Bulik Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 z rana doooobry w ten piękny dzien :gwizdanie:
moskal Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 Ty na następnym zlocie nie pij tylko żonki pilnuj. Wypiłeś za dużo, niechcący wygadałeś w jakim pokoju jestem i do samej 4.30 w sobotę wyjść nie mogła.Tłumaczyłem jej że nie, że nic z tego, że my kumplami jesteśmy a ona swoje i tyle. Już tyle dni po zlocie a ona mnie sms-ami zawala że już do zimowego nie może się doczekać - tylko jeszcze nie wiem czy pojedzie sama czy z Tobą :polew: :polew: :polew: Ty ja chyba pomyliłeś z tą ciemna kelnerką , bo 4:30 w sobote to ja ją akurat pukałem przed wyjściem na obchód po domkach :naughty: :naughty: a na nastepny zlot nie jedzie , powiedziała ze ma mnie dosyć :polew: BTW taki był zamiar zeby raz zabrać i zrobić wszystko zeby nie chciała więcej jechać :kox: :kox: A tak wogóle to nie żonka A co do zimowego to teraz połowa kozaczy bo blisko - a jak troche dalej trzeba jechać to większość głowa w piasek - minczaki :> ja w każdą strone mam prawie pińcet i nie narzekam
A-rek Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 z rana doooobry w ten piękny dzien :gwizdanie: no jak sie patrzy na twoj avatar..... :gwizdanie: ps: wybiera sie ktos dzisiaj na rajd Wisly :?:
A-rek Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 bedzie ktos na arena motoshow ? dzisiaj na Arenie w Gliwicach :?: jest jakis plakat :?:
Bulik Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 bedzie ktos na arena motoshow ? dzisiaj na Arenie w Gliwicach :?: jest jakis plakat :?: :cwaniak1:
A-rek Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 juz znalazlem :> W dniu 11.09.2010r. na terenie CH Arena w Gliwicach w godz. 13.00-19.00 odbędzie się impreza motoryzacyjna "Arena MotoShow 2010". Organizatorzy: AntyRadio, CH Arena, WRM MC Poland. O godz. 15.00 na parkingu przy stacji Shell na ul. Toszeckiej w Gliwicach organizujemy zbiórkę motocyklistów w celu wspólnego przejazdu do CH Arena gdzie odbędzie się wystawa Naszych motocykli. Oczywiście jeżeli ktoś ma ochotę bawić się z nami już od początku to zapraszamy na 13.00 do CH Arena Kto był w zeszłym roku chyba nie żałował. Ostatnio atrakcji było sporo - a w tym roku ma być jeszcze więcej m.in. wystąpi trzech stunterów - w tym jedna dziewczyna która zatańczy z motocyklem Szczegółowy program imprezy będzie do wglądu wkrótce na Naszej Stronie Po zakończeniu "Arena MotoShow 2010" około godz. 18.00 - wspólny przejazd przez Gliwice do siedziby naszego klubu gdzie odbędzie się: WRM MC Party 2010 Zagra zespół: 1. "VERMONES" z Częstochowy 2. Pracujemy jeszcze nad NIESPODZIANKĄ WIECZORU - info wkrótce Piwko i żarełko na miejscu. WSTĘP WOLNY. Istniej możliwość rozbicia namiotów lub noclegu w pomieszczeniu zadaszonym Oczywiscie pogoda jest zamówiona ale gdyby szamani jednak zawiedli to imprezę z pleneru przeniosimy na starą halę gdzie ząb czasu stworzył odpowiedni klimat W imieniu klubu WRM MC Poland Serdecznie Zapraszam
Bulik Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 to jest to [br]Dopisany: 11 Wrzesień 2010, 09:39_________________________________________________Most Amazing Penalty Kick in the world !
SebaMC Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 http://picasaweb.google.com/100998428604636548236/SummerCarsParty4092010?authkey=Gv1sRgCNqrkoPthuq_Kg&feat=directlink Album fotek z Summer Cars Party... dla tych zacofanych bedących w tym czasie na salonach ogólnopolskich... Ten meś JBL był w Operacji Tuning
Mario22 Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 bedzie ktos na arena motoshow ? Ja raczej odpadam...
Miszka82 Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 patologiczna pogoda jak na taką imprezę
Mario22 Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 patologiczna pogoda jak na taką imprezę Dokładnie... pogoda lipna... więc co innego pozostaje jak nie... "sex, dragi i rap"... :polew:
Miszka82 Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 patologiczna pogoda jak na taką imprezę Dokładnie... pogoda lipna... więc co innego pozostaje jak nie... "sex, dragi i rap"... :polew: peja - seks dragi rap
Mario22 Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 patologiczna pogoda jak na taką imprezę Dokładnie... pogoda lipna... więc co innego pozostaje jak nie... "sex, dragi i rap"... :polew: peja - seks dragi rap :good:
Pucek Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 ale za***ista pogoda chyba dzisiaj podziałam w garażu, bo nie widzę żadnej dobrej perspektywy na wieczór [br]Dopisany: 11 Wrzesień 2010, 12:27_________________________________________________
Rekomendowane odpowiedzi