dawcav6 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 widze że wszyscy macie zacne plany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Siemanko Glinek dzis widziany na wiśniowych felach... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 osz kur.. opuscilem pare dni i dobrze ze nadrobilem spam Miron i jak i jak? byles moze gdzies na zakupachg w weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 powiem tylko tyle...................... RS4 jest boskie i jestem mega zadowolony z decyzji jaką podjąłem to że RS4 jest boskie nie jest chyba niczym nowym. Z decyzji jestem zadowolony bo skoro i tak nie chciałem kupować auta ( bo i za co ) to myślę podjęta decyzja była słuszna ( nie jechać oglądać bo po co - szkoda kasy choćby na paliwo ) Ta sztuka pewnie była mega fajna i zadbana bo takich sprzedających za dużo nie ma i takie fury to w 90% igiełki - no ale na żywo nie widziałem. Pomarzyć fajna sprawa a jak już nie raz mówiłem - tym co mam chcę pośmigać troszke dłużej i tego się narazie trzymam. Przynajmniej przez 2 dni się ciekawiej na Gliwickich zrobiło Ukłony dla tych, którzy nie uwierzyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 powiem tylko tyle...................... RS4 jest boskie i jestem mega zadowolony z decyzji jaką podjąłem to że RS4 jest boskie nie jest chyba niczym nowym. Z decyzji jestem zadowolony bo skoro i tak nie chciałem kupować auta ( bo i za co ) to myślę podjęta decyzja była słuszna ( nie jechać oglądać bo po co - szkoda kasy choćby na paliwo ) Ta sztuka pewnie była mega fajna i zadbana bo takich sprzedających za dużo nie ma i takie fury to w 90% igiełki - no ale na żywo nie widziałem. Pomarzyć fajna sprawa a jak już nie raz mówiłem - tym co mam chcę pośmigać troszke dłużej i tego się narazie trzymam. Przynajmniej przez 2 dni się ciekawiej na Gliwickich zrobiło Ukłony dla tych, którzy nie uwierzyli hehe czyli ukłony nie dla mnie bo juz dzis patrzyłem na saldo na koncie ile moge pobrać żeby dołożyć do mojego i wziąść czarnucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcav6 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 no i na planach widze że sie skończyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 powiem tylko tyle...................... RS4 jest boskie i jestem mega zadowolony z decyzji jaką podjąłem to że RS4 jest boskie nie jest chyba niczym nowym. Z decyzji jestem zadowolony bo skoro i tak nie chciałem kupować auta ( bo i za co ) to myślę podjęta decyzja była słuszna ( nie jechać oglądać bo po co - szkoda kasy choćby na paliwo ) Ta sztuka pewnie była mega fajna i zadbana bo takich sprzedających za dużo nie ma i takie fury to w 90% igiełki - no ale na żywo nie widziałem. Pomarzyć fajna sprawa a jak już nie raz mówiłem - tym co mam chcę pośmigać troszke dłużej i tego się narazie trzymam. Przynajmniej przez 2 dni się ciekawiej na Gliwickich zrobiło Ukłony dla tych, którzy nie uwierzyli hehe czyli ukłony nie dla mnie bo juz dzis patrzyłem na saldo na koncie ile moge pobrać żeby dołożyć do mojego i wziąść czarnucha a to jak tak to jeszcze się może wszystko zmienić [br]Dopisany: 04 Październik 2010, 16:36_________________________________________________ no i na planach widze że sie skończyło nie koniecznie wystarczy 6 osób które mi pożyczą po 10 tyś zł i plany dalej aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 powiem tylko tyle...................... RS4 jest boskie i jestem mega zadowolony z decyzji jaką podjąłem to że RS4 jest boskie nie jest chyba niczym nowym. Z decyzji jestem zadowolony bo skoro i tak nie chciałem kupować auta ( bo i za co ) to myślę podjęta decyzja była słuszna ( nie jechać oglądać bo po co - szkoda kasy choćby na paliwo ) Ta sztuka pewnie była mega fajna i zadbana bo takich sprzedających za dużo nie ma i takie fury to w 90% igiełki - no ale na żywo nie widziałem. Pomarzyć fajna sprawa a jak już nie raz mówiłem - tym co mam chcę pośmigać troszke dłużej i tego się narazie trzymam. Przynajmniej przez 2 dni się ciekawiej na Gliwickich zrobiło Ukłony dla tych, którzy nie uwierzyli cieszę się z Twojej decyzji :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 dzien dobry z browara w sierpcu smigam na miejscowego browarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 dzien dobry z browara w sierpcu smigam na miejscowego browarka Spoko zaraz dojedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Dalej mi cos smierdzi ze Miron podjedzie RS:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Dalej mi cos smierdzi ze Miron podjedzie RS:P a może to śmierdzi z twojej d... :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 dzien dobry z browara w sierpcu smigam na miejscowego browarka kasztelan ???? :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcav6 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 powiem tylko tyle...................... RS4 jest boskie i jestem mega zadowolony z decyzji jaką podjąłem to że RS4 jest boskie nie jest chyba niczym nowym. Z decyzji jestem zadowolony bo skoro i tak nie chciałem kupować auta ( bo i za co ) to myślę podjęta decyzja była słuszna ( nie jechać oglądać bo po co - szkoda kasy choćby na paliwo ) Ta sztuka pewnie była mega fajna i zadbana bo takich sprzedających za dużo nie ma i takie fury to w 90% igiełki - no ale na żywo nie widziałem. Pomarzyć fajna sprawa a jak już nie raz mówiłem - tym co mam chcę pośmigać troszke dłużej i tego się narazie trzymam. Przynajmniej przez 2 dni się ciekawiej na Gliwickich zrobiło Ukłony dla tych, którzy nie uwierzyli hehe czyli ukłony nie dla mnie bo juz dzis patrzyłem na saldo na koncie ile moge pobrać żeby dołożyć do mojego i wziąść czarnucha a to jak tak to jeszcze się może wszystko zmienić [br]Dopisany: 04 Październik 2010, 16:36_________________________________________________ no i na planach widze że sie skończyło nie koniecznie wystarczy 6 osób które mi pożyczą po 10 tyś zł i plany dalej aktualne ja ci moge życznąć o ile zdołasz mi zwrócić do 1 lutego oczywiście nie chce prowizji ani odsetek. słowo zresztą znasz mnie nie rok wiesz że bym kase odzyskał w razie co :gwizdanie: a więc szukaj jeszcze pięciu osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skydiver Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Sorki Miron ale zamknąłem Ci dziś tanksztele w stolicy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 a mówiłem od razu wiedziałem że Miron nie był oglądać tego auta :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Egon ale ja twojego za 10000 chętnie wezme.. :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Popatrzcie na fotkę w tym poście (tą drugą) i powiedzcie mi co wam tam nie pasuje post jest z wątku spotów częstochowskich http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=83679.msg1868614#msg1868614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi