Mario22 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Ja też w piatek będe... :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Chlopaki nie wiem czy sie jakos specjalnie szykujecie na przyjecie eqipy z rybnika :gwizdanie: ale bedzie nas sporo w piatek jasne że tak - w związku z Waszym przyjazdem nastąpiło dużo zmian. Jedna z nich to taka że zlot zacznie się o 18.00 i trawł będzie do 18.30 nie za długo jak na pierwszy raz, bo jeszcze może ja wpadnę :polew: aha Dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 ja też będę - zajęcia mam :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabriofan Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 też dobiję z ekipą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Chlopaki nie wiem czy sie jakos specjalnie szykujecie na przyjecie eqipy z rybnika :gwizdanie: ale bedzie nas sporo w piatek jasne że tak - w związku z Waszym przyjazdem nastąpiło dużo zmian. Jedna z nich to taka że zlot zacznie się o 18.00 i trawł będzie do 18.30 A mi się coś tam o uszy obiło że przekroczyli setną stronę i ktoś tam miał stawiać browara na spocie a że nasz spot jest wcześniej to mamy rozumieć że ten browar u nas będzie ha ha ha, chcesz piwo to wpadniesz do nas na spota w niedziele a mialem ci podziekowac za pomoc w spamowaniu :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Październik 2010, 18:04_________________________________________________zapomnialem o kapeluszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 ziomale .... gonie tate dimana - zaciążyłem :ad: :ad: 5y tydzień :yeah: :yeah: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bish - kopt Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 ziomale .... gonie tate dimana - zaciążyłem :ad: :ad: 5y tydzień :yeah: :yeah: beret no to odliczaj bo termin urodzin będzie twoim ostatnim dniem spotowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 ziomale .... gonie tate dimana - zaciążyłem :ad: :ad: 5y tydzień :yeah: :yeah: beret no to odliczaj bo termin urodzin będzie twoim ostatnim dniem spotowania mysle ze niebędzie tak zle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcav6 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 ziomale .... gonie tate dimana - zaciążyłem :ad: :ad: 5y tydzień :yeah: :yeah: gratulacje !!!!!!!!!!!!! będziecie teraz z DIMANEM mieli dużo wspólnych tematów do omówienia :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 ziomale .... gonie tate dimana - zaciążyłem :ad: :ad: 5y tydzień :yeah: :yeah: gratulacje !!!!!!!!!!!!! będziecie teraz z DIMANEM mieli dużo wspólnych tematów do omówienia :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcav6 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 widze że w piątek jakiś grubszy spot sie szykuje :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 ziomale .... gonie tate dimana - zaciążyłem :ad: :ad: 5y tydzień :yeah: :yeah: Czyli jednak.. ja sie pochwale tylko że wiedziałem jako pierwszy z klubu... :decayed: oczywiście zaraz po buliku a więc :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 ziomale .... gonie tate dimana - zaciążyłem :ad: :ad: 5y tydzień :yeah: :yeah: aaa to dlatego mnie bajerowałeś na gg, chciałeś żebym odpisał i wtedy byś opierdolił swoją, że pisze z jakimiś kolesiem i że to pewni on jest ojcem dziecka :polew: :polew: GRATULACJE JEBAKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 18:47_________________________________________________ ziomale .... gonie tate dimana - zaciążyłem :ad: :ad: 5y tydzień :yeah: :yeah: aaa to dlatego mnie bajerowałeś na gg, chciałeś żebym odpisał i wtedy byś opierdolił swoją, że pisze z jakimiś kolesiem i że to pewni on jest ojcem dziecka :polew: :polew: no i mnie rozgryzłeś [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 18:48_________________________________________________Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeecccceeeeee :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: zachacze po 22;00 ale i tak bede pił dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 po pracy Arek wiesz że na mnie zawsze można liczyć Diman teraz Bulik... idę podnosić ceny na sklepach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 po pracy Arek wiesz że na mnie zawsze można liczyć Diman teraz Bulik... idę podnosić ceny na sklepach :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 no nieźle Bulik kto bedzie szczęśliwym ojcem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 no nieźle Bulik kto bedzie szczęśliwym ojcem ? JA :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bish - kopt Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 ziomale .... gonie tate dimana - zaciążyłem :ad: :ad: 5y tydzień :yeah: :yeah: żeby to jakaś nowość była ...hmm ...no ale pij, pij jest co oblewać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 siema Bulik, gratulejszyn :> :> Kto następny?? :decayed: aaaaaa, która to Rudi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi