Bulik Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 To teraz macie wp***dol od Krola jakie macie,jakie macie
Guregoru Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 To teraz macie wp***dol od Krola jakie macie,jakie macie Krolu jak zabiera się do bicia to nie patrzy kogo i za co tylko leje wszystkich po kolei
egon47 Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 To teraz macie wp***dol od Krola jakie macie,jakie macie Krolu jak zabiera się do bicia to nie patrzy kogo i za co tylko leje wszystkich po kolei ide po reedsy do sklepu moze jakos przekupie Króla ;(
Guregoru Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 ide po reedsy do sklepu moze jakos przekupie Króla ;(
Bulik Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 ide po reedsy do sklepu moze jakos przekupie Króla ;( Krolu pije już tyskie :gwizdanie:
krolu Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 To teraz macie wp***dol od Krola jakie macie,jakie macie Krolu jak zabiera się do bicia to nie patrzy kogo i za co tylko leje wszystkich po kolei ide po reedsy do sklepu moze jakos przekupie Króla ;( ja już tych sikaczy dla bab nie pijam :decayed: :decayed:
Bulik Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 ja już tych sikaczy dla bab nie pijam :decayed: :decayed: ...mówiłem
egon47 Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 To teraz macie wp***dol od Krola jakie macie,jakie macie Krolu jak zabiera się do bicia to nie patrzy kogo i za co tylko leje wszystkich po kolei ide po reedsy do sklepu moze jakos przekupie Króla ;( ja już tych sikaczy dla bab nie pijam :decayed: :decayed: [br]Dopisany: 18 Maj 2010, 21:30_________________________________________________ ide po reedsy do sklepu moze jakos przekupie Króla ;( Krolu pije już tyskie :gwizdanie: to dobrze bo Tyskie tansze :polew:
krolu Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 ide po reedsy do sklepu moze jakos przekupie Króla ;( Krolu pije już tyskie :gwizdanie: ja pijam teraz tylko Finkę
diman Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 siemacie przyspieszony powrót sie szykuje w sobote cza sie zbierac bole nie poszczaja wiec cza spadac do lekarza coś nawywijał ? nic nie nawywijalem tylko jak mnie zlapalo cos w klatce piersiowej w zeszlym tygodniu tak nie chce poscic i zaczynam sie lekko obawiac wiec musze smigac do lekarza ale mi to pasuje bede tydzien wczesniej w polsce :kox:[br]Dopisany: 18 Maj 2010, 21:34_________________________________________________ ide po reedsy do sklepu moze jakos przekupie Króla ;( Krolu pije już tyskie :gwizdanie: ja pijam teraz tylko Finkę ochlapus
krolu Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 ochlapus ja ? takie z nas kozaki, że ostatnio na trzech pół litra męczyliśmy chyba z 3 godziny a ja i tak przy końcu odpadłem
egon47 Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 ochlapus ja ? takie z nas kozaki, że ostatnio na trzech pół litra męczyliśmy chyba z 3 godziny a ja i tak przy końcu odpadłem
krolu Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 no to Krolu Looooogień ja się tam dobrze bawiłem ... dzięki rasowej ekipie
miron78 Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Opublikowano 18 Maja 2010 z wieczora Czester foty Egon - Twoja też Siłka - czas to jedno a silna wola to drugie - trzeba mieć to i to żeby się zabierać za ćwieczenie - jak zaczynać i za miesiąc skończyć to lepiej się nie zabierać. A co do efektów to wygląd i siła to jedno a samopoczucie to drugie i właśnie to drugie chyba jest ważniejsze [br]Dopisany: 18 Maj 2010, 22:36_________________________________________________Krolu - jak myślisz na poważnie to pogadamy przy okazji - tak na PW napisać to się nie da
krolu Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 z wieczora Czester foty Egon - Twoja też Siłka - czas to jedno a silna wola to drugie - trzeba mieć to i to żeby się zabierać za ćwieczenie - jak zaczynać i za miesiąc skończyć to lepiej się nie zabierać. A co do efektów to wygląd i siła to jedno a samopoczucie to drugie i właśnie to drugie chyba jest ważniejsze [br]Dopisany: 18 Maj 2010, 22:36_________________________________________________Krolu - jak myślisz na poważnie to pogadamy przy okazji - tak na PW napisać to się nie da mam motywację... pogadamy w piątek
miron78 Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Opublikowano 18 Maja 2010 fajnie byłoby też ( głównie dla Ciebie bo pewnie dużo by Ci to dało ) zaliczyć kilka siłowni wspólnie - ale pewnie nie będzie to łatwe
egon47 Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 z wieczora Czester foty Egon - Twoja też Siłka - czas to jedno a silna wola to drugie - trzeba mieć to i to żeby się zabierać za ćwieczenie - jak zaczynać i za miesiąc skończyć to lepiej się nie zabierać. A co do efektów to wygląd i siła to jedno a samopoczucie to drugie i właśnie to drugie chyba jest ważniejsze [br]Dopisany: 18 Maj 2010, 22:36_________________________________________________Krolu - jak myślisz na poważnie to pogadamy przy okazji - tak na PW napisać to się nie da moge dodac w twoim watku ??
Skydiver Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Miron te syreny na straży w Kurowie macie wypaśne
Rekomendowane odpowiedzi