diman Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 siemacie pany widze ze czekolada sie udala
krolu Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 siemacie pany widze ze czekolada sie udala Diman w piątek jest spiż - wpadasz ? :naughty:
diman Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 siemacie pany widze ze czekolada sie udala Diman w piątek jest spiż - wpadasz ? :naughty: nawet mi nie mow tylko smaka robisz ;( ale sobie odbije w sobote kumpel z dziewczyna z Manchesteru wpada na flaszeczke chyba nie jedna wiec nudy nie bedzie
krolu Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 siemacie pany widze ze czekolada sie udala Diman w piątek jest spiż - wpadasz ? :naughty: nawet mi nie mow tylko smaka robisz ;( ale sobie odbije w sobote kumpel z dziewczyna z Manchesteru wpada na flaszeczke chyba nie jedna wiec nudy nie bedzie ja muszę korzystać bo się chyba ze niedługo wolność skończy
diman Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 siemacie pany widze ze czekolada sie udala Diman w piątek jest spiż - wpadasz ? :naughty: nawet mi nie mow tylko smaka robisz ;( ale sobie odbije w sobote kumpel z dziewczyna z Manchesteru wpada na flaszeczke chyba nie jedna wiec nudy nie bedzie ja muszę korzystać bo się chyba ze niedługo wolność skończy a co otwierasz
krolu Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 siemacie pany widze ze czekolada sie udala Diman w piątek jest spiż - wpadasz ? :naughty: nawet mi nie mow tylko smaka robisz ;( ale sobie odbije w sobote kumpel z dziewczyna z Manchesteru wpada na flaszeczke chyba nie jedna wiec nudy nie bedzie ja muszę korzystać bo się chyba ze niedługo wolność skończy a co otwierasz nie... pewna blondi pojawiła się na horyzoncie... praca mnie nie zatrzyma - dziś na 8:00 byłem pomoc kumplowi na robocie i dałem rady... :kox:
diman Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 siemacie pany widze ze czekolada sie udala Diman w piątek jest spiż - wpadasz ? :naughty: nawet mi nie mow tylko smaka robisz ;( ale sobie odbije w sobote kumpel z dziewczyna z Manchesteru wpada na flaszeczke chyba nie jedna wiec nudy nie bedzie ja muszę korzystać bo się chyba ze niedługo wolność skończy a co otwierasz nie... pewna blondi pojawiła się na horyzoncie... praca mnie nie zatrzyma - dziś na 8:00 byłem pomoc kumplowi na robocie i dałem rady... :kox: ta co pokazywala Ania na NK
krolu Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 ta co pokazywala Ania na NK no to jest menda jedna... :disgust: k**wa... że się tak wyrażę... co za kapuś nie biorę jej na imprezy
mech15 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 ta co pokazywala Ania na NK no to jest menda jedna... :disgust: ku***a... że się tak wyrażę... co za kapuś nie biorę jej na imprezy :decayed:
diman Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 ta co pokazywala Ania na NK no to jest menda jedna... :disgust: ku***a... że się tak wyrażę... co za kapuś nie biorę jej na imprezy nie unos sie tak ona pokazywala mi ja w innym kontekscie ale powiem ci ze jest fajna
krolu Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 ta co pokazywala Ania na NK no to jest menda jedna... :disgust: ku***a... że się tak wyrażę... co za kapuś nie biorę jej na imprezy nie unos sie tak ona pokazywala mi ja w innym kontekscie ale powiem ci ze jest fajna no już się wytłumaczyła - ma szczęście :gwizdanie:
keżor Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 ta co pokazywala Ania na NK no to jest menda jedna... :disgust: ku***a... że się tak wyrażę... co za kapuś nie biorę jej na imprezy nie unos sie tak ona pokazywala mi ja w innym kontekscie ale powiem ci ze jest fajna no już się wytłumaczyła - ma szczęście :gwizdanie: dawać mi tu link
krolu Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 dawać mi tu link :polew: trochę prywatności - zobaczysz ją może na grillu i siebie :gwizdanie:
keżor Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 dawać mi tu link :polew: trochę prywatności - zobaczysz ją może na grillu i siebie :gwizdanie: nie zobacze , bo nie ma jej na liście
krolu Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 dawać mi tu link :polew: trochę prywatności - zobaczysz ją może na grillu i siebie :gwizdanie: nie zobacze , bo nie ma jej na liście
keżor Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 a poza tym jak to świeżo poznana laska i Ci na niej zależy to nie radze jej zabierać na grilla :polew:
krolu Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 a poza tym jak to świeżo poznana laska i Ci na niej zależy to nie radze jej zabierać na grilla :polew: dokładnie to samo pomyślałem... ale nie chciałem pisać tego wprost
Rekomendowane odpowiedzi