keżor Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 najszybsza fura na Gliwickich wiem jak wyglądał Krolu jak dopadł moją fure , normalnie jakby usiadł na rakiecie to już widze jak wsiada do Skapola A3ki
gregory Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 najszybsza fura na Gliwickich wiem jak wyglądał Krolu jak dopadł moją fure , normalnie jakby usiadł na rakiecie to już widze jak wsiada do Skapola A3ki Obstawiam dzwona Bezpieczniej byłoby mu od razu doradzić wspawać klatkę bezpieczeństwa
miron78 Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Opublikowano 22 Maja 2010 Krolu http://patrz.pl/szukaj.php?szuk=skapol&szukaj_form=1&x=36&y=20
keżor Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 najszybsza fura na Gliwickich wiem jak wyglądał Krolu jak dopadł moją fure , normalnie jakby usiadł na rakiecie to już widze jak wsiada do Skapola A3ki Obstawiam dzwona Bezpieczniej byłoby mu od razu doradzić wspawać klatkę bezpieczeństwa albo dać mu pojeździć wokół szpitala , co by miał blisko :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Opublikowano 22 Maja 2010 najszybsza fura na Gliwickich wiem jak wyglądał Krolu jak dopadł moją fure , normalnie jakby usiadł na rakiecie to już widze jak wsiada do Skapola A3ki Obstawiam dzwona Bezpieczniej byłoby mu od razu doradzić wspawać klatkę bezpieczeństwa albo dać mu pojeździć wokół szpitala , co by miał blisko :gwizdanie:
gregory Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Krolu teraz ogląda mecz w towarzystwie klubowiczów i panny D. :gwizdanie:
gregory Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 panny D. Wybiera się ktoś jutro na Giełdę do Gliwic ? Zastanawiam się czy jechać, czy się opłaca, bo ostatnio jak byłem do się zraziłem bo ceny były kosmiczne. Mam tam kilka tajli do kupienia.
miron78 Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Opublikowano 22 Maja 2010 ja tam jeszcze nigdy nic nie kupiłem ( no może prawie nic )- większość części ceny z d*py[br]Dopisany: 22 Maj 2010, 22:31_________________________________________________ale i tak lubiłem od czasu do czasu z nudów pojechać - ale bardziej na fury
A4 Mario Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Pany z tego co wiem to Giełda mocno zatopiona.... ale nie byłem nie widziałem tylko słyszałem... pono mini Mazury
gregory Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Ma ktoś pewne info. o giełdzie, czy jutro będzie i czy będą hadlować czy zalana?
Pucek Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Ma ktoś pewne info. o giełdzie, czy jutro będzie i czy będą hadlować czy zalana? daruj sobie... :gwizdanie: jak na normalnych drogach jest wody w ciul to na tej extra giełdzie będzie jedno wielkie jezioro :gwizdanie:
krolu Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 ejjjjjjjjj co to za obgadywanie z wieczora... chyba muszę dać mój stary podpis o pędzącej legendzie z wieczora Miszak - TY uważaj żebyś Ty nie padł - ale w Zatorze Krolu - siłka zaliczona - było bardzo mało osób żałuj nawet mnie nie denerwuj...
miron78 Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Opublikowano 23 Maja 2010 [br]Dopisany: 23 Maj 2010, 12:21_________________________________________________zapraszam do głosowania http://www.a4-klub.pl/smf/slaskie/odp_slaskie_pogaduchy_przedurodzinowe-t118368.1260.html
diman Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 siemacie no i powrócil syn marnotrawny caly i w jednym kawalku :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 siemacie no i powrócil syn marnotrawny caly i w jednym kawalku :gwizdanie: Witaj no i przywiozłeś nawet fajną pogodę
diman Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 siemacie no i powrócil syn marnotrawny caly i w jednym kawalku :gwizdanie: Witaj no i przywiozłeś nawet fajną pogodę a widzisz mowilem ze w angli byla piekna no to zabralem kawaleczek ze soba w moim wozidle ino drzwi otwarlem w olszynie i slonce wyszlo :gwizdanie: [br]Dopisany: 23 Maj 2010, 15:51_________________________________________________a tera sie zawijam na miasto odrabiac straty mojej nieobecnosci
Rekomendowane odpowiedzi