krolu Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 siemacie robol wrócił :decayed: tak to ja mogę do emerytury robić :kox:
Guregoru Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Witam ma ktoś z was możliwość podpięcia się pod VAG-a? Chodzi mi o kogoś z Gliwic bo potrzebuje sprawdzić czy mam walnięty termostat czy czujnik G2. Na obecny piątkowy spot nie przyjade bo mam studia ale postaram się pojawić na następnym. Tak poza tym to te spoty są w końcu na parkingu w Forum czy na Arenie? Bo w tytule pisze Arena a na powiedzmy plakacie napisane jest Forum Mogę tego nie komentować :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Witam ma ktoś z was możliwość podpięcia się pod VAG-a? Chodzi mi o kogoś z Gliwic bo potrzebuje sprawdzić czy mam walnięty termostat czy czujnik G2. Na obecny piątkowy spot nie przyjade bo mam studia ale postaram się pojawić na następnym. Tak poza tym to te spoty są w końcu na parkingu w Forum czy na Arenie? Bo w tytule pisze Arena a na powiedzmy plakacie napisane jest Forum Mogę tego nie komentować :gwizdanie: the next one [br]Dopisany: 04 Maj 2010, 19:00_________________________________________________ Tak do wszystkich to nie mam zamiaru tylko raz się pokazywać żeby ino pod VAG-a się podłączyć. Już wcześniej miałem wpaść ale zawsze mi coś wypadło. :gwizdanie: :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 hmmmm , z tego co pamiętam to 3 pomarańczowe i pipka a z tego co ja pamietam to 3,2,1 i zielone i szlo sie wstrzelic http://www.mmsilesia.pl/10245/2010/5/3/tragiczny-wypadek-na-dk--w-orzeszuwoszczycach-zginelo-troje-mlodych-ludzi?districtChanged=true
Pucek Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 [br]Dopisany: 04 Maj 2010, 20:53_________________________________________________ idę spać bo padam na pysk
miron78 Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Opublikowano 4 Maja 2010 Ty Mirek , tak sobie oglądałem Twoje czasy i myśle , że Ciebie by mogli zatrudnić do łapania pcheł Przejazd nr 5: ET+RT: 14.742 ET: 14.696 , Czas reakcji 0.046s widzisz że koks to nie znaczy powolny no już mi kuzyn z A3 mówił, że jak na pierwszy start to czasy reakcji miałem jak stary zawodnik
gregory Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Ja spadam spać, jutro też jest dzień i trza rano wstać
keżor Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Ty Mirek , tak sobie oglądałem Twoje czasy i myśle , że Ciebie by mogli zatrudnić do łapania pcheł Przejazd nr 5: ET+RT: 14.742 ET: 14.696 , Czas reakcji 0.046s widzisz że koks to nie znaczy powolny no już mi kuzyn z A3 mówił, że jak na pierwszy start to czasy reakcji miałem jak stary zawodnik no ja bym chciał zastartować swoim tylko dla zmierzenia tych czasów reakcji powinna być jakaś nagroda za to My Koksy jesteśmy wbrew pozorom szybcy
Guregoru Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Same koksy tutaj aż poczułem się taki chudy i delikatny
miron78 Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Opublikowano 4 Maja 2010 Geko ma ten gorszy sprzęt pod tym względem - trudniejszy jeżeli chodzi o uzyskanie dobrego czasu reakcji Keżor zobacz sobie tabele czasów z bemowa - zobacz sobie jakie tam mieli czasy reakcji dużo gorsze - ale to właśnie kwestia tego sprzętu[br]Dopisany: 04 Maj 2010, 23:42_________________________________________________Na Geco też będę teraz startował to będe miał porównanie
Bulik Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 My Koksy :nabijasie: :nabijasie: siema z ranca koksy
krolu Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 [br]Dopisany: 05 Maj 2010, 07:27_________________________________________________teraz każdy chce byc koksem
Rekomendowane odpowiedzi