diman Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 widzę że kasztelany nieźle dają czadu wymiatają ... nie mam do was pytań Hehe Pucek trzeba sie wyluzowac.... a Ty pewnie byś chciał być tym zimnym kasztelankiem przy ustach Adrenalinki... :polew: zboczek
Pucek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Basia, no chyba żartujesz zabiorę 1 browar :> a kupię 3 mi to wystarczy
Adrenalina Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 widzę że kasztelany nieźle dają czadu wymiatają ... nie mam do was pytań Hehe Pucek trzeba sie wyluzowac.... a Ty pewnie byś chciał być tym zimnym kasztelankiem przy ustach Adrenalinki... :polew: siur, ale wstydliwy chłopak jest więc się nie przyzna [br]Dopisany: 21 Sierpień 2010, 00:19_________________________________________________ Basia, no chyba żartujesz zabiorę 1 browar :> a kupię 3 mi to wystarczy tylko zebyś potem nie łaził i nie żebrał
diman Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 widzę że kasztelany nieźle dają czadu wymiatają ... nie mam do was pytań Hehe Pucek trzeba sie wyluzowac.... a Ty pewnie byś chciał być tym zimnym kasztelankiem przy ustach Adrenalinki... :polew: siur, ale wstydliwy chłopak jest więc się nie przyzna :polew:
Mario22 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 widzę że kasztelany nieźle dają czadu wymiatają ... nie mam do was pytań Hehe Pucek trzeba sie wyluzowac.... a Ty pewnie byś chciał być tym zimnym kasztelankiem przy ustach Adrenalinki... :polew: siur, ale wstydliwy chłopak jest więc się nie przyzna :polew:
Pucek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 no co, jestem skromny i wstydliwy co zrobić
diman Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 no co, jestem skromny i wstydliwy co zrobić jasne :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 no co, jestem skromny i wstydliwy co zrobić jasne :gwizdanie: a co, może nie
Mario22 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 no co, jestem skromny i wstydliwy co zrobić jasne :gwizdanie: Jeszcze zaraz napisze że jest prawiczkiem.... :polew:
Pucek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 no co, jestem skromny i wstydliwy co zrobić jasne :gwizdanie: Jeszcze zaraz napisze że jest prawiczkiem.... :polew: prawie
Adrenalina Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 no co, jestem skromny i wstydliwy co zrobić jasne :gwizdanie: Jeszcze zaraz napisze że jest prawiczkiem.... :polew: a Ty skąd wiesz ?
Mario22 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 no co, jestem skromny i wstydliwy co zrobić jasne :gwizdanie: Jeszcze zaraz napisze że jest prawiczkiem.... :polew: a Ty skąd wiesz ? Bo mi mówił że czeka do slubu z tym... :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 no co, jestem skromny i wstydliwy co zrobić jasne :gwizdanie: Jeszcze zaraz napisze że jest prawiczkiem.... :polew: a Ty skąd wiesz ? Bo mi mówił że czeka do slubu z tym... :gwizdanie: do czyjego ? :polew:
diman Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 dobra to ja uciekam spac bo jutro na fuche cza smigac do jutra
Pucek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 idę spać bo rano trzeba wstawać i wyruszać w podróż
Mario22 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 no co, jestem skromny i wstydliwy co zrobić jasne :gwizdanie: Jeszcze zaraz napisze że jest prawiczkiem.... :polew: a Ty skąd wiesz ? Bo mi mówił że czeka do slubu z tym... :gwizdanie: do czyjego ? :polew: Teeee Baska a cos Ty taka pewna że nasz Elpegieusz już nie ma Simlocka co????? :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew:
Adrenalina Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 dobra to ja uciekam spac bo jutro na fuche cza smigac do jutra pzdr
Pucek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Mario, a ile ty wypiłeś że tak pier**lisz mykam
Adrenalina Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 idę spać bo rano trzeba wstawać i wyruszać w podróż do zoba jutro na spocie
Rekomendowane odpowiedzi