Mario22 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 daj znać jak będzie wchodził pudzian, to pójdę do starych na tv OK Już wiem jak moja dziś znokautuje... zapne jej duszenie w 69.. :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 daj znać jak będzie wchodził pudzian, to pójdę do starych na tv OK Już wiem jak moja dziś znokautuje... zapne jej duszenie w 69.. :polew: :polew: :polew: :polew: :laghing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Teraz będzie Saleta Vs Najman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 no to go dojechal jak najmana w pierwszej walce masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 i po walce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 witam w niedzielny poranek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 fakt Mario, jest tak jak mówiliśmy, Bulik to pantofel Tak jest pantofel i miekka pytka... :polew: a teraz pewnie zamiast gali KSW ogląda mam talent... :polew: nie mam talent ,a powtórke M jak miłośc złamasy[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2010, 10:10_________________________________________________ z ranca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Siema Koksiki i Pantofle.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 pijusy podrzuccie mi link do filmu z zatoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bish - kopt Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 siema buliki i inne gady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 I co mówiłem przed walka że Butterbean w partzerze jest bezbronny jak baranek to ktoś mnie kontrował że nie i wogóle...a kto mial racje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bish - kopt Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 I co mówiłem przed walka że Butterbean w partzerze jest bezbronny jak baranek to ktoś mnie kontrował że nie i wogóle...a kto mial racje.... ciekawe kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 dajcie film bo nie moge znaleść :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 I co mówiłem przed walka że Butterbean w partzerze jest bezbronny jak baranek to ktoś mnie kontrował że nie i wogóle...a kto mial racje.... ciekawe kto? Jakiś amator... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 I co mówiłem przed walka że Butterbean w partzerze jest bezbronny jak baranek to ktoś mnie kontrował że nie i wogóle...a kto mial racje.... ciekawe kto? Jakiś amator... :polew: dobrze że to nie ja od razu było wiadomo że jak ta kupa tłuszczu polegnie to nie wstanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bish - kopt Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 I co mówiłem przed walka że Butterbean w partzerze jest bezbronny jak baranek to ktoś mnie kontrował że nie i wogóle...a kto mial racje.... ciekawe kto? Jakiś amator... :polew: :baseball: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 I co mówiłem przed walka że Butterbean w partzerze jest bezbronny jak baranek to ktoś mnie kontrował że nie i wogóle...a kto mial racje.... ciekawe kto? Jakiś amator... :polew: dobrze że to nie ja od razu było wiadomo że jak ta kupa tłuszczu polegnie to nie wstanie Dokładnie tak... Czekamy na następną walke Pudziana oby tym razem z kimś naprawde godnym MMA... marze o walce Pudziana i Wand-a.... [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2010, 19:50_________________________________________________ I co mówiłem przed walka że Butterbean w partzerze jest bezbronny jak baranek to ktoś mnie kontrował że nie i wogóle...a kto mial racje.... ciekawe kto? Jakiś amator... :polew: :baseball: Bish... uwazaj do kogo z tym kijem... na spotach mało bywasz to nie wiesz że mam ksywe Hardcore Fighter... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 I co mówiłem przed walka że Butterbean w partzerze jest bezbronny jak baranek to ktoś mnie kontrował że nie i wogóle...a kto mial racje.... ciekawe kto? Jakiś amator... :polew: dobrze że to nie ja od razu było wiadomo że jak ta kupa tłuszczu polegnie to nie wstanie Dokładnie tak... Czekamy na następną walke Pudziana oby tym razem z kimś naprawde godnym MMA... marze o walce Pudziana i Wand-a.... ja się na tym nie znam więc nie napiszę o jakiej walce marzę ale niech dostanie jakiegoś równego sobie przeciwnika, to popatrzymy jak znowu dostaje baty, chociaż... no nie wiem, fajnie popatrzeć jak się napierdalają :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi