Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 ja własnie byłem na SC a ja będę jutro...garniak, koszula i krawat już odebrane z czyszczenia
Guregoru Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Do pracy byscie sie wzieli a nie pitolili na forum
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Do pracy byscie sie wzieli a nie pitolili na forum dobra to idę na rower
krolu Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 zgadnijcie kogo dziś spotkałem w czekoladzie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nie wierze :gwizdanie:do ja tez nie wierzyłem, dlatego pierwsze co jak załączyłem komórkę i odczytałem smsa to mówię do d. śmigamy do czekolady :kox: podjeżdżamy a tam lansiarskie b7 :polew: :polew:[br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 16:29_________________________________________________ Ps. Fajnie że wpadłeś ( nawet na 5 min. ) z Qrim troche dłużej posiedzieliśmy Qri jest tam co tydzień a ja o 5 śmigałem do pracy dlatego tak krótko...
diman Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 zgadnijcie kogo dziś spotkałem w czekoladzie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nie wierze :gwizdanie:do ja tez nie wierzyłem, dlatego pierwsze co jak załączyłem komórkę i odczytałem smsa to mówię do d. śmigamy do czekolady :kox: podjeżdżamy a tam lansiarskie b7 :polew: :polew:[br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 16:29_________________________________________________ Ps. Fajnie że wpadłeś ( nawet na 5 min. ) z Qrim troche dłużej posiedzieliśmy Qri jest tam co tydzień a ja o 5 śmigałem do pracy dlatego tak krótko... i nie mogles trampek poslac jakiegos sms'a ze tam wpadacie
krolu Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 zgadnijcie kogo dziś spotkałem w czekoladzie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nie wierze :gwizdanie:do ja tez nie wierzyłem, dlatego pierwsze co jak załączyłem komórkę i odczytałem smsa to mówię do d. śmigamy do czekolady :kox: podjeżdżamy a tam lansiarskie b7 :polew: :polew:[br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 16:29_________________________________________________ Ps. Fajnie że wpadłeś ( nawet na 5 min. ) z Qrim troche dłużej posiedzieliśmy Qri jest tam co tydzień a ja o 5 śmigałem do pracy dlatego tak krótko... i nie mogles trampek poslac jakiegos sms'a ze tam wpadacie przecież to jest oczywiste, ze nie mogłem - moja kobieta mi nie pozwala - w końcu jestem trampek :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 zgadnijcie kogo dziś spotkałem w czekoladzie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nie wierze :gwizdanie:do ja tez nie wierzyłem, dlatego pierwsze co jak załączyłem komórkę i odczytałem smsa to mówię do d. śmigamy do czekolady :kox: podjeżdżamy a tam lansiarskie b7 :polew: :polew:[br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 16:29_________________________________________________ Ps. Fajnie że wpadłeś ( nawet na 5 min. ) z Qrim troche dłużej posiedzieliśmy Qri jest tam co tydzień a ja o 5 śmigałem do pracy dlatego tak krótko... i nie mogles trampek poslac jakiegos sms'a ze tam wpadacie przecież to jest oczywiste, ze nie mogłem - moja kobieta mi nie pozwala - w końcu jestem trampek :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a jasne to spoko
krolu Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 a jasne to spoko a na serio to tak ja pisał miron - byłem tam na 5 minut... bo ja wstaje o 5 a D. o 7. a jechaliśmy prosto z kina więc byliśmy tam po 23... w sumie tylko się przywitać... nawet nie miałem opcji zosatć dłużej bo nie byłem swoim autem
diman Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 a jasne to spoko a na serio to tak ja pisał miron - byłem tam na 5 minut... bo ja wstaje o 5 a D. o 7. a jechaliśmy prosto z kina więc byliśmy tam po 23... w sumie tylko się przywitać... nawet nie miałem opcji zosatć dłużej bo nie byłem swoim autem dobra dobra sie nie tłumasz dales ciala i tyle nie boj sie nie zabierzemy ci tej twojej kobitki mamy swoje wiec luz
krolu Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 a jasne to spoko a na serio to tak ja pisał miron - byłem tam na 5 minut... bo ja wstaje o 5 a D. o 7. a jechaliśmy prosto z kina więc byliśmy tam po 23... w sumie tylko się przywitać... nawet nie miałem opcji zosatć dłużej bo nie byłem swoim autem dobra dobra sie nie tłumasz dales ciala i tyle nie boj sie nie zabierzemy ci tej twojej kobitki mamy swoje wiec luz o to się akurat nie boje :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2010 diman - dam znać jak znowu się jakiś spontan się będzie kroił
krolu Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 diman - dam znać jak znowu się jakiś spontan się będzie kroił za tydzień ja idę z d. do czeko
diman Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 diman - dam znać jak znowu się jakiś spontan się będzie kroił spoko dzieka [br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 20:02_________________________________________________ diman - dam znać jak znowu się jakiś spontan się będzie kroił za tydzień ja idę z d. do czeko moze sie tez przejde jak bede mial sily i mozliwosci ale ja niestety sam bede bo kasia pracuje :gwizdanie:
krolu Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 diman - dam znać jak znowu się jakiś spontan się będzie kroił spoko dzieka [br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 20:02_________________________________________________ diman - dam znać jak znowu się jakiś spontan się będzie kroił za tydzień ja idę z d. do czeko moze sie tez przejde jak bede mial sily i mozliwosci ale ja niestety sam bede bo kasia pracuje :gwizdanie: ale to będzie taki lajcik - wpierw kino potem czeko max do 12-1
diman Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 diman - dam znać jak znowu się jakiś spontan się będzie kroił spoko dzieka [br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 20:02_________________________________________________ diman - dam znać jak znowu się jakiś spontan się będzie kroił za tydzień ja idę z d. do czeko moze sie tez przejde jak bede mial sily i mozliwosci ale ja niestety sam bede bo kasia pracuje :gwizdanie: ale to będzie taki lajcik - wpierw kino potem czeko max do 12-1 kino
krolu Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 diman - dam znać jak znowu się jakiś spontan się będzie kroił spoko dzieka [br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 20:02_________________________________________________ diman - dam znać jak znowu się jakiś spontan się będzie kroił za tydzień ja idę z d. do czeko moze sie tez przejde jak bede mial sily i mozliwosci ale ja niestety sam bede bo kasia pracuje :gwizdanie: ale to będzie taki lajcik - wpierw kino potem czeko max do 12-1 kino ty jesteś fajka - wczorajszy film był mega polecam wszystkim... za tydzień idziemy na to 2 raz :slina:
diman Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 diman - dam znać jak znowu się jakiś spontan się będzie kroił spoko dzieka [br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 20:02_________________________________________________ diman - dam znać jak znowu się jakiś spontan się będzie kroił za tydzień ja idę z d. do czeko moze sie tez przejde jak bede mial sily i mozliwosci ale ja niestety sam bede bo kasia pracuje :gwizdanie: ale to będzie taki lajcik - wpierw kino potem czeko max do 12-1 kino ty jesteś fajka - wczorajszy film był mega polecam wszystkim... za tydzień idziemy na to 2 raz :slina: co za film
Rekomendowane odpowiedzi