Guregoru Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Fajnie że sobie pogadaliśmy ale ja muszę uciekać :polew: Do jutra
Mario22 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Fajnie że sobie pogadaliśmy ale ja muszę uciekać :polew: Do jutra nara
MAJKI Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 po tym męczącym weekendzie. Mirek załatwiaj mi namiary ne tego Twojego mechaniora bo wczorajsza podróż w tym upale bez klimy to porażka Sprawdziłem tylko klima nie ma żadnych błędów ale nie słychać wentylatora jak stoi na postoju i klima jest włączona u Was tez jest tak na postoju?
miron78 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2010 łapy mnie nadal bolą znaczy się kości czy skóra KRolu napisałem PW do Keżora odnośnie tych ćwiczeń - zgadajcie się i niech Ci przekaże co i jak
Guregoru Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 łapy mnie nadal bolą Krolu a ty wiesz że na zakwasy najlepsze są dalsze ćwiczenia znaczy się kości czy skóra
keżor Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 łapy mnie nadal bolą hehe , a ja w sobote byłem na 4h na ścianie w SG i w niedziele na 5h w KR na ścianie i dziś cisne na siłke
Pucek Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Keżor, już tak nie koksuj bo za chwilę będziesz szeroki jak ten z czekolady
miron78 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2010 Keżor, już tak nie koksuj bo za chwilę będziesz szeroki jak ten z czekolady ale się go uczepiliscie - wcale taki wielki nie był - co Wy piliście
Pucek Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Keżor, już tak nie koksuj bo za chwilę będziesz szeroki jak ten z czekolady ale się go uczepiliscie - wcale taki wielki nie był - co Wy piliście Miron, no nie będę Ci słodził i napiszę że był jak Ty jeden + jeszcze połowa Ciebie
dawcav6 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 siema pakermeny musicie uważać żeby wam żylaki z wysiłku nie po pękały :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2010 siema pakermeny musicie uważać żeby wam żylaki z wysiłku nie po pękały :gwizdanie:
krolu Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 łapy mnie nadal bolą znaczy się kości czy skóra nie chyba jakieś mięśnie kiełkują ...
krolu Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 dostałem pw... i wszystko ok ale nie mam kajaku... ;( co zamiast tego - iść na rower i odpychać się wiosłem podwójnym ?
miron78 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2010 dostałem pw... i wszystko ok ale nie mam kajaku... ;( co zamiast tego - iść na rower i odpychać się wiosłem podwójnym ? w zamian: podciaganie sztangi w opadzie tułowia ale pewnie musiał bym pokazać
Rekomendowane odpowiedzi