Skydiver Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 No mnie na kalendarzyk nie wyrwiesz ........ a poza tym po chłopcach mi się odbija nie jesteś w moim typie To twój standardowy text ........ ale jak już przychodzi co do czego to typ już nie ważny :gwizdanie:
krolu Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 ale jedziecie z koksem ja mam taki filmik ja ty jedziesz z koksem
Bulik Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 ja mam taki filmik ja ty jedziesz z koksem to go wklej (i tak zostanie na forum-nikt sie niedowie) :gwizdanie: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Opublikowano 16 Maja 2010 ale jedziecie z koksem ja mam taki filmik ja ty jedziesz z koksem lepiej nie wklejaj bo trzeźwy byłem
Bulik Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 ale jedziecie z koksem ja mam taki filmik ja ty jedziesz z koksem lepiej nie wklejaj bo trzeźwy byłem to tym bardziej powinien na trzezwo nie bedzie siary :gwizdanie:chyba
diman Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 witam znowu i powróciłem z nad tego morza wialo troche ale ogolnie niezly spontan nie ma to jak sie wybrac na wycieczke 300 km ale bylo warto fajne dziolchy byly
krolu Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 witam znowu i powróciłem z nad tego morza wialo troche ale ogolnie niezly spontan nie ma to jak sie wybrac na wycieczke 300 km ale bylo warto fajne dziolchy byly :mysli: myślałem, że jedziesz na ryby nie na dziołchy
A4 Mario Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Widac impreza full konkret...a ja głupi w robocie siedziałem jeszcze tym bardziej głupi bo moja miała na drugi dzień na rano do pracy i by nie jechała... Somes opowiadaj co to wyrwałeś i jak było???? P.S. Ostatni raz nie pojechałem z Wami... szczególnie w taki dzień w którym moja nie może jechac...
miron78 Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Opublikowano 17 Maja 2010 w ten jakże zjeba*y dzień :disgust: dokładnie
krolu Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 a ja jestem chory a takie były plany na dziś :wallbash:
Rekomendowane odpowiedzi