Mario22 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 No chyba domnie nie bijesz co?????? A to przepraszam Pucek zwracam honor :polew: :polew: Ja Wam dam Pedały jedne :polew:
Pucek Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 No chyba domnie nie bijesz co?????? A to przepraszam Pucek zwracam honor :polew: :polew: Ja Wam dam Pedały jedne :polew: :>
Guregoru Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 No chyba domnie nie bijesz co?????? A to przepraszam Pucek zwracam honor :polew: :polew: Ja Wam dam Pedały jedne :polew:
Mario22 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 No chyba domnie nie bijesz co?????? A to przepraszam Pucek zwracam honor :polew: :polew: Ja Wam dam Pedały jedne :polew: Pogadamy dziś na zlocie w Kato..... :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 No chyba domnie nie bijesz co?????? A to przepraszam Pucek zwracam honor :polew: :polew: Ja Wam dam Pedały jedne :polew: Pogadamy dziś na zlocie w Kato..... :gwizdanie: jak Ty będziesz w kato to ja będę leżał oparty o deskę 900 m pod ziemią
Mario22 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 No chyba domnie nie bijesz co?????? A to przepraszam Pucek zwracam honor :polew: :polew: Ja Wam dam Pedały jedne :polew: Pogadamy dziś na zlocie w Kato..... :gwizdanie: jak Ty będziesz w kato to ja będę leżał oparty o deskę 900 m pod ziemią To masz lipe.... a jest Grill w planach... no ale skoro wolisz podziemie.... mówisz Undergroundowy chłopak z Ciebie...
Mario22 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 życie Mario A no ja od piątku walcze cały weekend na 14 do 22..... :wallbash:
Pucek Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 życie Mario A no ja od piątku walcze cały weekend na 14 do 22..... :wallbash: ja w sobotę też pracuję :gwizdanie: chyba że coś się zmieni
miron78 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2010 http://riverpark.com.pl/mapa_parku.html
Guregoru Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 No chyba domnie nie bijesz co?????? A to przepraszam Pucek zwracam honor :polew: :polew: Ja Wam dam Pedały jedne :polew: Pogadamy dziś na zlocie w Kato..... :gwizdanie: Nie pogadamy bo nie będę jechał
Mario22 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 No chyba domnie nie bijesz co?????? A to przepraszam Pucek zwracam honor :polew: :polew: Ja Wam dam Pedały jedne :polew: Pogadamy dziś na zlocie w Kato..... :gwizdanie: Nie pogadamy bo nie będę jechał Pękasz przed Hardcor Fighterem.... :polew:
Guregoru Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 a Ty Guru, zapisał byś się :gwizdanie: Niestety teraz mam inne potrzeby (całą kasa idzie wiesz w co) a kasę którą udało mi się jakoś wydziargać na boku to właśnie będę pakował w auto [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 09:33_________________________________________________Także nie jadę
Guregoru Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 paker[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 09:40_________________________________________________Mirek pamiętaj żeby mi puścić sygnała jak tam bedziesz
Mario22 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 co tam ? Nudy Panie Nudy... tylko sie witają... :polew: za to dzięki naszym wspomikom na katowickich się troche ruszyło..
Rekomendowane odpowiedzi