Guregoru Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Wpadłem zobaczyć co słychać i widzę że rozmowa się prawie kręci
A4 Mario Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Wpadłem zobaczyć co słychać i widzę że rozmowa się prawie kręci Każdy goni za kasą całe dnie i nie ma czasu na pierdoły...
Pucek Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Wpadłem zobaczyć co słychać i widzę że rozmowa się prawie kręci Każdy goni za kasą całe dnie i nie ma czasu na pierdoły... i to też
Pucek Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 co tak lebry i koksy odezwał się leber i koks
miron78 Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Opublikowano 5 Maja 2010 [br]Dopisany: 05 Maj 2010, 22:05_________________________________________________Ciekawe jak tam sobotni grill - czy się odbędzie - no i fajnie jakby tym razem był jednak na działce - zawsze to mnie stresowo dla Keżora
gregory Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Gregory - zarejestrowanie i zgłoszenie się mam już za sobą - czekam na Ciebie http://www.sss.org.pl Moje auto na pewno nie wystartuje w Kamieniu Śląskim niestety Tuning silnika jest jak lokata z wysokim ryzykiem. Przypuszczam, że będę znów tylko jako widz. Co do grilla to fajnie by było jakby się odbył, przydał by się reset!
Pucek Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 reset? to musi być mega źle :gwizdanie: na szczęście tym razem nie piję
miron78 Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Opublikowano 5 Maja 2010 reset? to musi być mega źle :gwizdanie: na szczęście tym razem nie piję zero picia czyli tylko gwałcił będziesz
Pucek Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 reset? to musi być mega źle :gwizdanie: na szczęście tym razem nie piję zero picia czyli tylko gwałcił będziesz jak znajdę chętną dziewczynę
keżor Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 reset? to musi być mega źle :gwizdanie: na szczęście tym razem nie piję zero picia czyli tylko gwałcił będziesz jak znajdę chętną dziewczynę jak sie znadzie chętna to już nie będzie gwałt [br]Dopisany: 05 Maj 2010, 22:05_________________________________________________Ciekawe jak tam sobotni grill - czy się odbędzie - no i fajnie jakby tym razem był jednak na działce - zawsze to mnie stresowo dla Keżora no pogoda ma być cały czas taka , także pewnie będzie c**j nie grill
Pucek Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Keżorek, to był apel weźcie znajdzie mi Kobietę :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Maj 2010, 22:34_________________________________________________eee w sobotę 18 stopni i malutko deszczu, w ubiegłą sobotę miało spaść 2.3 mm a w tą sobotę ma być tylko 0.9 mm więc będzie dobrze!
stanley Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 reset? to musi być mega źle :gwizdanie: na szczęście tym razem nie piję zero picia czyli tylko gwałcił będziesz jak znajdę chętną dziewczynę za 200zł Ci pochytam
Pucek Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 za 200 zł to wolę nalać do baku i pojechać na ręce a na poważnie to za 100 zł masz dobrą galeriankę lub sex do pierwszego spuszczenia kilometr od mojego domu, stoją sobie dziewczyny na przeciw lotniska, w zajeździe
stanley Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 za 200 zł to wolę nalać do baku i pojechać na ręce a na poważnie to za 100 zł masz dobrą galeriankę lub sex do pierwszego spuszczenia kilometr od mojego domu, stoją sobie dziewczyny na przeciw lotniska, w zajeździe widzę, że twoje dłonie są stworzone do miłości ( a prawa na pewno)
Rekomendowane odpowiedzi