrywac na trzeźwo... wystarczy byc łagodnym wesołym misiem przytulanką i gotowe... :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 no mogłeś :gwizdanie: ja mam zbyt daleko żeby jechać tylko po to żeby wyrwać jakąś d*pę nie no, byłbym zbyt sztywny gdybym nic nie wypił, a dziewczyny pijane... Weźźźź nie rób scen... co ty d*p nie potrafisz wyrywac na trzeźwo... wystarczy byc łagodnym wesołym misiem przytulanką i gotowe... :naughty: Pucek takiego czegoś nie potrafi na trzewźo :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 no mogłeś :gwizdanie: ja mam zbyt daleko żeby jechać tylko po to żeby wyrwać jakąś d*pę nie no, byłbym zbyt sztywny gdybym nic nie wypił, a dziewczyny pijane... Weźźźź nie rób scen... co ty d*p nie potrafisz wyrywac na trzeźwo... wystarczy byc łagodnym wesołym misiem przytulanką i gotowe... :naughty: Pucek takiego czegoś nie potrafi na trzewźo :polew: Hmmm to niech zaczyna od tych grubych i brzydkich one leca na każdego i na nich niech trenuje i co impreze podnosi poprzeczke... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 no mogłeś :gwizdanie: ja mam zbyt daleko żeby jechać tylko po to żeby wyrwać jakąś d*pę nie no, byłbym zbyt sztywny gdybym nic nie wypił, a dziewczyny pijane... Weźźźź nie rób scen... co ty d*p nie potrafisz wyrywac na trzeźwo... wystarczy byc łagodnym wesołym misiem przytulanką i gotowe... :naughty: Pucek takiego czegoś nie potrafi na trzewźo :polew: Hmmm to niech zaczyna od tych grubych i brzydkich one leca na każdego i na nich niech trenuje i co impreze podnosi poprzeczke... :polew: Dla Pucka proponuje zacząć od "Przedszkola dla Opola" :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 pogadali sobie? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 pogadali sobie? :gwizdanie: Pucek nie wkurzaj sie a jak Ci baby brakuje to co... Piątek Spiż.... jadymy i balujymy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 No Pucek wiesz że sobie jaja robię tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 jaja to ja noszę ale w majtkach :gwizdanie: w piątek w spiżu to ZAPOMNIJ...nie wyrwiesz żadnej :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Widzę że się spam rozkręcił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Pewnie... Pucek sie nie obraża to spoko ziomek... czasem mu się zdaży zaspac tylko na jakis fajny wyjazd.... :polew:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 00:30_________________________________________________ jaja to ja noszę ale w majtkach :gwizdanie: w piątek w spiżu to ZAPOMNIJ...nie wyrwiesz żadnej :gwizdanie: czemu??? co tam w piątki są imprezy gejowskie że nie ma laseczek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Pewnie... Pucek sie nie obraża to spoko ziomek... czasem mu się zdaży zaspac tylko na jakis fajny wyjazd.... :polew: nie żałuję że pojechałem swoim padłem przynajmniej wiem że moja mała suszarka dalej wali fochy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 jaja to ja noszę ale w majtkach :gwizdanie: w piątek w spiżu to ZAPOMNIJ...nie wyrwiesz żadnej :gwizdanie: To ja niegdy nie widziałem o czymś takim jak jaja w majtkach :polew:Ach te gówniary pokażesz im kluczyk o one już miękkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 laseczki są, ale nawet największe kozaki nie potrafili wyrwać panny w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 czemu??? co tam w piątki są imprezy gejowskie że nie ma laseczek?? Nie tylko trzeba podjechać audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 laseczki są, ale nawet największe kozaki nie potrafili wyrwać panny w piątek Musisz wykupić lekcje u specjalisty :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 laseczki są, ale nawet największe kozaki nie potrafili wyrwać panny w piątek Hmmm to mam lepszy pomysł ale to na czas wakacyjny... i ciepłe letnie wieczory a mianowicie mój ulubiony klubik pod tym względem czyli... Copacabana Club Imielin koło chrzanowa...stary tam są imprezy jakich mało nic dodac nic ując... najlepsze towarzystwo ( czytaj laski ) z katowic chrzanowa i krakowa... a jako iż dyska jest na plaży to nie brakuje... Bikini Party... i Jacuzzi w piasku wkopanego... naprawde rewelka.... ojjj ile się tam nadgodzin spędziło jak sie miało drugie zmiany do 22... :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 laseczki są, ale nawet największe kozaki nie potrafili wyrwać panny w piątek Musisz wykupić lekcje u specjalisty :gwizdanie: nie rozśmieszaj mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Oj ja Ci pokaże jeszcze kiedyś na co mnie stać [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 00:40_________________________________________________ laseczki są, ale nawet największe kozaki nie potrafili wyrwać panny w piątek Hmmm to mam lepszy pomysł ale to na czas wakacyjny... i ciepłe letnie wieczory a mianowicie mój ulubiony klubik pod tym względem czyli... Copacabana Club Imielin koło chrzanowa...stary tam są imprezy jakich mało nic dodac nic ując... najlepsze towarzystwo ( czytaj laski ) z katowic chrzanowa i krakowa... a jako iż dyska jest na plaży to nie brakuje... Bikini Party... i Jacuzzi w piasku wkopanego... naprawde rewelka.... ojjj ile się tam nadgodzin spędziło jak sie miało drugie zmiany do 22... :naughty: Chętnie się wybiorę w to miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi