Pucek Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 gniotek :polew: to dejebal nooooo jak śnieg w lipcu ale trzeba mu wybaczyć, jak postawi litra
diman Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 gniotek :polew: to dejebal nooooo jak śnieg w lipcu ale trzeba mu wybaczyć, jak postawi litra e no z litrem to sie wykupi
Pucek Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 gniotek :polew: to dejebal nooooo jak śnieg w lipcu ale trzeba mu wybaczyć, jak postawi litra e no z litrem to sie wykupi też tak myślę
krolu Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 ej właśnie - Miszka mi lecie jeszcze flache, za to b8 :kox:
Pucek Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 i po zlocie i po polerce foty pewnie wyszło za***iście
diman Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 i po zlocie i po polerce pewnie kaszana jak zawsze :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 24 Września 2010 Autor Opublikowano 24 Września 2010 i po zlocie i po polerce pewnie kaszana jak zawsze :gwizdanie: i po zlocie i po polerce foty pewnie wyszło za***iście wg mnie jest mega jutro z rana idę jeszcze nałożyć kolejną warstwę wosku i już wogóle powinno być mega
Pucek Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 ile mu to zajęło? :gwizdanie: wszystkie niedoskonałości znikły?
krolu Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 i po zlocie i po polerce pewnie kaszana jak zawsze :gwizdanie: i po zlocie i po polerce foty pewnie wyszło za***iście wg mnie jest mega jutro z rana idę jeszcze nałożyć kolejną warstwę wosku i już wogóle powinno być mega tylko dobrze, zmyj te białe plamy :gwizdanie: :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 dzieki za spota i zapraszam jutro do Rybnika Miron ladnie sie swiecila ale efekt bedzie jutro w sloncu
miron78 Opublikowano 24 Września 2010 Autor Opublikowano 24 Września 2010 dzieki za spota i zapraszam jutro do Rybnika Miron ladnie sie swiecila ale efekt bedzie jutro w sloncu dokładnie ile mu to zajęło? :gwizdanie: wszystkie niedoskonałości znikły? robota była zrobiona mega szybko (2 osoby robiły to 2 godziny) efekt będę widział jutro w dziennym świetle. Wg mnie powinno być OK - lakier miałem mega zniszczony i wiem że 2 godziny nówki z niego nikt nie zrobi ale biorąc pod uwagę jakie kosmetyki mam w domu to teraz już powinienem sobie dać radę Bartek - jeszcze raz dzięki :notworthy:[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 23:21_________________________________________________Arek - chętnie bym jutro wpadł - ale kurcze cały tydzień od rana do wieczora mnie w domu nie ma to nie mogę jeszcze w sobotę zmikać pamiętaj o znaczku
Mario22 Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 udanego zlotu panienki [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 18:05_________________________________________________http://demotywatory.pl/2107805/Mario :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Ssssiiiijjjjj Czemu Cie zakało na zlocie nie było???? Znowu Kasia zabroniła.... :polew:
czester Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 po spocie Widziałem, jak polerowali ta mirona fure, i musze przyznac, ze efekt marny, rysy jakie byly takie sa, generalnie nie polecam i szkoda kasy...
Kędzior Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 http://demotywatory.pl/2107805/Mario :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :good: :polew: :polew: :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 dobry w weekend i słoneczną sobote z rana
A-rek Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Glinek ale wiesz ze Czester sobie jaja zrobil ta wypowiedzia
Rekomendowane odpowiedzi