Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wszystkiego najlepszego Pucek zycze szczescia w milosci obys znalazl ta wymarzona :wink4: duzo kasiorki oby na mody nigdy nie zabraklo i zdrowia zeby te mody wprowadzic w zycie :drunk::kwiatek::drinks:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

udanego zlotu panienki :cool1:[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 18:05_________________________________________________http://demotywatory.pl/2107805/Mario :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Ssssiiiijjjjj

Czemu Cie zakało na zlocie nie było???? Znowu Kasia zabroniła.... :polew: :polew: :polew:

:beksa::vava::embarrassed:

grypa mnie rozjeb*ła ale jest juz koncówka dzisiaj sie wylęgne z chaty :decayed:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 09:53_________________________________________________

PUCOL

Dużo szczęścia,twardej pały,żeby Ci nie opadł mały.Żeby laski przez dzień cały,bez pamięci go lizały.najlepszego staruchu :drunk::boobs::drinks::kwiatek::drinks::boobs::drunk:

Opublikowano

:hi:

siema paniska

PUCEK WSZYSTKIEGO NAJ 눇!!!!!!!!!!! :beer1: :boobs::banan2::drinks:

MIRON dawaj foty z tej polerki trzeba oblukać jak to wygląda mi to dawno chodzi po głowie bo wiesz jaki mam lakier pikny :wallbash:

Opublikowano

Dzień Dobry :kox:

Dzięki Diman, Bulik i Dawca za życzenia :> mam nadzieje że choć jedno się spełni :naughty:

Opublikowano

no Pucek to ja sie dolaczam zdrowka :drinks: szczescia :banan1: i spelniania nawetych tych najskrytszych :banan3::boobs::sex::sexinbed::tongue4: najlepszego :wink4:

Opublikowano

Pucek wszystkiego naj naj :drunk: :drunk: :drunk:

Opublikowano

naj naj Pucuś :drinks:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 12:02_________________________________________________05.jpg

mario jest ostatnio popularny :polew:

Opublikowano

no dzięki dzięki :decayed:

Opublikowano

[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 12:02_________________________________________________05.jpg

mario jest ostatnio popularny :polew:

stan fotka cos nie bangla
Opublikowano

Stan mi to dalej nie funguje :tongue4:

Opublikowano

:hi: po spocie

Widziałem, jak polerowali ta mirona fure, i musze przyznac, ze efekt marny, rysy jakie byly takie sa, generalnie nie polecam i szkoda kasy...

:decayed:

Jest Efekt mega czerni , albo efekt gladkiego lakieru na lustro bez rys

My odswiezali lakier produkatami Meguiar's a nie polerowali 3M albo jak kto woli G3! ( porazka )

Teraz odpowiedzmy sobie na pytanie czy ktos matuje AUDI B7 2005 Rok papierem 2500 + 3000 traci strukture barana i robi cale auto na lustro po to zeby stracic efekty wloskow na lakierze pod halogenem?? ktore w dzien nie sa widoczne

B6 moze bym sie podolal jeszcze matowac 3000 i robic ale co z tego jak umyjesz gabka na podworku i te wlosy powroca.

W dzien na bank bedzie mega czern.

Koniec ot

Ja tez mam rysy pod swiatlem a efekt co nie ktorzy widzieli na spocie

Glinek zle mnie zrozumiales, oczywiscie byl to zart :wink4: efekt wyszedl na prawde mega, i jak bym mial kiedys polerowac auto to robilbym to u ciebie, bo lepszego fachowca nie znajde, a co do mojego lakieru to masz racje, ze jest mega zniszczony, i chcialbym, zeby przynajmniej w jakims stopniu wygladal tak jak Mirona, ale z ta 80 to chyba troche przegiales :gwizdanie:

Pucek wszystkiego naj :drunk:

Opublikowano

:hi:

Pucek a to marzenie to żona czy żeby APU miało 3 z przodu ? :gwizdanie:

Wszystkiego najlepszego no i jak to pierwsze marzenie to Szczescia, zdrowia, pomarańczy, niech Ci żona nago tańczy :boobs::banan3::rose:

Opublikowano

Siema Pucol...

Ja też składam Ci zyczenia... Najlepszego..

Wszystkie ziomki z Twojej A4 paki

i rodzinka ślą buziaki

a do tego wielka falą

z życzeniami teksty walą:

super życia, spoko zdrowia,

fury, chaty, kasy mrowia,

niech frajerom lata gul,

jesteś Rybnicki Ryl

trendy jazzy cool!

Opublikowano

Czester, Majki, Mario :decayed: DZIĘKI :>

Opublikowano

sto lat stary ciulu :decayed::good:

życze Ci żeby Ci zaczął w końcu stawać i jeszcze raz pieniędzy :decayed: :decayed:

i co tam sobie zażyczysz , poza objechaniem mnie :tongue4:

Opublikowano

wszystkiego naj... apeuszu ;)

3mej się tak jeszcze kolejne 3x 23 ;)

Opublikowano

sto lat stary ciulu :decayed::good:

życze Ci żeby Ci zaczął w końcu stawać i jeszcze raz pieniędzy :decayed: :decayed:

i co tam sobie zażyczysz , poza objechaniem mnie :tongue4:

odezwał się młody hujek :>

wszystkiego naj... apeuszu ;)

3mej się tak jeszcze kolejne 3x 23 ;)

dzięki Katowiczanie :wink4:

Opublikowano

Pucuś życze ci nie kończących się spacerów z wymarzonymi partnerkami w zachodzie słońca przy blasku księżyca, przy szumiącej wodzie, wśród kwiatów i takie tam innych romantycznych paściach :wink4: noi żebyś się w końcu rozdziewiczył bo w twoim wieku już troche kapa jeszcze nie dupić yy tzn w twoim wypadku kochać się :decayed: :decayed:

hehe także najlepszego bracie górniku :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Pucuś życze ci nie kończących się spacerów z wymarzonymi partnerkami w zachodzie słońca przy blasku księżyca, przy szumiącej wodzie, wśród kwiatów i takie tam innych romantycznych paściach :wink4: noi żebyś się w końcu rozdziewiczył bo w twoim wieku już troche kapa jeszcze nie dupić yy tzn w twoim wypadku kochać się :decayed: :decayed:

hehe także najlepszego bracie górniku :decayed: :decayed: :decayed:

:disgust:

:decayed:

thx :good:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.