Pucek Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 zgadnijcie kogo dziś spotkałem w czekoladzie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nie wierze :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2010 zgadnijcie kogo dziś spotkałem w czekoladzie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ps. Fajnie że wpadłeś ( nawet na 5 min. ) z Qrim troche dłużej posiedzieliśmy zgadnijcie kogo dziś spotkałem w czekoladzie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nie wierze :gwizdanie: .................no co - że dziadek to w środku tygodnia nie może To był spontan - nieplanowany - leciałem z SK z kumplami i weszliśmy na "niby" 15 min.
miron78 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2010 a Ty już się tak nie rozpisuj
Guregoru Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Już więcej nie będę :gwizdanie: obiecuję
miron78 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2010 moderatorów mamy aż 3 a żaden już teraz nie potrzeby bo tu nie ma nad czym czuwać - nic się nie dzieje
Guregoru Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 To można dać wszystkim kropki za to że nikt tu nic nie pisze
Guregoru Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Hyhy zastanów się dobrze [br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 09:30_________________________________________________Może zróbmy listę w pierwszym poście kto kwalifikuje się na kropka
Diego Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Szanowne Zgromadzenie. Szukam kogoś kto mogłby sprawdzić na żywo taką ofertę: http://otomoto.pl/audi-a2-skora-szklany-dach-bose-alu-18-C13574090.html PADEREWSKIEGO 124 ZAWIERCIE Oczywiście nie za darmo, myślę, że miły sześciopaczek będzie w sam raz Jeśli jeszcze dobra dusza mogła zrobić bardziej szczegółowe foty niż są w ofercie byłoby super. ps. możecie polecic jakiś zaufany zakład do sprawdzenia auta przed zakupem ? Oczywiście w Zawierciu.
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Szanowne Zgromadzenie. Szukam kogoś kto mogłby sprawdzić na żywo taką ofertę: http://otomoto.pl/audi-a2-skora-szklany-dach-bose-alu-18-C13574090.html PADEREWSKIEGO 124 ZAWIERCIE Oczywiście nie za darmo, myślę, że miły sześciopaczek będzie w sam raz Jeśli jeszcze dobra dusza mogła zrobić bardziej szczegółowe foty niż są w ofercie byłoby super. ps. możecie polecic jakiś zaufany zakład do sprawdzenia auta przed zakupem ? Oczywiście w Zawierciu. to Ci powiem, że z Gliwic do Zawiercia jest jakieś 80 km :gwizdanie:
Diego Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 to Ci powiem, że z Gliwic do Zawiercia jest jakieś 80 km :gwizdanie: No tak, teraz dokładnie przeczytałem ze, topik dotyczy tylko Gliwic... ups... Krakowskie przyzwyczajenia z jednym spotem
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 właśnie dobrze, że mi przypomniałeś :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: [br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 09:55_________________________________________________heh nie wyszło mi a chciałem Wam umilić dzień [br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 09:56_________________________________________________ to Ci powiem, że z Gliwic do Zawiercia jest jakieś 80 km :gwizdanie: No tak, teraz dokładnie przeczytałem ze, topik dotyczy tylko Gliwic... ups... Krakowskie przyzwyczajenia z jednym spotem myślę, że najbliżej będą mieli chłopcy z Częstochowy :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Miszka co to miało być Diego - osobiście Ci furki nie sprawdzę ale wygląda na bardzo fajną i wypaśną sztuke no i w miarę zadbana - przynajmniej na foto
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Miszka co to miało być Diego - osobiście Ci furki nie sprawdzę ale wygląda na bardzo fajną i wypaśną sztuke no i w miarę zadbana - przynajmniej na foto martwa natura :polew:
Diego Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 :decayed: Tak czy inaczej dzięki. Ide na częstochowskie albo ogólne forum :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi