diman Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 witam wkoncu sie uruchomilo a po wymianie tego serwera mialo byc tak cudownie :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 z tym serwerem to ściema była - kasa na imprezy zarządu była potrzebna
diman Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 z tym serwerem to ściema była - kasa na imprezy zarządu była potrzebna to dlatego w sobote robiliscie impreze
miron78 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 z tym serwerem to ściema była - kasa na imprezy zarządu była potrzebna to dlatego w sobote robiliscie impreze to był taki wstęp do zlotu
diman Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 z tym serwerem to ściema była - kasa na imprezy zarządu była potrzebna to dlatego w sobote robiliscie impreze to był taki wstęp do zlotu a to spoko moze jak sie nawalicie na zlocie to i mi cos zostanie
miron78 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 mega pogoda jak na wyjazd nad morze Ja ruszam jutro o 6.00 więc na forum będę dopiero gdzieś w poniedziałek
diman Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 mega pogoda jak na wyjazd nad morze Ja ruszam jutro o 6.00 więc na forum będę dopiero gdzieś w poniedziałek uff bo juz myslalem ze sie zasiedzisz
A-rek Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Arek mogłeś w sumie wpaść, ale pewnie byś czasu nie znalazł no w sumie zona byla na nocce, a ja po spocie pojechalem do domu :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 widziałem Twoją fure w niedziele przed kościołem na osiedlu
diman Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 widziałem Twoją fure w niedziele przed kościołem na osiedlu no co sie tak dziwisz modlil sie
miron78 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 albo pił piwo na odpuście [br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 11:13_________________________________________________Diman - krótkich spodenek chyba nie trzeba brać na zlot co [br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 11:13_________________________________________________Tramwaj. Wsiada koleś koleś z miną srającego kotka. Siada i co chwila rzuca ni sobie ni muzom: - ŁOO KUURWA!! Pasażerowie wraz z motorniczym zdziwieni jego zachowaniem. - ŁOO KUURWA!! ... ŁOO KUURWA!! Pasażerowie wraz z motorniczym zdziwieni i powoli zirytowani jego zachowaniem. - ŁOO KUURWA!! ... ŁOO KUURWA!! Pasażerowie wraz z motorniczym porządnie zirytowani jego zachowaniem. - ŁOO KUURWA!! ... ŁOO KUURWA!! Pasażerowie wraz z motorniczym już porządnie wkurwieni jego zachowaniem. - ŁOO KUURWA!! ... ŁOO KUURWA!! Motorniczy nie wytrzymuje. Zatrzymuje tramwaj, podchodzi do typa i pyta: - Panie! Co pan tak krzyczysz?! Chcesz pan wysiąść?! Facet zbliża się ospale do motorniczego i zaczyna mu coś mówić na ucho. Jak skończył, motorniczy momentalnie krzyczy: - ŁOO KUURWA!! Pasażerowie ciskają w motorniczego gromami z oczu, a ten po chwili, trochę zmieszany ogłasza: - Proszę państwa. Ten pan mi właśnie powiedział, że jego żona urodziła bliźniaków. Pasażerowie trochę skonsternowani. Pojawiają się nieśmiałe gratulacje z końca wagonu. Motorniczy kończy: - I nazwała ich Lech i Jarosław. Pasażerowie chórem: - ŁOO KUURWA!!
diman Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 albo pił piwo na odpuście [br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 11:13_________________________________________________Diman - krótkich spodenek chyba nie trzeba brać na zlot co [br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 11:13_________________________________________________Tramwaj. Wsiada koleś koleś z miną srającego kotka. Siada i co chwila rzuca ni sobie ni muzom: - ŁOO KUURWA!! Pasażerowie wraz z motorniczym zdziwieni jego zachowaniem. - ŁOO KUURWA!! ... ŁOO KUURWA!! Pasażerowie wraz z motorniczym zdziwieni i powoli zirytowani jego zachowaniem. - ŁOO KUURWA!! ... ŁOO KUURWA!! Pasażerowie wraz z motorniczym porządnie zirytowani jego zachowaniem. - ŁOO KUURWA!! ... ŁOO KUURWA!! Pasażerowie wraz z motorniczym już porządnie wkurwieni jego zachowaniem. - ŁOO KUURWA!! ... ŁOO KUURWA!! Motorniczy nie wytrzymuje. Zatrzymuje tramwaj, podchodzi do typa i pyta: - Panie! Co pan tak krzyczysz?! Chcesz pan wysiąść?! Facet zbliża się ospale do motorniczego i zaczyna mu coś mówić na ucho. Jak skończył, motorniczy momentalnie krzyczy: - ŁOO KUURWA!! Pasażerowie ciskają w motorniczego gromami z oczu, a ten po chwili, trochę zmieszany ogłasza: - Proszę państwa. Ten pan mi właśnie powiedział, że jego żona urodziła bliźniaków. Pasażerowie trochę skonsternowani. Pojawiają się nieśmiałe gratulacje z końca wagonu. Motorniczy kończy: - I nazwała ich Lech i Jarosław. Pasażerowie chórem: - ŁOO KUURWA!! no chyba nie ma po co ale sie zaopatrze jak cos bo spiewaja ptaszki ze ma byc cieply weekend
dawcav6 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 widziałem Twoją fure w niedziele przed kościołem na osiedlu no co sie tak dziwisz modlil sie na odpuście byłem i tak mnie po blokowali że podwoziem po krawężnikach haratałem żeby wydostać sie stamtąd ale dałem rade
Archaon Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 jedziemy do katosow mimo takiej pogody?
Mario22 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 jedziemy do katosow mimo takiej pogody? Ja ide na nocke więc odpadam...
krolu Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 siema spraqdzam nowa zobawke z ery;D na jakies nie zabwezpieczonej sieci wifi:D
diman Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 jedziemy do katosow mimo takiej pogody? jasne ze jedziemy oni maja parking podziemny w razie niepogody [br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 14:17_________________________________________________ siema spraqdzam nowa zobawke z ery;D na jakies nie zabwezpieczonej sieci wifi:D ty sie lepiej do celnego przejedz a nie sciemniaj w robocie
Rekomendowane odpowiedzi