miron78 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2010 Ale burza byla pewnie to nie koniec
krolu Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Ale burza byla pewnie to nie koniec nie kracz... ja miałem dziś takie za***iste plany :wallbash: :wallbash:
krolu Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 u mnie już napierdziela w takim razie pozostaje tylko jedno -
miron78 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2010 u mnie już napierdziela w takim razie pozostaje tylko jedno -
miron78 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2010 Dawca Czarek - wiem, że blisko nie masz ale jak będziesz miał ochote to wpadnij do nas do Zatoru
dawcav6 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Dawca Czarek - wiem, że blisko nie masz ale jak będziesz miał ochote to wpadnij do nas do Zatoru ostatnio mam nadarte z czasem a kiedy tam będziecie ?? i gdzie to jest ten Zator ?? może coś wykombinuje
miron78 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2010 będziemy tam od 18.00 piątku do popołudnia niedzieli ( chodzi o najbliższy wekend ) - jedziesz cały czas autostrada A4 - płacisz jedne bramki i jedziesz dalej po czym zjeżdżasz na Chrzanów ( zjazd trzebinia-chrzanów ) i lecisz na Zator ( z SG jest jakieś +/- 70km )
Mario22 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Dawca Czarek - wiem, że blisko nie masz ale jak będziesz miał ochote to wpadnij do nas do Zatoru ostatnio mam nadarte z czasem a kiedy tam będziecie ?? i gdzie to jest ten Zator ?? może coś wykombinuje Bierz młodego i wpadaj.... tam jest dinozatorland i Gokarty a oprócz tego jakieś 30 zalanych klubowiczów w jednym miejscu.... :polew:
dawcav6 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 ok postaram sie może coś z tego wyjdzie i zajade na chwilke bo plany na wekend mam napięte jak baranie jaja mój mały nawet zagaduje kiedy pojedziemy na to " zebranie " bo mu sie spodobało
Mario22 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 ok postaram sie może coś z tego wyjdzie i zajade na chwilke bo plany na wekend mam napięte jak baranie jaja mój mały nawet zagaduje kiedy pojedziemy na to " zebranie " bo mu sie spodobało To jak z nim wpadniesz na to "zebranie" to zmieni zdanie o nas jak zobaczy pełzających klubowiczy po trawnikach... :polew:
miron78 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2010 ok postaram sie może coś z tego wyjdzie i zajade na chwilke bo plany na wekend mam napięte jak baranie jaja mój mały nawet zagaduje kiedy pojedziemy na to " zebranie " bo mu sie spodobało jak masz mało czasu to wiadomo, że bez sensu jechać taki kawał drogi na 2 godzinki ale jak mozesz coś tam pozmieniać w planach żeby mieć całą sobote wolną to zabieraj dzieciaka i wpadaj bo atrakcji jest tam mega dużo i napewno będzie mu się mega podobało - a i Twoja będzie zadowolona, że cały dzień się synem zajmujesz
dawcav6 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 no jak tyle atrakcji razem z tymi pełzakami to może i moją zabiore jak znajde czas bo na pewno chciała by to zobaczyć
Pucek Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 nie ma to jak deszczyk, w końcu dawno nie padało
miron78 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2010 no jak tyle atrakcji razem z tymi pełzakami to może i moją zabiore jak znajde czas bo na pewno chciała by to zobaczyć właśnie - niech jedzie - my Ci ją w niedziele odstawimy do domu [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 13:57_________________________________________________w środę będę miał ramki klubowe od Jarko - jak ktoś chętny to piszcie na PW - 14zł kpl. zamówiłem 6kpl. po 12zł + 12zł przesyłka
Mario22 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 no jak tyle atrakcji razem z tymi pełzakami to może i moją zabiore jak znajde czas bo na pewno chciała by to zobaczyć właśnie - niech jedzie - my Ci ją w niedziele odstawimy do domu [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 13:57_________________________________________________w środę będę miał ramki klubowe od Jarko - jak ktoś chętny to piszcie na PW - 14zł kpl. zamówiłem 6kpl. po 12zł + 12zł przesyłka A gdzie marża na alko na zator????? :decayed:
Pucek Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 no jak tyle atrakcji razem z tymi pełzakami to może i moją zabiore jak znajde czas bo na pewno chciała by to zobaczyć właśnie - niech jedzie - my Ci ją w niedziele odstawimy do domu [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 13:57_________________________________________________w środę będę miał ramki klubowe od Jarko - jak ktoś chętny to piszcie na PW - 14zł kpl. zamówiłem 6kpl. po 12zł + 12zł przesyłka A gdzie marża na alko na zator????? :decayed: znów chcesz wymiotować? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi