Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 nic wielkiego 7 ich było - więc nawet się nie spocił :polew: :polew: :polew: :polew:
A4 Mario Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Co żeście znowu narobili my ? nic :gwizdanie: to, że czekolada spłonęła - to nie nasza wina [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2010, 11:19_________________________________________________ co wczoraj był za dzień masakra.... szczerze nie wiem czy się śmiać czy płakać :wallbash: ludzi tyle, że nawet wstać się nie dało - ale trudno - następna impreza będzie bardziej udana - raz lepiej raz gorzej Miron :notworthy: :notworthy: :notworthy: nie mam pytań co tam się wczoraj działo, choć jak tak teraz patrzę, to się wszystko co złe wczoraj odkręca - wiec w sumie bylo to wieczór z atrakcjami :kox: Miron znowu kogoś pobił??? nic wielkiego 7 ich było - więc nawet się nie spocił :polew: Ale rozgrzewke już mial :polew: to do kogo potem dymił ???
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ale rozgrzewke już mial :polew: to do kogo potem dymił ??? biegał po Chorzowie i jak w GTA bil każdego kogo spotkał :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Co żeście znowu narobili my ? nic :gwizdanie: to, że czekolada spłonęła - to nie nasza wina :polew: nic wielkiego 7 ich było - więc nawet się nie spocił :polew: :polew: :polew:
A4 Mario Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ale rozgrzewke już mial :polew: to do kogo potem dymił ??? biegał po Chorzowie i jak w GTA bil każdego kogo spotkał :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Odbędą się one w Zabrzu na stadionie MOSiRu "Sparta" przy ul. Mickiewicza 66a to w Zabrzu jest Sparta?? niewiedziałem :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Odbędą się one w Zabrzu na stadionie MOSiRu "Sparta" przy ul. Mickiewicza 66a to w Zabrzu jest Sparta?? niewiedziałem :gwizdanie: i jak blisko
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 tak, teraz śmiechy a w nocy nie było wesoło ale Miron dał radę, cóż z tego że był "mniejszy"
Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 tak, teraz śmiechy a w nocy nie było wesoło Czyli zaś jakieś dymy były
A4 Mario Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Proponuje zmienic nazwe na A4-FightKlub.pl....
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 tu nie ma się co śmiać :gwizdanie: nie po to robię zęby żeby je stracić w 5 minut
Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 tu nie ma się co śmiać :gwizdanie: nie po to robię zęby żeby je stracić w 5 minut A co ty taki duży chłopczyk a bić się nie umiesz
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 tu nie ma się co śmiać :gwizdanie: nie po to robię zęby żeby je stracić w 5 minut A co ty taki duży chłopczyk a bić się nie umiesz nie ośmieszaj się
Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 tu nie ma się co śmiać :gwizdanie: nie po to robię zęby żeby je stracić w 5 minut A co ty taki duży chłopczyk a bić się nie umiesz nie ośmieszaj się
Kędzior Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 tu nie ma się co śmiać :gwizdanie: nie po to robię zęby żeby je stracić w 5 minut A co ty taki duży chłopczyk a bić się nie umiesz nie ośmieszaj się :polew: pojechane :polew:
czester Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Siema koksy Jak by co moja ciotka jest dentystka, a ojciec Olki protetykiem :polew:
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 siema laski Pucek , kumej widziałem to :gwizdanie: ale Ci powiem że w Żywcu jest miejsce gdzie skaczą właśnie nad wodą z 70 metrów i jak chcesz to zrobią Ci tak że dotkniesz ręką wody to musi być przeżycie :gwizdanie:
keżor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 no jak sie dotknie wody to musi być za***iste uczucie , ale tego chyba nic nie przebije
Rekomendowane odpowiedzi