gregory Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 wszystkim Pucek masz jeszcze ten imbus 14 o którym wczoraj gadaliśmy ? za c**ja nie mogę nigdzie znaleźć w Obi max to 12 mam, ale jutro wymieniam gumę na przegubie w ADRku ojca, więc jak mi się nie rozleci to Ci go przytargam do zatoru no właśnie też muszę gumę wymienić, to przy okazji w Zatorze podpytam Ciebie ale nie wiem czy do zatory mi nie jebnie przegub bo podobno lubią dupnąć jak walnie osłona (choć u mnie lekko wypluwa na razie smar) pozostaje mi się pomodlić najwyzej cie wezme na hol :gwizdanie: z walniętym przegubem trochę ciężko się holuje :gwizdanie: Krolu, z walniętym w sensie, że już terkoczącym czyli nadającym się w najbliższym czasie do wymiany. A nie z walniętym czyli rozpadniętym na dwie części. Bez przesady tak szybko się to nie rozleci całkiem. [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 20:47_________________________________________________ Co tak sycycie na siebie?
Guregoru Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Co tak sycycie na siebie? A takie tam początki
krolu Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Krolu, z walniętym w sensie, że już terkoczącym czyli nadającym się w najbliższym czasie do wymiany. A nie z walniętym czyli rozpadniętym na dwie części. Bez przesady tak szybko się to nie rozleci całkiem. walnięty to walnięty - czyli tak druga opcja
diman Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 wczoraj juz mi sie nie chcialo pozno bylo jak wrocilem do domu no wiadomo i jeszcze gary do umycia :gwizdanie:
czester Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Eee bo nas Katowice zaraz przegonia Ja tez spadam spac
Guregoru Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 No jak dalej będzie tu taki ruch to na pewno nas przegonią Też spadam do wyra Do jutra
czester Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 No jak dalej będzie tu taki ruch to na pewno nas przegonią Też spadam do wyra Do jutra O jeszcze nie wszyscy spia
Mario22 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Siema z Rana... :hi: Za 24h będziemy się pakowac... :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2010, 08:46_________________________________________________ Siema z Rana... :hi: Za 24h będziemy się pakowac... :gwizdanie: Nie wiem jak ty ale ja o 6:43 nie mam zamiaru się pakować
miron78 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2010 INFO W każdym domku znajdują się: czajnik, lodówka, telewizor, sztućce, szklanki, tależe i jakieś tam garnki ( gdyby dziewczyny chciały robić jakis obiadek dla panów ) UWAGA !!! Potrzebny sprzęt grający !!! kto może zabrać ? info na tel. 608039891 lub PW Ten zadaszony grill który jest do naszej dyspozycji jest z oświetleniem i jest tam możliwość podłączenia sprzętu grającego - więc jeżeli ktoś ma i może zabrać to było by super - fajnie jak będzie coś przygrywać
Miszka82 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Pucek zaktualizuj swój profil o LPG
czester Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Pucek nie mow, ze zagazowales swoje APU
miron78 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2010 Pucek nie mow, ze zagazowales swoje APU [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2010, 13:02_________________________________________________ludzie się zmieniają
Mario22 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Ciekawe kiedy guru zalozy gaz Niech zakładają... przynajmniej zaczną jeździc tymi autami... :polew:
Rekomendowane odpowiedzi