Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

:hi:

No to ladnie pojechali w batalionie :polew:

polubili się :decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Miron, to ja chyba pojadę sam :gwizdanie:

aaa i przenieś mnie do innego domku :polew:

chamie Ty! :>[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 11:23_________________________________________________do wieczora :hi:

Opublikowano

za 500zł to już można wozić i tak z 2-3 razy w miesiacu - ale że to tak sporadycznie - to 300zł mu powiedziałem[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 11:10_________________________________________________

eee tam - wielka mi kasa - kasuje 300zł ( 50zł bierze bracik bo to niby przez niego nagrane, 50zł paliwo - zostaje 200zł )

z tego 100 zł na zaliczkę w zatorze, 50 zl na paliwo i 50 zł na piwa :decayed:

czy ja nie jestem mądry? :polew:

nie :polew:

100zł na zaliczkę w zatorze - nie potrzeba bo zaliczke płacą Krolowie

50zł na paliwo - też zbędne bo z tego co wiem jedziesz ze mną i płacisz paliwo ( to i tak połowa tego co Twój by spalił )

50 zł na piwa - nie po to organizowałem, żeby jeszcze pić za swoje - w ramach podziękowania możecie mi stawiać :decayed:

ja już pisałem, mogę zapłacić ta kaucję, ale nie jak jest z nami kędzior w domu :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

:decayed:

no to ja to widzę tak - żeby było sprawiedliwie - każdy daje po 100zł :)[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 12:32_________________________________________________a po drugie rozczarowaliście mnie - myślałem, że każdy chętnie zapłaci a tu widze każdy się miga - gdzie będziecie mieć możliwość rozwalenia domku wartości 40 tyś zł za jedyne 100zł ? tylko w Zatorze

Opublikowano

no to ja to widzę tak - żeby było sprawiedliwie - każdy daje po 100zł :)

ale na alkohol :naughty: :naughty:
Opublikowano

noo spali Ci to jakieś 10 litrów :naughty:

i znów Ci wpadnie kasa :chytry:

że moim apu nikt nie chce jechać :polew:

to jestem lepszy :naughty:

ykcFJ.jpg dwa lata temu

:naughty:[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 12:40_________________________________________________Siema wogole ja tez ostatnio malo czasu mam wprowadzili mi druga zmiane i z d*py te dni :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

zbyt dużo to Ty postrojonego tego auta nie miałeś :)

Opublikowano

wiem ;p bo to kuzyn przystrajal tylko jakies frendzle na klamkach i bukiet na masce :tongue4: ale wazne ze bylo moje audi limuzyna :polew:

Opublikowano

wiem ;p bo to kuzyn przystrajal tylko jakies frendzle na klamkach i bukiet na masce :tongue4: ale wazne ze bylo moje audi limuzyna :polew:

Ty ziomek pamiętaj że my tą limuzyną tzn ja i Ola jedziemy do zatoru... ale dla nas specjalnie nie musisz auta przystrajac... jedynie ogarnij bagażnik żeby skrzyneczka żywca weszła... :decayed:

Opublikowano

ja już pisałem, mogę zapłacić ta kaucję, ale nie jak jest z nami kędzior w domu :gwizdanie: :gwizdanie:

co wy tak na mnie najeżdzacie?? niby dlaczego miałbym coś rozwalić?? :shocked:

a po drugie rozczarowaliście mnie - myślałem, że każdy chętnie zapłaci a tu widze każdy się miga - gdzie będziecie mieć możliwość rozwalenia domku wartości 40 tyś zł za jedyne 100zł ? tylko w Zatorze

nom i dlatego tym bardziej się dziwie że się tak boicie :polew:

Opublikowano

klekotem w kombi do ślubu :decayed: mają ludzie pomysły - najpierw się zgodziłem a teraz troche mi szkoda soboty - taki upał a ja się będę kisił w gangolu - jak ja nie cierpie tego typu ubrań :wallbash:[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 11:03_________________________________________________koks w garniaku :decayed:

Nie przesadzaj tam Mirosław, w aucie masz klimę, w kościele przeważnie chłodno.

Teraz tylko się modlić żeby knajpa była klimatyzowana :decayed:

Opublikowano
Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

:hi: :hi:

dobry dobry

Opublikowano

w sobotę z rana będę woził do ślubu więc w piątek muszę autko wypucować i do soboty nie mogę go ruszać bo jak będą go stroić to musi być idealnie czyste - a jak umyje, pojadę na zlota i wrócę to żadna to nowość, że już będzie mega zakurzone

hyyyh jakbym sie zapisał miesiąc wczesniej na forum to bym pomyślał (forumowicze mają znizke :naughty:) ,a tak przepłaciłem :gwizdanie: (Koks w garniaku :wink4: ) bezcenne :decayed:

siema :hi:

[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 19:33_________________________________________________coś dla koksów 1276185417bysadzus500.jpg

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

w sobotę z rana będę woził do ślubu więc w piątek muszę autko wypucować i do soboty nie mogę go ruszać bo jak będą go stroić to musi być idealnie czyste - a jak umyje, pojadę na zlota i wrócę to żadna to nowość, że już będzie mega zakurzone

hyyyh jakbym sie zapisał miesiąc wczesniej na forum to bym pomyślał (forumowicze mają znizke :naughty:) ,a tak przepłaciłem :gwizdanie: (Koks w garniaku :wink4: ) bezcenne :decayed:

siema :hi:

[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 19:33_________________________________________________coś dla koksów 1276185417bysadzus500.jpg

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew:[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 22:18_________________________________________________

Teraz tylko się modlić żeby knajpa była klimatyzowana

jakoś w to wątpie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.