diman Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 siemacie po robocie no i prom zamowiopny :> na sobote wiec na niedziele bede w doma nareszcie i odrazu w poniedzialek do lekarza sprawdzic co mi jest ale mysle ze to tylko jest brak spiza i spotow z audi :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 spadam - do jutra siemacie po robocie no i prom zamowiopny :> na sobote wiec na niedziele bede w doma nareszcie i odrazu w poniedzialek do lekarza sprawdzic co mi jest ale mysle ze to tylko jest brak spiza i spotow z audi :gwizdanie: No to czekamy na ciebie
keżor Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 siemacie po robocie no i prom zamowiopny :> na sobote wiec na niedziele bede w doma nareszcie i odrazu w poniedzialek do lekarza sprawdzic co mi jest ale mysle ze to tylko jest brak spiza i spotow z audi :gwizdanie: za***iście , że wracasz , gorzej , że nie w formie ale postawimy Cie na nogi
diman Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 siemacie po robocie no i prom zamowiopny :> na sobote wiec na niedziele bede w doma nareszcie i odrazu w poniedzialek do lekarza sprawdzic co mi jest ale mysle ze to tylko jest brak spiza i spotow z audi :gwizdanie: za***iście , że wracasz , gorzej , że nie w formie ale postawimy Cie na nogi no mysle ze napewno zrobi sie dobrą impreze pozniej spiz i bede jak nowo narodzony :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 po robocie... :gwizdanie: Guru, wiesz co jest najlepsze? livebox stoi sobie piętro wyżej, obok biurka z komputerem brata, a ja siedzę sobie na dole w pokoju, no i ciągnę internet z wi-fi i jakość sygnału jest doskonała :gwizdanie: no to ja nie wiem gdzie Ty mieszkasz
gregory Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 jak tam zdrowko Gregor A nie najgorzej, choć mogłoby być lepiej a konstrukcyjnie, eksploatacyjnie to ktory wart uwagi :?: Zależy do czego. Jak do jazdy na co dzień to APU i AEB będą się podobnie spisywać. Ale i tak ja wybrałbym AWT, AVJ bo mają pełną elektronikę. połączenie wifi z liveboxa jest gówno warte wystarczy jedna grubsza ściana i już jest 1/3 sygnału Zdrowiej dla ciebie. Najlepiej kupić jaki router z prawdziwego zdarzenia z 2 antenkami Najlepiej to mieć podłączone kablem. Ja nie potrzebuje jeszcze w domu fali. I tak już pełno ich w powietrzu Apropo imprez. Nie prędko będzie można znów w Zielonej impreze zorganizować ;( http://www.mmsilesia.pl/10428/2010/5/18/powodz-w-kaletach-zalane-domy-ewakuowani-mieszkancy-zdjecia--wideo?category=news
Pucek Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Gregory, przynajmniej wyremontują te domki i będzie kolejna miejscówka do spalenia chociaż tutaj nie ma się co śmiać bo np. paru kumpli z roboty straciło domy w Czechowicach-dziedzicach
gregory Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Gregory, przynajmniej wyremontują te domki i będzie kolejna miejscówka do spalenia chociaż tutaj nie ma się co śmiać bo np. paru kumpli z roboty straciło domy w Czechowicach-dziedzicach Dziś dzwoniłem do gto i powiedział, że auta czekają jakieś u niego na strojenie, a nie może stroić bo trasę [1] mu zalało, rzeka płynie przez drogę krajową. wkleję coś w temacie mojego problemu z alkoholem: http://www.se.pl/wydarzenia/kronika-kryminalna/mandat-za-budzenie-zony_139791.html :polew:
Guregoru Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Guru, wiesz co jest najlepsze? livebox stoi sobie piętro wyżej, obok biurka z komputerem brata, a ja siedzę sobie na dole w pokoju, no i ciągnę internet z wi-fi i jakość sygnału jest doskonała :gwizdanie: no to ja nie wiem gdzie Ty mieszkasz Nie wiem jak przez stropy ale ze ścianą nośną budynku sobie nie radzi połączenie wifi z liveboxa jest gówno warte wystarczy jedna grubsza ściana i już jest 1/3 sygnału Zdrowiej dla ciebie. No coś w tym jest Najlepiej kupić jaki router z prawdziwego zdarzenia z 2 antenkami Najlepiej to mieć podłączone kablem. Ja nie potrzebuje jeszcze w domu fali. I tak już pełno ich w powietrzu Ale za to jaka wygoda bo z lapkiem mogę łazić po całym mieszkaniu bez plączących się przewodów a podpięty na kabel mam komputer stacjonarny także wifi używam tylko do lapka i do PDA
A-rek Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Zależy do czego. Jak do jazdy na co dzień to APU i AEB będą się podobnie spisywać. Ale i tak ja wybrałbym AWT, AVJ bo mają pełną elektronikę oki
miron78 Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Opublikowano 20 Maja 2010 z rana - Dzisiaj był u mnie Siemian i faktycznie ponoć Czechowice zalane konkretnie[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 11:06_________________________________________________Kilka osób z naszego forum też ma problemy spowodowane wodą - Wihajster i Wojtekce też ucierpieli ponoć nie mało[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 11:07_________________________________________________Dimna - to TY już będziesz w ten wekend - nie w następny
Pucek Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Miron, Czechowice są masakryczne zalane :gwizdanie: chociaż ja u mnie w piwnicy też mam pompę i było tak że ojciec nie spał w nocy tylko pompował :gwizdanie: nawet Jastrzębie jest odcięte od strony Żor :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Opublikowano 20 Maja 2010 przesrane - jak tam mini koksy - kiedy wpadacie na siłke moze w sobotę na 2-3 godzinki
Pucek Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 przesrane - jak tam mini koksy - kiedy wpadacie na siłke moze w sobotę na 2-3 godzinki problem w tym że ten najchudszy koks czyli Królu jest chory :gwizdanie: mi sobota średnio też pasuje, bo chciałbym w końcu zrobić na tyle w garażu żebym mógł chować auto ale co się odwlecze to nie uciecze
Rekomendowane odpowiedzi