Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: zgadnijcie kogo dziś spotkałem w czekoladzie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

nie wierze :gwizdanie:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: z rana
Opublikowano

:hi:

:hi: zgadnijcie kogo dziś spotkałem w czekoladzie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

:decayed:

Ps. Fajnie że wpadłeś ( nawet na 5 min. )

z Qrim troche dłużej posiedzieliśmy :)

nie wierze :gwizdanie:

:angry:.................no co - że dziadek to w środku tygodnia nie może :decayed:

To był spontan - nieplanowany - leciałem z SK z kumplami i weszliśmy na "niby" 15 min. :)

Opublikowano

a Ty już się tak nie rozpisuj :decayed:

Opublikowano

Już więcej nie będę :gwizdanie: obiecuję :decayed:

Opublikowano

moderatorów mamy aż 3 a żaden już teraz nie potrzeby bo tu nie ma nad czym czuwać - nic się nie dzieje :)

Opublikowano

To można dać wszystkim kropki za to że nikt tu nic nie pisze :przebiegly:

Opublikowano

:mysli:

:decayed:

Opublikowano

Hyhy zastanów się dobrze :naughty::kox:[br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 09:30_________________________________________________Może zróbmy listę w pierwszym poście kto kwalifikuje się na kropka :decayed:

Opublikowano

:hi: Szanowne Zgromadzenie.

Szukam kogoś kto mogłby sprawdzić na żywo taką ofertę: http://otomoto.pl/audi-a2-skora-szklany-dach-bose-alu-18-C13574090.html

PADEREWSKIEGO 124 ZAWIERCIE Oczywiście nie za darmo, myślę, że miły sześciopaczek będzie w sam raz ;)

Jeśli jeszcze dobra dusza mogła zrobić bardziej szczegółowe foty niż są w ofercie byłoby super.

ps. możecie polecic jakiś zaufany zakład do sprawdzenia auta przed zakupem ? Oczywiście w Zawierciu. :rolleyes:

Opublikowano

:hi: Szanowne Zgromadzenie.

Szukam kogoś kto mogłby sprawdzić na żywo taką ofertę: http://otomoto.pl/audi-a2-skora-szklany-dach-bose-alu-18-C13574090.html

PADEREWSKIEGO 124 ZAWIERCIE Oczywiście nie za darmo, myślę, że miły sześciopaczek będzie w sam raz ;)

Jeśli jeszcze dobra dusza mogła zrobić bardziej szczegółowe foty niż są w ofercie byłoby super.

ps. możecie polecic jakiś zaufany zakład do sprawdzenia auta przed zakupem ? Oczywiście w Zawierciu. :rolleyes:

to Ci powiem, że z Gliwic do Zawiercia jest jakieś 80 km :gwizdanie:

Opublikowano

:embarrassed: No tak, teraz dokładnie przeczytałem ze, topik dotyczy tylko Gliwic... :embarrassed: ups... Krakowskie przyzwyczajenia z jednym spotem :decayed:

Opublikowano

:hi:

właśnie dobrze, że mi przypomniałeś

:hi: :hi: :hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi: :hi: :hi::hi: :hi: :hi:

:hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi:

:hi::hi: :hi: :hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi: :hi: :hi:

:hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi:

:hi::hi::hi::hi::hi::hi: :hi: :hi::hi::hi::hi:

:hi: :hi: :hi::hi: :hi: :hi::hi::hi: :hi: :hi: :hi: :hi::hi: :hi: :hi::hi: :hi: :hi:[br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 09:55_________________________________________________heh nie wyszło mi a chciałem Wam umilić dzień [br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 09:56_________________________________________________

:embarrassed: No tak, teraz dokładnie przeczytałem ze, topik dotyczy tylko Gliwic... :embarrassed: ups... Krakowskie przyzwyczajenia z jednym spotem :decayed:

myślę, że najbliżej będą mieli chłopcy z Częstochowy :gwizdanie:

Opublikowano

Miszka co to miało być :decayed::polew:

Diego - osobiście Ci furki nie sprawdzę ale wygląda na bardzo fajną i wypaśną sztuke :wink4:

no i w miarę zadbana - przynajmniej na foto

Opublikowano

Miszka co to miało być :decayed::polew:

Diego - osobiście Ci furki nie sprawdzę ale wygląda na bardzo fajną i wypaśną sztuke :wink4:

no i w miarę zadbana - przynajmniej na foto

:mysli: martwa natura :polew: :polew:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

:polew:

:decayed: :decayed: Tak czy inaczej dzięki. Ide na częstochowskie :kox::polew: albo ogólne forum :rolleyes: :gwizdanie:

Opublikowano

ja własnie byłem na SC :)